Snack och ingen verkstad.

Godmorgon (dag).... Nej jag vaknade inte nyss. Men jag myser fortfarande under mitt täcke så det känns nästan som det.

Inatt har jag drömt om rosa och lila krockodiler. Låter ju som om de vore snälla, men det var de inte. Och de var överallt. Lite läskigt.. Jag tror jag har drömt om krockodiler förut. Undra om jag har en hemlig rädsla för sådana? Det skulle ju hur som helst inte vara så kul att bli slukad av en krockodil. Eller av en haj, eller något annat med vassa tänder heller. Usch, jag hatar att bada på djupa vatten, speciellt utomlands. Och grunda vatten med för den delen. Tanken att man när som helst (ytterst otroligt men) kan bli nerdragen under vattnet av en haj. Ingen härlig tanke. Eller kanske bara bli biten av en gädda? Det kan ju inte heller vara så roligt. Och utomlands, det finns väl en chans att det finns hajar där? Och de dras ju till blod. Vem vet, man kanske har ett litet mini-blod-sår på lilltån, vilket slutar i döden. Eller när man ligger på en madrass och så tror hajen kanske att man är en säl? Fy ... Läskigt sånt där. Nu kommer jag tänka haj haj haj varje gång jag badar utomlands.. Som om jag inte gjorde det innan iof..... hehe.

Jag fick precis världens sug efter att göra om i mitt rum. Helst byta ut alla möbler och så, men det känns ju inte som att det är så värst lätt gjort. Så kanske bara... någon liten förändring. Ska leta fram mina vita gardiner. Satte upp mina röda julgardiner julen 2007 och de råkade sitta kvar ett år och några månader. Dags att byta nu kanske.. Skulle iaf så gärna slänga bort min byrå och mina hyller. Det är dem jag hatar mest i mitt rum. Några tavlor skulle kunna bytas ut också. Vill ta bort både min tavla på World trade center och Empire state building.

Dags att get to it, kanske.. Man kommer ingenvart med bara snack o ingen verkstad.

Fan va skönt att ha sjukt mycket pengar och bara kunna handla massa nya möbler/saker och sen byta ut dem när man tröttnar.. Inte behöva leva med fula byråar som man köpte för år sedan, och behöva lida för att man hade en annan, sämre, smak då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback