Hej hej hemskt mycket hej

Idag har jag haft en trevlig stund med Felicia och Linnea på stan, innan jag drog mig mot centralen och mötte Niklas för att övningsköra. Är det förresten inte skandal att Nancys har höjt priset från 60 till 70 för potatisgratäng och kyckling, sallader m.m. Vet att det var länge sedan, men ändå. Och det skulle inte vara lika sämst om det inte vore för att de har minskat maten också! Mindre och dyrare, vad är det för stil? Går det inge bra för dem eller? Har de inte typ alltid kunder och är skitpoppis?! Jag fattar inte.. snåljåpar.

Dagens i-landsproblem helt klart. Inte för att man dör av att betala den där extra tiokronan, men det är bara störande. Aja, jag hade som sagt körlektion efter maten och jag är så förbannat trött på att övningsköra just nu. Trött på den jävla dieselbilen och på att det känns som att jag inte kommer någonstans. Trött på den jävla bromsen som tar SÅ JÄVLA lätt, och trött på den skumma gasen.... Och på att jag kan köra så jävla bra hemma, det flyter på som fan, men sen sätter jag mig i den där dumma dieselbilen och känner mig som en handikappad. Haha, nej inte riktigt så då men ... nej. Jag hatar den. Känner inte att jag har kontroll på samma sätt och då blir jag nervös. Tackar vet jag vår gamla Golf.

Fyfan det luktar som att någon kedjerökt det senaste fem dygnen i mitt rum. Snuskigt. Hur kan det lukta SÅ mycket?. (från Willys och Ica alltså) ....... hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback