Baby it's only life

Dumma dumma jag, och dumma dumma doktorn. Dumma jag var uppe länge igår, och imorse ringde mamma och frågade om jag ville jobba för en var sjuk. Jag var ju helt död klockan åtta, eftersom jag hade varit uppe så länge. Dumma jag. Men också, så hade doktorn sagt att hon skulle ringa om hon fick några återbudstider idag. Så.. Dumma doktorn. Som inte har ringt än heller. Men imorgon så skulle jag kanske jobba, ändå..

Usch, värsta som finns är när någon ringer tidigt och säger ''Vi behöver dig så fort som möjligt''. Usch, illamåendet och huvudvärken bara sköljer över en och man tänker att nej, nej, nej... Pallanteeeeeeee. Oförberedd is not the shit. Ringde nyss till mamma och de hade ringt dit William istället ^^, haha. Men imorn får jag förhoppningsvis träffa mina busungar!!!

Och snart ringer förhoppningsvis doktorn.
Och snart försvinner förhoppningsvis min huvudvärk.

Förresten. Det där plötsliga vaknandet pga. att någon ringer slutade inte där. Klockan halv elva vaknar jag av att någon springer ner i trappan och in kommer pappa och säger att det är vårdcentralen i telefonen. Trodde ju att det var den doktorn som jag väntade på skulle ringa men det var en annan som jag hade råkat ringa till (tryckte lite fel när jag skulle beställa tid hehe) i torsdags. Hon svarade inte då men en röst sa att hon skulle ringa upp. Pinsamt, för det hade jag glömt.

Godmorgon (middag) btw! Frukost skulle nog sitta fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback