Allsång på Skansen

Halloj. I lördags gick jag en sväng på stan med Felicia innan hon jobbade. Ångestskapande nog köpte jag ett par skor som jag verkligen inte känner att jag har råd med.. Å andra sidan har jag inte köpt skor på månader. Så?? Fina var de iallafall. Efter det åkte jag nästan dirket till familjen Sjökvist som hade kommit hem från Spanien. Fikade rödavinbärspaj och fick höra om deras resa. Min familj avlägsnade sig men jag stannde och åt grillat med dem. Och senare såg jag och Sara på Yesman, som vi såg när den gick på bio. Den var rätt så mycket roligare första gången.

Och igår åkte jag, Sofie och Sara upp till Sthlm, och så till Djurgården där vi käkade lite. Spanade drömmande mot Gröna Lund när vi satt och åt, diit ville vi ju helst. Men det kommer.. Gick in på skansen och där var Marcus Krunegård i full gång med att genrepa Jag är en vampyr.

Stod en massa folk där redan såklart men vi gick och skulle kolla på djuren istället. De var inte allt för lätta att hitta, men till slut hittade vi några sälar iaf. Fascinerande djur. Ta sig upp på en sten utan armar och ben, det ni.. Som en liten korv. Söta nosar också. Det olyckliga med det hela var att vi missade gå-in-och-klappa-killingarna med två minuter bara för vi skulle kolla på sälarna först. Ledset! Fast sen fick vi klappa en älg istället, så. Såg supersöta björnungar, vi såg en tiger (heheh eller sofie gjorde iaf), vi såg en räv springandes lös??.. Fattade ingenting, trodde den hade rymt. Sen såg vi massa tråkigt. Ugglor... Woho. Äckligast var nog kanadagässen som sprang lösa. Och lukten inne vid Björnpappornas pool. Fyfasiken.

Sen köpte vi sockervadd för det är ju gott och trodde vi hade hittat bästa platsen på en ihopfälld studsmatta men där fick vi såklart inte sitta, så vi satte oss bakom den istället mot ett staket. Då kommer tusen kisar och sätter sig på studsmattan. Så vi ser inte ett piss :-) Så vi gick och ställde oss istället, såg Anders nån gång i kvarten kanske bakom alla huvuden. Asbra! Han är så töntig förresten. Tackar vet jag Lasseberghagen. Men varför sjöng han inte Teddybjörnen Fredriksson? Och varför sjöng inte Björn Skifs Det blir alltid värre framåt natten eller Living next door to Alice? Enda låten på hela kvällen jag kände igen som inte var en allsång var Jag är en vampyr. Och hela tiden stod vi och trodde att det skulle komma en superöverrasning på slutet, för de hade nämnt något om överraskning innan. Men icke.. ? Tror vi var på sämsta allsångsgången någonsin.

Men förutom allsångstimmen som var sådär så var det ju en bra dag :-)


































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback