I'll catch you when you fall

Söndag. Det känns rätt bra. Men pirrigt. För imorgon, så tar jag kanske körkort nästa vecka. Om nu någon hängde med i det där. Och allt jag kan tänka på just nu är att plugga plugga och lära mig att köra precis som man ska köra på en uppkörning. Nervöööst.

Så ja, idag har jag övningskört och pluggat teori. Städat också. Bytt gardiner till vårgardinerna. Dammat och dammsugit. Två spindlar hittades.. Jag vill till Ikea! Skulle behöva dit och kika så jag kanske hittar något som jag kan önska mig i födelsedagspresent. Jag vet inget jag önskar mig.. Hatar att önska sig. Man vill ha så mycket men när man väl ska säga något så är det tomt i huvudet. Pengar är alltid bra men tråkigt.

Igår åkte jag, Sara och Felicia hem till Viktor och Daniel där de och Erik var. Hade en riktigt trevlig kväll där med massa skratt och så. ''Med andra ord'' spelade vi och jag blir galen på det spelet alltså! haha. Efter ett tag kom Phille också och vid tolv gick vi ner till Olearys. Trevligt där med. Bra för att vara nykter utgång måste jag säga.

Om man kanske skulle ge filmen på trean, Something new, en chans ikväll?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback