I'm not a princess, this ain't a fairytale

Typiskt att när jag ska ta en buss ner till stan som kommer fram precis när min övingskörning ska börja så är den såklart försenad. När klockan var 15.25, den tiden då lektionen skulle börja, stannade vi precis vid köpmangatan och där stod det ungefär 25346347 folk som skulle på. Jag hoppade av och småsprang mot stationen istället. Såklart mötte jag 753an där precis när jag kom fram. Så jag var helt uppe i varv helt i onödan.

Sen körde jag iaf kvarvarande tid och senare pluggade jag Repetitionsfrågorna på trafikskolan. Nu när jag klarat de tre gånger, vilket man tydligen behövde, så är det bara sluttestet kvar. Och så nått test om vägmärken och.. nått mer som jag inte minns. Haha. Jag måste garva åt mig själv. Jag har fortfarande inte läst i boken. Teoriboken alltså. Känns som jag har någon osynlig spärr som hindrar mig från att läsa i den. Visst har jag läst lite för några år sen när jag hade körkortsteori i skolan och skummat lite nu på senare dagar men inte mer än så. Måste ta mig i kragen snart. Väldigt snart.

Jag ville övningsköra med pappa idag, men så sitter han och dricker öl? Suck på den. Så nu vet jag inte rikigt vad jag ska göra. Se Andra avenyn 21.00. Läsa lite i teoriboken kanske ;) Sol ute. Man vill liksom ut. Men vad ska man göra ute ensam? Dessutom är det inte speciellt behagligt när man väl kommer ut. Rätt kallt. Nu på kvällen iaf.

Ge mig sol på fredag för då ska jag tvinga mamma och pappa att grilla. Fan va gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback