Fredag

Hello! Igårkväll vid åttatiden hämtade jag Johanna och sedan Sara. Vi körde igenom birkakorset och när vi var vid bron ungefär så märker jag att det är en polisbil bakom oss. Läskigt, tänker jag. Och i och med det glömmer jag att byta körfält (hehehe) så vi blir tvugna att åka fel, vi svänger vänster istället för höger. När vi svänger vänster gör även polisen det, sammanträffande tänker vi. Vi kör in på en liten väg för att vända, även polisen gör det. What?!?! tänker vi. Vi fortsätter neråt och åker in på en parkeringsplats för att vända där. Även polisen åker in.. Jag parkerar och även polisen stannar en bit ifrån. En polisman öppnar dörren men kommer inte fram. Jag öppnar min dörr och säger till den andra kvinnliga polisen som också öppnat sin dörr: ''Ville ni något eller?'' hahah .. De börjar med att fråga om bilen är min, och jag säger nej det är mina föräldrars och jag tog körkort igår. Haha.. Och hon, som var väldigt trevlig, sa att bilens skattelapp var gammal. Jag fick visa ''körkortet'' och blåsa!! Haha.. Alltså. Ja.. Det var bara så himla komiskt. Sen kollade de iaf upp det där med skatten och vi hade betalt den. ''De kanske bara har glömt att sätta på den nya lappen'' sa hon. Och jag förbannade mina föräldrar som hade försatt mig i den här situationen, haha. Även om det var rätt roligt.. Skulle ju varit  värre om jag visste att jag hade gjrot något fel, men det hade jag ju inte.

Men det skumma med det hela var att de följde bara efter mig. De signalerade inte åt mig att stanna, de bara följde efter tills jag stannade. Vad är det för stil... om de vill mig något får de väl be mig att stanna istället för att följa efter mig tills jag själv börjar undra vadfan de håller på med och stannar för att fråga.

Sen åkte vi iaf vidare till Viktor och Daniel. Dit kom även Nicklas, Micke, Pontus och Phille. Blev en hel kväll av Rapakalja. Rätt roligt spel!

Ikväll ska jag ha släktfest. Fyller år imorgon. Så jag måste städa och baka. Först ska jag åka och handla och sen ska jag baka 45 stycken cocosbollar. Usch.. Egentligen orkar jag inte. Men men. Det ska vara med cocos, pärlsocker och strössel. Och så ska mamma baka två kladdkakor som jag ska 'pynta' . Får se vad det blir med. Men det blir nog jättefint!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback