Fredag finally!

Mjaha hörrni. Så fint väder! Man blir ju så glad. Jag började min morgon med att övnignsköra samt kolla på en massa vätskor. I motorhuven alltså. Sen satte jag mig och pluggade teori tills körskolan stängde.

Efter en vända hemma med lunch och OC åkte jag med mamma tillbaka ner till stan. Vi skulle till optikern. Och mina ögon såg alldeles jättebra ut. Men hon skrämde upp mig lite. Tydligen så kan det börja växa blodkärl på ett ställe i ögat där et itne ska finnas några blodkärl om man glömmer att ta ur linserna när man sover för ofta. Och jag glömmer de ju ibland, men itne allt för ofta.. Men nu kommer jag verkligen bli mer noggran med det. Fick även starkare linser, tänkte att det kan vara bra inför uppkörningen så jag ser skyltar lite bättre! Hehe. Och allt annat med för den delen.

Hur som heeeelst. Efter optikern så gick vi på stan lite och uträttade några små ärenden. Handlade på systmet och jag fick en ny fin lampa till mitt fönster! Jag gillar den skarpt. Sen handlade jag middag. Och när jag kom hem så lagade jag middag, trot eller ej. Fetaostfylld kycklingfilé med bacon runt. Det är grymt gott! Halloumi, potatissallad, körsbärstomater och bea till det.

När vi kom hem från stan, btw, så kunde inte mamma fickparkera så jag tog över och satte den på första försöket:D Haha! Tror mamma skulle behöva gå lite i körskola hos mig kanske. ;)

Guess what. Sara och Felicia är påväg hit! Och solen har gått ner nu .. :( Deprimerande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback