Tanten

Min promenad idag blev som sagt ner på stan.. Gick till dagis och hämtade lite pengar av mamma först. Så underbart att komma in där och se ungarnas ansikten lysa upp för att man kommer. Och när Isacs mamma säger att Isac pratar om Camilla hela tiden, han älskar henne. ÅH. Då längtar man efter att ha egna barn lite.. Så mysigt. Förstår mig inte på dem som inte vill ha barn? Det är liksom som att livet inte är fulländat utan det. Känns det iaf som för mig.

Sen gick jag ner på stan, hämtade ut ett recept på apoteket. Sen skulle jag fönstershoppa lite men det slutade såklart med att jag la undan en massa saker.. Över 1000 kr kommer ryka imorn när jag hämtar ut det. Fast det är bra, jag behövde faktiskt lite nya festkläder. FÖR I HELGEN BLIR DET PARTYYYY!!!!

Det roliga är att jag och F tog bild på en tant på bussen med skitfula/roliga glasögon 2004. Så går jag och köper liknande två-tre år senare. Fast hennes var visserligen med genomskinligt glas.. Men ändå, same shit. Det är jag och tanten. ps. Jag kan inte sluta med det där jävla peace-fingrarna. Jag försöker, tro mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback