Onsdag!

Den här bloggen har definitvt drabbats av en mildare variant av bloggtorka.. Det är ju lite sorgligt. Vet inte varför men just nu är jag bara trött på bloggen, bilddagboken, alla communitys, msn och allt annat på internet. Och på alla mina bilder, alla mina låtar.. Så är jag trött på att vänta på studenten, trött på skolan. Det är liksom tre månader kvar.. fyfan det är ju skitlänge. Kul också att vi säkerligen kommer vara sist med att få våra studenmössor. Jag är trött på att festa, trött på filmkvällar.. Trött på att plugga, städa, träna.. Vad fan ska man göra då egentligen?

Hur som helst. Igår var jag ju ledig, dagen gick åt att plugga en del. Italienskaprovet var idag och det gick väl okej. Men okej är ju inget jag strävar efter i italienska.. Så det var ju synd.

Jag fyller år om 33 dagar! Men det skulle ju vara så mkt bättre om man fyllde 20..Och jag vill ha körkort, varför har jag inte tagit körkort? Det är förfan 3 år sedan jag fick börja övningsköra. Vi hade fixat allt med papper, kurser och sånt, bara ut att köra. Men ändå har det gått tre år och det har inte blivit av.. Fast jag tror körkortsteorin i skolan tog kål på mig lite, fan va mkt att plugga. Och mer är det ju till det riktiga teoriprovet.

Nu ska jag se på greys!

Dagens två frågor:
Vill jag ha bruna slingor i mitt hår?
Vill jag ha lugg igen?

Svara för guds skull innan jag gör något jag kommer ångra

Kommentarer
Postat av: Sophie

NEJ! du vill inte ha lugg igen, kommer du inte ihåg hur mycket du ångrade dig?! Dessutom är du snyggare utan dock inte ful i lugg ;D JAg fyller år om exkat 3 månader ;D

Postat av: sarresmarre

håller nog med sophie lite där..däremot kanske en kortare snelugg skulle va snyggt..den växer ju ut fortare oxå om du inte är nöjd..sen de där med bruna slingor..hmm..asså jag gjorde ju de, men de blir inte så bra på blont hår enligt mig efterssom färgern inte riktigt fastnar..så nu är dom slingorna (sys iof kanppt) typ mörkgulljusbruna :P..kan inte förklara men..ah, så jag tycker nog inte de, iof behöver de ju inte bli dåligt som på mig :P... haha, aya, ses i helgen ^^ ÄLSKAR DU MUCHO GRANDE

2008-03-06 @ 15:37:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback