Kock, framtida jobb?

Hej hej hej på er. Idag har jag jobbat i typ knappt två timmar.. Lite cp att gå upp tidgt för så kort men men.. Sen satt jag kvar i personalrummet medan mamma höll på lite o så, orkade bara inte gå heeem. Sen när jag äntligen kom hem så klädde jag bara av mig o hoppade ner i sängen under täcket igen, det var jävligt skönt det. Sen vaknade jag av att Felicia ringde och när vi hade pratat klart så ringde jag Sara litegranna. Och när jag hade ätit lunch och sett lite på SATC då övninhdkörde jag ut till bolaget vid Coop, för pappa skulle shoppa lite dära.

Och nu på kvällen har jag och Felicia besökt Limpan och shoppa massa med mat som vi sen lagade. Och jag måste vara mästare på att rensa fläskfile eller inte, fan va äckligt det är. Usch.. men det äckligaste var nått jävla ''kött'' vi såg på affären, det var typ märg. Usch.. Amen iaf, vi lyckades pretty good med köttet men vad händer med pommesen om inte brända? :D Suck, hatar ugnar, hatar saker som bränns. Hatar matlagning. Inget för mig. Såsen lyckades vi också jääävligt bra med, Felicia klippe upp ett perfekt stort hål i förpackningen med den färdiga såsen i. När vi ätit satt vi där och tänkte på saker vi kunde göra men tiden gick och till slut blev vi så döda och trötta, efter allt skratt och prat, att vi gick till statoil i regnet, och sen åkte jag hem. Då såg jag klart Euro trip.. Bra film faktiskt.

Känns verkligen otroligt skönt att ha en person i sitt liv som man kan säga verkligen allt till. PÖSS på den, som min syster skulle skrivit. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback