Filmtips

Igår var det lördag och väldigt många gick på bio märkte jag. Jag var inte sämre. Åkte upp till Sthlm med Sara och käkade middag, sen mötte vi Johanna och Felicia. Filmen vi såg var Brudens bäste man. Jag hade trott att den faktiskt skulle kunna vara lite lam, för jag är egentligen inte så mycket för kärleksfilmer, men den var bra!

Idag skulle vi ju spela minigolf men jag vaknade klockan halv två och kände mig så otroligt seg så jag hoppade det. Har istället sett på tre filmer idag, haha. Sthlm boogie var den första, alltid lika bra! Om ni inte har sett den så borde ni definitivt göra det. Den är verkligen en annorlunda, extremt verklighetstrogen film. Inget konsltat så lång ögat når. Måste vara en av de väldigt få filmer som är så. Det enda overkliga är väl att en rätt snygg tjej låter sig raggas upp på en tunnelbana av iaf en rätt trashig kille.

Så nu på kvällen har jag sett två filmer baserade på verkliga händelser. Första gick på tv och hette Lipstick, om en tjej som får cancer. Bra, men lite seg kanske i vissa delar..  Men när jag väl börjat kolla kunde jag inte sluta. Den andra laddade jag ner, American crime. Typisk film man kommer ihåg länge efteråt, som rör en så jävla hårt och som får en att börja tänka och inse att sånt faktiskt händer! Förjävla hemskt. Nog en av de hemskaste filmer jag sett. Handlar om två systrar vars föräldrar låter dem bo med en kvinna som har sex egna barn. Hon ska ta hand om dem men hon börjar misshandla den ena systern och låter även sina barn utföra hemska saker..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback