Torsdag 24 januari

Dagen har gått från dålig till bra faktiskt.. Vaknade imorse och hade lust o slänga väckarklockan i väggen och somna om igen. Men jag gick upp med spykänslor, duschade och tog mig till skolan. Kom på att jag har duschat 7 ggr på tre dagar.. Det kan väl inte vara bra för kroppen?

Vi hade idrott första lektionen, vem orkar idrotta 08.15 kan man ju fråga sig.. Men vad har man för val. Hade långlunch, hade rätt roligt då faktiskt. Dumma personer kan vara underhållande. Haha.. Jag gillar våra frågestunder. Sen hade vi två ASSEGA lektioner kvar, filosofi och internationella relationer. Jag trodde jag skulle dö, men överlevde till min stora förvåning.

Kom hem dötrött och med värsta huvudvärken.. Kändes inte så bra eftersom jag skulle träna på kvällen.  Men till min andra stora förvåning denna dag så försvann den när jag tränade!  När jag kom hem sen var jag på asbra humör. Aldrig någonsin har jag blivit glad av spinning förut, haha. Jag hjälpte Linda med hennes läxa.. Sen har jag sett One tree hill. Ikväll ska jag sova tidigt! Så jag är utvilad imorgon :) Då har vi två lektioner, sen ska jag o Felicia och gymma. På kvällen ska jag och Sara på bio <3 I am Legend ska vi se, på Heron City.
image1371
Sara, Camilla


Kommentarer
Postat av: Sophie

Den filmen är sjuk ;D
Vi har laddat ned den!! Ni MÅSTE se den ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback