Do you Wanna?

Har inte känt för att blogga. Känns som jag går runt med en sten på hjärtat.. Jobbigt jobbigt.

Hur som helst har helgen varit bra men kunde varit perfekt med ett lite bättre humör. Fullt upp iaf. Fredag bio. På lördagen tog vi tjejer tåget till Emma i Huddinge, gjorde mat och åt. Sen förkrökade vi och vid 10-snåret drog vi till en fest. Var där några timmar men det var inte riktigt vårt typ av folk, så vi alla utom Sophie gick hem. Kallt kallt kallt. Satt och pratade i hundra år när vi kom hem och sen delade jag säng med Felicia, mmm ;) ;) .. Hah. Sov bra men vaknade tidigt.. Inge bakis iaf. Skönt det. Vid ett åkte vi hemmåt.. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde sen. Var så seg iaf så tränade inte. Åkte till V på kvällen iaf och träffade Emil, Lukas, Wenche, Pelle... och han såklart. Så sköööönt. Att se dem alla. Fick ett recept av Wenche, på min favoritmat ;D Började prata med henne om mina och Saras små planer och hon hade tydligen gjort det. Det var det bästa hon gjort, sa hon. och ''vill du ha ett rekomendationsbrev så säg bara till!'' Så snäll!! Sen blev jag bjuden på 2-årskalas nästa helg också, får se hur det blir med det. Spelade Guitarhero, jag har aldrig fattat hur det kan vara så kul enligt en massa, men det var det!! Dock gick det inte så bra :(  Jag tror jag håller mig till Singstar. Mamma hämtade mig sen. Hon är bäst.

Idag slutade vi 14 istället för 17. Det var skööönt. Jag sov när jag kom hem. Det var skööönt. Imorgon skulle jag varit ledig men då har vi föreläsning. Efter det ska vi gymma.

Jag blir så besviken.. Min NYA kamera tar suddiga biler ibland. Här övertalar killen i affären mig att köpa den för DEN ÄR SÅ BRA. Jävla ljugare.
image1376
image1377
image1378
image1379
image1380
image1381
image1382
image1383
image1387
image1384
image1385


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback