Dagen

Gick upp kvart i sju och mådde pyton. Hade två lektioner, sen drog jag hem på håltimmen. Två lektioner till efter det och fyfan va segt det var med internationella realtioner!! ta mig fan det segaste jag varit med om, han bara babbla babbbla babbla hela timmen jag hade lust att sova men tänkte att det kanske inte skulle se så bra ut. Eftersom jag verkligen inte kunde lyssna på det han sa, för jag var så trött och det var så ointressant, så blev jag helt rastlös. Till sist var lektionen slut och nu förstår jag inte hur jag ska palla med en till likadan lektion imorgon. Och resten av terminen!! Hemskt ju.

Jag tror att mitt nya favoritämne kan komma att bli psykologi. Och inte för psykologin i sig, utan för att vi har en otroligt skön/skum lärare. Han är verkligen one of a kind.. Han verkar verkligen förstå sig på ungdomar!!! Han har sagt så mkt bra redan att jag undrar hur det är möjligt för en lärare att vara så bra. När han tycker att han pratar för mycket så pratar han lite engelska, så att man inte ska bli trött på att lyssna. Det han säger FÖRSTÅR man och han bojkottar läroboken för den förstår man inte mkt av, säger han. Han har en skitbra inlärningsmetod osv osv.. Har bara haft två letkioner hittills men jag känner som sagt på mig att det kommer bli roliga pskykologilektioner! Känns ju skitbra

Efter skolan drog jag hem och skulle städa. Mamma fyller ju år på lördag så idag skulle hennes jobbarkompisar kommer och så våra grannar. Skulle dammsuga och en massa skit men jag var så trött så plockade upp litegrannna istället. Sen kom alla och fyfan va tjattrigt det blev. Inte konstigt att man sitter här med huvudvärk nu..

När vi har ätit klart gjorde mammas jobbarkompis ett ''skådespel'' för mamma där hon var med i. Det var deal or no deal och en av mammas kompisar på jobbet var Martin Timell. Haha, skitkul att se. Innan fikat blev jag lite ledsen av en anledning och i samma veva kom huvudvärken så jag tog lite kladdkaka mmmmmmmm, och drog mig tillbaka ner itll mitt rum :P Såg på Las Vegas. Börjar 08.15 igen imorn, men slutar 10.45 så det är väl okej.. Då måste jag ner på stan och firra present till mamma. Sen på kvällen blir det luuungt, vad jag vet.

Godnattdå
image1355
image1356


Kommentarer
Postat av: Sara

haha faan va kul :D ! jävlar va man anstränger sig då.. måste ha nått sånt kul på lördag fan :P

2008-01-18 @ 15:34:34
Postat av: Camilla

Sara: Ja, och nu har vi ju det också ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback