PUSS

Idag ska jag paaaaaarta. Jag har längat hela veckan. Och jag ska inte spara på spriten inte. Men jag ska inte heller hamna i den där hemska bubblan som jag kommer ihåg från mösspåtagningen och förrförrahelgen i Danderyd.

Jag måste be mina kompisar om hjälp om jag sa kunna klara detta. Jag dricker så förbannat sakta och segt så jag hinner aldrig dricka mig full ju! Så tjejer, ikväll är det ni som super mig under bordet! Eller nästan, jag vill ju gärna komma till olearys också.. och komma in också skulle inte vara helt fel.

För när Felicia har druckit en hel vinflaska på 70-100 cl så har jag vanligtvis druckit en halv drink eller så. Och så är klockan plötsligt mycket och vi ska gå. Och jag orkar aldrig ställa mig och trängas ute för att köpa en drink. Spec ikväll känns det som att det komer vara smockat runt baren. Hoppas! Smockat men ändå så man kan röra sig.. Åh, jag längtar.

Vi ska  förfesta här innan. I mitt kök. Och snart ska jag börja göra mig iordniiiiing. Hihihih. Länge sedan jag var såhär pepp! Oh my, jag måste ladda kameran förfan. PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback