Helgen

Fredagen med Sara på bio var mysig. Vi åkte upp till stockholm och vi såg som sagt Barnhemmet. Det var en skräckfilm och faktiskt en av de bästa jag sett. Innan filmen börjat satt vi och pratade om andra skräckfilmer och att vi både hade slagit ihop huvudet med någon för att vi blivit så rädda. Haha, jag kommer ihåg det; jag och Felicia var väl sisådär femton år och hade precis kollat på Excorsisten. Vi var helt uppe i varv. Så helt plötsligt står hennes lillasyster i dörröppningen utan att säga något. Bara stod där. Gissa om vi blev så jävla rädda? Så både kastar sig mot soffan och huvudena säger kloooonk, haha. Riktig smäll. Och Sara hade gjort likadant förut.. så vad gör vi under filmen om inte slår ihop huvudena? Haha, det var när den vad vi trodde döda tanten fick liv igen och såg ut som jag vet inte vad i ansiktet, hon var påkörd. Ni kan ju föreställa er. Ingen vacker syn.

Så aaa, Barnhemmet. Nog den bästa skräckfilm jag sett när jag tänker efter.. Den var läskig OCH bra. Felet med de flesta skräckfilmer är att de kanske är läskiga, ibland överdrivet, men de är ofta inte speciellt bra tycker jag.. Men det var denna, så den kan jag rekommendera. Dock vet jag folk som inte tycker likadant men alla kan ju inte tycka samma!

På lördage var Sara, jag och Felicia bjudna på kräftskiva hos Alexander som bor i Vaxholm, Resarö. Så dit begav vi oss, tog ca. 2 och en halv timme att komma dit.. Där hade de dukat upp med partytält och fixat fint nere vid bryggan. Sjötomt, fatta va skönt att ha det! Folk droppade in och vi käkade och sjöng alla möjliga visor. Bilderna får väl tala för resten.. :) Bryggan blev iaf ett  dansgolv, lite riskabelt tänker jag nu efteråt haha, men det gick bra. Åkte hem relativt tidigt eftersom vi hade så långt hem, Kom hem vid tretiden tror jag.. Jättetrevlig kväll! Träffade massa nya människor :)









































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback