Studentskiva

Onsdag, då slutade vi klockan fyra. Sista lektionen var Cambridge - listening vilket jag tror gick ganska så mkt åt skogen.. Återstår att se. Vi skulle ju ha prov på tors så när jag kom hem pluggade jag. Sen gjorde jag iordning mig, sen kom Felicias mamma och hämtade mig vid klockan sju. Åt middag hos F och sen korkade vi upp alla möjliga saker haha. Kommer itne ens ihåg namnet på nått som var gult och höll på att komma upp igen.  Haha. Men det gick och det gick braaaa.

Vi vinglade inte till busshållsplatsen men lite glada i hatten var vi nog. Träffar Mårtens pappa som nog som tur var inte anade något ont, haha. På bussen blev vi ganska så attackerade av några som hette nått... ''Are you seeking asyl?'' Haha.. Aaa nån sökte asyl och någon kunde spanska och någon ville ha vårt nummer. Och felicias mobil var borta och jag fick inte ge ut mitt nummer för min mamma. Stackars pojkar!

Träffade Johanna, Olja och Ida. Gick mot Olearys där vi skulle ta en fördrink men till vårt stora förtret var det fullt av fotbollsälskande, öldrickande, inte-så-unga människor. Vi vände utanför och tänkte Texas.. Men sen tänkte vi Stanleys, så vi mötte upp Andrea och Sofia och gick dit. Några tog en fördrink/alkoläsk. Om ni inte smakat Xider - rabarb/granatäpple, gör det! Den var skitgod. Sen drog vi iaf till skivan på Hamn. Träffade en Elin som var något eller mer rund om fötterna. Haha sötnos. Hade helt okej roligt men sen fick jag ont i magen av all sprit som min mage inte gillade så jag drog hyfsat tidigt. Kollde lite Andra avenyn och somnade..

Morgondagen = huvudvärk hela dagen. :(
image1483
image1484
image1485
image1486
image1487
image1488
image1490
image1491
image1492


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback