Måndag!

Holaaa. Igår var jag igång från sju till nio utan vila, kändes det som. Jag och Felicia lyckades glömma bort att vi inte hade någon svenska, så vi gick till skolan till 08.15 istället för 10.55. Men det var ändå rätt bra, för ingen av oss hade pluggat till Italienskaprovet som vi skulle ha. Så vi pluggade då och sedan hade vi provet som vi båda fick MVG på. Nice nice

Sen hade vi ingen Bild så vi åkte upp till Sthlm och kollade efter studenklänning + tillbehör. Skor, väska och lite sånt.. Felicia hittade vad hon sökte, och jag hittade två svarta linnen. Inte precis vad jag sökte, men.. Eftersom jag skulle på Lindas konsert så skulle vi åka hem i tid, men det gjorde vi definitivt inte. Vi skulle åka hemifrån 18.15 och vi tog tåget från Sthlm 17.12.. Bra planering där. Sen blev ju såklart tåget försenat också, vilket resulterade i att jag missade bussen, så mamma fick komma och hämta mig. Bytte om m.m. på fem minuter och sedan hämtade vi Sara.

Konserten ägde rum i Frälsningsarmens lokaler på stan och när Sara och jag gick in hörde vi någon säga ''Har du sett att Linda ha färgat håret?'' till någon annan. Är det vår Linda hon menar, tänkte vi, men sen tänkte vi inte mer på det direkt. Tills vi fick en chock som heter duga. Haha, surpise surprise sannerligen. Jag tycker iaf det blev jättefint!
image1570
Någon mer än jag som får flashbacks från när jag gick i åttan? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback