Heron city + Olearys

Åh va jobbigt. Idag är det söndag och jag känner mig så jävla irriterad. För flera saker.. Delvis för att jag måste ägna dagen åt att plugga filosofi, delsvis på grund av skumma människor, delvis på grund av att jag måste stå och läsa upp min sämsta presentation i muntliga svenska c natonella imorgon och delvis för att vi har en håltimme på fyra timmar efteråt. Och massa mer anledningar. Vem fan orkar ha en håltimme på över fyra timmar?!

Vi såg ju som sagt filmen 21 igår. Den var väldigt bra! Så den rekommenderar jag er att se. Efter filmen hängde vi ett tag i parkeringshuset, haha. Sen fick jag, Johanna och Felicia skjuts ner på stan till Olearys. Där var det rätt mkt folk alltså. Det var trevligt. Jag drack inte en droppe (ok två klunkar öl men) men togs väl ändå för ett fyllo då jag vinglade omkring på mina klackar. Alltså de är inte alls speciellt höga men jag har så jävla dåliga balans har jag märkt. Efter att Olearys hade stängt stod vi i regnet ett och visste varken in eller ut, sen bjöd David på taxi hem. Skönt som fan.

Idag blir det som sagt lite plugg och såklart One tree hill ikväll!  Bara det inte är hockey eller något istället, finns ignet mer irriterande när de tar bort bra program för att visa jävla hockey!! Blir så deprimerad när jag tänker på att det är skola imorgon. Men skiva på onsdag iaf! Hoppas den blir lyckad. Jag och Felicia har smidit planer, mihih.
image1527

Kommentarer
Postat av: Jocke

haha! mer sport mer sport mer sport! :)

2008-04-13 @ 20:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback