Fre

Hola. Kom precis hem från Sara efter en mysig cousin-kväll :D Jag tog bussen dit runt fem och såklart var det strul, bussen som jag skulle åka med kom inte. Of course :) Linda hade nämnligen filmkväll idag så jag hade stränga order om att lämna huset. När jag kom till brunnsäng hade de grillat, jag kände sommarkänslan. Så vi satt där på deras altan och åt och fan va gott det var. Grilla är så sommar.

Efter maten gick jag och Sara ner till centrum och hyrde film. Brukar ta timmar för mig att välja film eller hitta någon, men vi hade nästan bestämt oss för The heartbreak kid, så den vart det. Det tråkiga var att jag inte hann se klart den, men slutet var väl rätt självklart. Kille får tjej efter lite kämpande och lever lyckliga osv!

Hur som helst, när vi kom tillbaka från centrum så underhöll vi morfar med lite Hjärter, haha. Jag förlorare, min egen mormor lurade på mig spader dam flera ggr. Om ingen fattar så kan jag säga att den är värd 13 poäng. hehehehh.

Sen såg vi talang, och blev lagom irriterade över hur de röstade vidare geeks medan det där paret som dansade fick tre kryss. Och jag tycker bert som förut var så hård börjar mjukna. Och de röstade ju typ vidare alla. Och vi satt som frågetecken när han som trollade gjorde det där med kortet. Förstår mig inte på sånt för felugm öre

Mamma hade varit i Sthlm på något galejjjj så de hämtade upp mig på vägen hem. Därav att jag inte hann se klart filmen. Men kände inte riktigt för att åka buss hem själv in the middle of the night liksom.

Onsdag kommer bli great. Hela nästa vecka kommer bli great!!! EN dag i skolan, måndag. Ledigt tisdag. Mösspåtagning onsdag. Ledigt resten! Helgen kommer dock ägnat åt att plugga italienska. Not so veri lika funny.
image1561


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback