Be my lover, won't you be my lover

Halloj! Jag har en ny kärlek och ett nytt program att följa. Min nya kärlek heter Yoggi Yalla och smakar jordgubb m.m. Programmet är Hitmakers. Såg inte hela igår dock, men det jag såg var bra. Värt att följa!


Slutade två istället för fem idag! På morgonen gjorde vi vårt muntliga nationella i svenska, och det gick helt okej! Efter det åkte vi ner på stan och skulle käka Nancys. Mötte Gabbi i kön så hon gjorde oss sällskap, trevligt trevligt. Köpte sen present åt min syster som fyller år idag, GRATTIS. 16 år, kan inte fatta va fort tiden går.. Hon är en liten skit och kommer alltid att vara det. Kommer INTE acceptera att hon börjar supa (om hon inte redan gör det dvs?!?! ) eller syssla med andra saker som hör vuxenvärlden till, ja ni vet. Haha nej men det känns skumt.. 2004 var det bästa året i mitt liv hittills, och då var jag bara femton år. Men kände mig så stor! Nu är hon liksom större än så. Lilla Linda.

Mötte Simon på stan också, sen åkte vi till skolan för psykologilektionen. Tog närvaro och åkte hem.. Filosofiprovet som vi missade ska göras på onsdag, så jag tänkte läsa lite till det. Men började städa och damma i mitt rum istället, det var roligare, haha. Sen såg jag Heroes och sedan äntligen kom jag igång. Men då fattade jag typ ingenting, fick ringa Felicia som inte heller fattaden nått. Great!!!

Aja, snart kommer Prison break! Och imorgon börjar Depserate housewives.
image1535


Kommentarer
Postat av: Jasmine

Har du haft en bra dag? :)

Postat av: felicia

jag är så jävla lik elton john på den där bilden, fattar inte varför! hehehhe

2008-04-15 @ 22:09:54
Postat av: Camilla

haha, jag tänkte skriva ''Elton Flyckt'' under. he he hehehehee

2008-04-15 @ 22:17:25
URL: http://camillamariaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback