19

Dags att börja blogga lite kanske..

Var uppe i Sthlm med Felicia i onsdags och skulle se efter något att ha på vår skiva, hittade dock två väskor istället.. Lyckat lyckat. Så dem köpte jag för mina systa sommarbesparingar. Hehehe.

Åkte ner till Olearys till sex. Mötte klassen och åt och det var faktiskt trevligt! Jag hade inte så höga förväntningar på det faktiskt. Men sen skulle vi till Hamn trodde vi men det visade sig att en del skulle hem till Sebbe och förkröka, och vi kände oss lite torra, iaf jag, så vi hakade. Dock blev jag otroligt besviken på musiken som bestod mest av negerdunk, kan man lyssna på något värre? 'FUCK THE POLICE!!''.. Usch. Snäppet värre skulle väll vara hårdhårdrock som man får ont i huvet av. TIll Sebbe kom sen David och Johan och lättade upp stämningen, det var tur det.

Efter diverse drickandes av allt möjligt så drog jag och Felicia oss mot Hamn. Klockan hade blivit en del så det var många som kommit. Sen kom fler. Det var kul. Först iaf. Sen blev det lite mindre kul och jag tog en taxi hem vid kvart över ett. Usch så illa jag mådde och jag förberedde mig mentalt för världens bakfyllla dagen efter men vad händer? Jag vaknar och mår nästan helt bra. Lite liiite ont i magen. Men vad är det att klaga över. Ibland gillar jag min kropp. Hehehe.
image1537
image1538
image1539
image1540
image1541
image1542
image1543
image1544
image1545
image1546
image1547
image1548
image1549
image1550
image1551
image1552

På torsdagen tog jag ledigt, jag undrar hur många i min klass som befann sig på idrotten klockan 08.15? Gjorde man det är man ju crazy. Fredag hade vi en lektion, writing i Cambridgekursen, dvs engelska.. Sen orkade varken jag eller Felicia åka hem och dö så vi åkte upp till Sthlm. Letade lite efter studentklänning utan resultat..

Vid 7 tiden hade jag bjudit över några sötnosar för att fira min födelsedag. Lite tidigt men det fanns ingen tid idag. Så Sara och Felicia kom. Och klockan blev långt över sju och vi började undra om Elin och Johanna var döda. Sen kom de som tur var och vi åt. Och en massa annat. Sjöng singstar! M.M.. Blev jätteglad över alla fina presenter :)

Ja så idag är alltså den riktiga dagen. Jag vaknade klockan tio, tidigt för att vara mig, och det är ju typiskt för det gör man (jag) ju alltid på sin födelsedag. Om ett tag ska jag duscha sen ska jag göra tårta. Tiihihi. Sen kommer det släkt minsan för att fira både mig och min syster. Hur slår man in en present som man har skickat efter men som inte har kommit än? :( Haha.

Ikväll? Ja det är en bra fråga.

Kommentarer
Postat av: Schotte

Put on your happy face...

2008-04-19 @ 13:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback