Mössprovning

Tog just en huvudvärkstablett och ska snart sätta igång med mina alla läxor! Måste nämnligen vara färdig kl 20.00 då top model finalen börjar.. Inte så kul att jag sitter här med huvudvärk och har sparat alla läxor till idag.. 

Har tänt ljus också och lukten påminner så mycket om julen och den fick mej att längta efter tjocka halsdukar, pudersnö och handla julklappar. Tråkigt nog känns det inte som att man har så höga förhoppningar på den här julen med tanke på den förra. Noll snö var lika med noll julkänsla. Kommer inte ihåg om det var snö förrförra julen, men kanske lite? Hur som helst äre faktiskt ingen jul utan snö.. Så hoppas hoppas den kommer i tid iår.

Skolan idag började med mössprovning, var väldigt kul och fick en verkligen att längta till studenten. Fan va skönt när det är över. Ska bli så kul att få vara dem som går runt och skriker ''SP3B SHALLALALALAA'' istället för att vara de som ser på. Men är ju många läxor, prov och skoldagar kvar än, så på så sett känns det rätt långt. Men det går fort, hoppas jag. Vi valde iaf en ny mössa för iår, den dyraste också ;P Men man tar faktiskt bara studenten en gång i livet. För att ta den var man tvungen att ta något paket där lite mer saker ingick, så det gick på 700 kronor. Plus att jag tog en tröja och ett par shorts också. Så 1100 sammanlagt blev det.. Tråkigt nog ångrade vi oss när vi kom hem ang. vad vi hade skrivit på mössan. Haha, så typiskt. Satt där en bra stund och försökte bestämma oss, så blir de fel ändå. Men går det inte att ändra (vilket jag hoppas att det gör) så är det inte hela världen. Men hoppas iaf.

Vi fick veta när vi skulle ta skolfoto också, idag! Blir tydligen antingen 10e eller 11e oktober. Vilka är en onsdag och en torsdag, båda dagarna har vi idrott! Så typiskt, precis som förra året. Vem fan vill fixa sig på morgonen inför skolfotot och sedan springa sig svettig? Blir det inte en teorilektion skiter jag i den! Vi röstade om vilket ''tema'' eller spex vi ska ha också, och det blev det som jag röstade på ^^, Så det var nice. Vad det blev är en hemlis!

Snart helg igen, yeeeeees! Mja man måste ju vara lite positiv för att orka. Fast dagarna  går faktiskt rätt fort. Men med tankte på hur skoltrött man är nu, så fatta hur skoltrött man kommer vara om några månader? Men sen har vi ju Egypten comming också :)

image730

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback