Fredag med bio

Fredagen började med prov, gick hyffsat. Man kunde tydligen bara på VG på det, och det blir nog inte problem. Kom på att jag inte tyckte religion var så trist som jag hade trott. Värsta är verkligen naturkunskap, fyskik och kemi. Så otroligt tråkigt, spec om atomer och sådant. När skulle man någonsin får användning av sådant? Iaf i de vanligaste jobben, tänker ju inte gå och bli kemist eller något sådant. Efter provet drog vi ner en stund på stan, käkade lunch och kollade lite. Sen hade vi engelska, alltid lika roligt. Nä men våran lärare där är fan skum, hennes blickar säger mer än tusen ord, om blickar kunde döda, haha ;P Fast på utsidan verkar hon snäll. Det är rätt läskigt.

Kom hem från solan. Och eftersom vi skulle på bio på kvällen ville jag inte somna vilket jag visste att jag skulle göra om jag la mej i min säng med tanke på mina 5 timmars sömn natten innan. För somnar man blir man så seg och ful, hähä. Och det ville jag ju inte vara på kvällen.  Så satte igång och städade lite och fixade, timmarna bara flög förbi och helt plötsligt var jag tvungen att skynda mej som attans, för att hinna med bussen.

Tog 18tåget från stan och på vägen hoppade alla på tills vi tillsist var alla 8, jag, felicia, sara, sophie, elin, johanna, emma och alex! Gick och tog ut biljetterna på Sergel och sedan till Kungshallen for some food. Hade aldrig varit där och det fick jag skämmas för för det hade alla andra, haha ^^, Fick en del blickar när vi skulle bestämma hur vi skulle sitta och hitta bord för alla 8, haha, men tillsist blev det superbra. Vi käkade och spanade (haha gandhi). Sedan drog vi till bion och filmen (På smällen) var över förväntningarna faktiskt. Väldigt bra, rolig.

Alla var proppmätta och döda, så efter det åkte vi hem. La mej för att sova och somnade.. Väcktes av telefonen. Pratade, la på och somnade.. Väcktes ÅTERIGEN, haha, elakt :P Somnade tillsist iaf och fick sova hela natten (Men bara för att jag hade satt telefonen på ljudlöst + vibrationslöst, hade nämnligen missade samtal morgonen efter, smart gjort av mej där). 

Hade jättetrevligt med alla tjejer <3 Det måste vi göra om, eller hur?

image841

image842

image843

image851

image855

image844

image846

image847

image853

image854

image848

image856

image845

image850

image857

Ni är så snygg allihopa

Kommentarer
Postat av: Emma

vilka härliga biler :D det måste vi göra om <3

2007-09-30 @ 22:47:23
Postat av: Camilla

Ja, lätt att vi ska! :)

2007-09-30 @ 23:23:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback