Fredag, 8/9

Måste säga att det har varit en bra dag idag. Wey, första på länge. Känns som det var ett bra tag sedan jag sa det. Den började iaf med att jag segare upp kl 06.30 och det var inte lätt men det gick. Hade endast två lektioner, turism och religion. Turismen segade fram som vanligt, ucsh, men religionen gick någolunda fort. Trodde aldrig jag skulle gilla religionen mer än turismen!

Jag och Felicia drog ner på stan och käkade när vi slutade klockan 11.10. När vi hade käkat mötte vi Johanna på H&m och gick vidare till lite andra affärer, köpte en klänning/linne, ett till linne och en kofta tror jag man kan kalla det :P Är verkligen ofta så att när man är ute efter att hitta något så hittar man inget och tvärtom. Efter shoppande gick vi till Nancys och fikade/ åt (Johanna alltså) och där satt vi ett bra tag tills Elin kom! Då ville Elin också fika, haha, så då bytte vi till Wayne's. Pratade en massa i en hel del timmar, det var mysigt :) Blev en del skratt, haha. Men kan ju konstatera iaf att jag är meant to be konstnär, se bara på mina igelkottar. Efter Wayne's tog jag bussen hem med Felicia som var sjuk som få och jag hade ont i huvudet. Klockan var rätt mkt, 5 typ. När vi stod vid busshållsplatsen kunde man nästan tro att Felicia var död, vi garvade ett bra tag åt hennes vita händer och blåa naglar. Stackare <3

Kom hem och käkade middag, såg på idol från igår och sedan gick jag över till Elin där Johan, Pontus och Johanna redan var. Vi såg Constantine (om det nu var rätt stavning..) som killarna hade hyrt (tror jag? .. :P) och sedan halva signs. Fick nog vid tolv och jag fick skjuts hem, haha ^^, Men det regnade faktiskt.. Elin bor 300 meter (om inte kortare..)  ifrån mej ;D

Juste, när jag kom hem från stan såg jag att jag hade glömt stänga av plattången :| Blev  lite skraj där, tänker alltid ''tänk om'' och tänker ''tänk om det börjat brinna''. Ne fy, läskigt.

Om ni läste ihåg skrev jag om att jag såg ett djur i sängen som var dubbelt så långt som en tvestjärt och lite större. Började nästan efter ett tag igår tro att jag hade inbillat mej. Vad skulle det vara för djur som ser ut så liksom? Och jag såg det ju bara snabbt. och så såg jag att det låg ett halmstrå nedanför min säng. Så jag tänkte att jag kanske var paranoid och trodde att allt jag ser är kryp osv.. Men nej, jag hade sett alldeles rätt! När jag skulle sova ser jag världens äckligaste tusenfoting på mitt golv :| Shiiit hooly, det var den som var I MIN SÄNG PÅ MITT TÄCKE. Det var den som slingrade sig här och hur fan kom den hit och varför är jag hemsökt av alla dessa arter?

Sovdags nu faktiskt... good night

image706 image705

image701

image702

image703

image704'

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback