Fan va skönt

Hittade en jacka i Sthlm, wiiho. Fast är väldigt osäker så får se om jag har kvar den. Den är iaf grå.. tror jag? Nått åt det hållet iaf. Fast ska se efter om det finns en svart ist, här i stan. Dem var slut i Sthlm. Annars idag så köpte jag en kofta också. Behövs alltid..

Var helt slut när jag kom hem vid halv sju, orkade inte ta itu med läxorna så nu är det inte gjorda och jag vill se på tv om en halvtimme, America´s got talent! Får väl sätta mej och göra idrotten på lunchen imorn kanske? Vi ska komma på ett helt eget allmänt träningsprogram och jag har bara gjort uppvärmingen.. Får väl slänga ihop nått ;P

Förra gången vi var i Sthlm såg vi ju prinsessan madeleine! Nu såg vi han i Hipp hipp hora, han som hon blir tillsammans med på slutet.. Hähä. Den filmen är btw Elin med i ju! Haha, fast man ser henne inte. Men hon är iaf med där när de går och kollar om de ska börja på modellskola eller vad de nu gör. Elin har tydligen the looks, eftersom hon gick på addition och blev utvald som statist till att vara en av dem som vill söka till modellskola. Öh, skum mening. Ni fattar noll men aja.

Har sovmorgon imorn, pga. inställd engelska och av samma anledning slutar vi 11 på fredag också, fan va skönt.

image795


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback