You're a little late, I'm already torn

Jag säger bara guuuud vad skönt med en söndag utan den där hemska känslan av att det är skola dagen efter eller att man måste tänka på läxor, prov osv. DET ÄR LOV. Välbehövande.. Efter lovet återstår ca 6 veckor innan jullovet, det går fort! Så fort det blir första advent (dvs. om 33 dagar) går ju tiden jättefort. Och där börjar man ju plocka fram julsaker, köpa julklappar och allt annat som hör julen till. Jag älskar julen.

Känns verkligen som att jag vill GÖRA saker den här veckan, inte sitta hemma så tiden bara rinner iväg. Första dagen på lovet är redan planerad, imorgon drar vi tjejer, 7 eller 8 st, upp till Heron för middag och sedan bowling! Jag gillar bowling. Jag var faktiskt bra på bowling.. Hur det står till nu vet jag inte. We'll se tomorrow antar jag

Igår
Mamma hade som jag tidigare skrev tjejmiddag här hemma, så jag, pappa och Linda åkte till Sara och dem och åt. Pappa och Micke lagade mat, kan inte bli misslyckat. Mormor och morfar var där också. Efter det började Sara och jag oroa oss över vad vi skulle ha på oss, haha hade jäkligt svårt att välja. Vid kvart över 8 tog vi iaf bussen ner på stan, mötte Johanna och därifrån tåget till huddinge. Sophie kom på  tåget på vägen dit och i Huddinge mötte vi Emma.

Vid busshållplatsen ser vi ca 20 tjejer och TRE killar som ska till samma fest som oss. Vi tog bussen till Fruängen och gick en bit, sedan kom vi till en lokal. Hm ja, det var som sagt mest tjejer, dock kom det lite fler killar efter hand, men kände hur mitt paryhumör hade försvunnit och Johanna skulle jobba dagen efter, så vi drog därirån. Blev lite oroliga att vi itne skulle hitta först men vi hittade till fruängens centrum och därifrån tog vi tunnelbanan till Stockholm. Där åt vi litegranna, sedan ringde Emil och sa att vi skulle komma till Mackan, så vi tog nästa tåg hem och åkte till Mackan. Då hade de precis dragit så vi mötte dem utanför, sa hej och hejdå och sedan gick vi hemmåt.. Gick förbi Johan, ringde ut honom och pratade lite. Sedan äntligen hem och sova, som jag slockande alltså. Var riktigt trött.

Idag har jag sett på nån skum film, ''The nightlistener'' tror jag den hette. Efter det har jag tränat med Felicia, Sara och Sophie och nu på kvällen såg jag ''Monalisas leende''. Trodde inte att jag hade sett den förut men märkte när jag började kolla att jag hade det. Den är lite seg tråkigt nog.

Kom just på att jag har något planerat varje dag den här veckan förutom på tisdag! Skönt. Fast nu kom jag på (igen;)) att det kanske skulle vara något på tisdag hos någon, men inget bestämt än ju. Hope hope so.

Verkar inte som att blogg.se har ställt tillbaka klockan, står ju på inlgget att den är kvart i ett, men den är ju i själv verket kvart i 12.. Men i våra huvudet är den ju iof kvart i ett, så ska nog ta och sova nu..

image1007

image1015

image1008

image1009

image1016

image1010

image1011

image1012

image1014

image1013

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback