What to choose?

Jag undrar om jag håller på att bli sjuk?

Rätt jobbig dag idag. Eller första halvan var rätt bra och så. Vi åkte upp till Ikea, kikade runt lite och sedan fikade vi. Åt årets första lussebulle! Fast den var torr, inte så mycket att hänga i julgranen.

Efter det blev allt bara jobbigt, både jag och mamma började tröttna på att gå runt att glo och när vi kom ner dit ni vet där det finns sjuttontusen saker, så hade vi bara lust att åka hem båda två, haha. Jag hinner alltid bli trött och seg innan man kommer ner dit. Och det är ju faktiskt där det är roligast att kolla.

När vi väl hade tagit oss igenom alla de där sakerna och hade betalat, då var det krångel med en matta vi hade köpt. Så då tog det en massa tid och krafter. Så typsikt.

Besöket som jag sett fram emot så länge slutade med att jag köpte två vaser. Fast kikade ut en fåtölj, en hylla och några tavlor också. Men de fick inte plats i bilen. De var rätt dyra också, alla tre, så jag måste välja. Jag hatar att välja. Fåtölj? Hyllan? Tavlorna? Snälla hjälp. What to choose?
image1041

Hittade inte tavlorna.. Men det var en serie med fyra tavlor, varav en var på eiffeltornet. Svartvita med svarta ramar. Skitsnygga men dyra som tusan eftersom man köpte ramarna för sig och tavelbilerna för sig. Kostade ca. 600 sammanlagt.

Dags för Grey's!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback