Mysfredag

Ja, mysfredag har det varit idag!

Efter skolan skulle ju jag, Elin, Felicia och Johanna fikat var det lite tänkt. Men fanns tyvärr inte tid för det eftersom jag & Felicia var tvugna att göra den satans turismuppgiften som skulle vara klar och inmejlad till Ann senast klockan 18.00. Snacka om ett förstöra vår fredag. Så ja, jag hoppade fika för att plugga.. Och ändå så gjorde jag det inte!! Jag tänkte, jag tänkte hela eftermiddag att jag skulle göra den.. men..

Först såg jag lite på tv, Gilmore girls. Sen åkte jag och handlade med mamma.. Stackare, det blir alltid så dyrt när jag är med ^^, Men tur hade hon som fick hjälp med att bära och packa in i bilen! ;) När vi kom hem hade Sara kommit, då satte vi igång och packade upp lite och så.. Eftersom Sara skulle äta här (kycklingpaj MUMS) så propsade hon på att plocka in disken, haha gumman då :D. Mamma blev glad, hon är inte van vid att ungdomar hjälper till med sådant. Så frågade Sara om om skulle hjälpa till med maten också, salladen eller så.. ''Camilla frågar aldrig något sånt'' sa mamma då. Men det gör jag visst, jag brukar fråga både vad det blir för mat och när den är klar, varje dag!! ;)
image1232
När Sara hade slavat klart i vårt kök gjorde vi glögg och jag drack några klunkar av mitt sen kände jag pressen. Jag tror inte att jag gillar glögg. Mamma frågade om jag inte ville ha det, om hon skulle ta det. Nej, jag vill ha, sa jag. Jag väntade tills det blev kallt sen gav jag det till henne. Då ville hon plötsligt inte ha det längre :S Fattar inte varför hon tjatade från början! ;) .. Ja, efter att vi hade myst med vår glögg och julkänslan därtill så började vi kika efter sommarresa och med det försvann julkänslan för en stund.. Hittade inget speciellt, men jag hoppas iaf på att det blir Mallorca! Men Sicilien verkar vara ett alternativ just nu iaf enligt Sara, Linda och mamma. Och Micke vill till Portugal.. Jag vill till Mallorca. Ja, detta blir inte lätt..
image1229
image1230
image1231
I väntan på maten satte vi oss i Lindas rum och sjöng. Haha ja, vi roade oss med att sjunga. Linda har ju lärt sig spela gitarr och jag är verkligen imponerad. Stolt storasyster jaaaaaa. Spelade in litegranna också men jag blir nog halshuggen om jag lägger ut något här :P. När vi satt och sjöng där och så pratade vi lite om när vi sjöng på dopet och sa att det skulle vara roligt att göra om det, var så jävla nervös men efteråt var man så stolt när folk började gråta och så.. haha. Sen efter maten kom mamma in och lyssnade lite och sa att vi kunde sjunga på hennes 50årfest i Januari! Jisssses. Det är typ två månader kvar. Vi tänkte sjunga någon av hennes favoritsånger vilka var Ladie in read, Allting kan gå i tusen bitar.. Hmm .. sen kommer jag inte ihåg någon mer. Men hon kanske få nöja sig med Collide eller någon som vi kan.
image1233
Påtal om sång, fyfan va bra att RÄTT personer gick vidare i Idol. Dessa två som gick vidare var mina favoriter från början, hur bra kan det bli liksom. Vet faktiskt itne vem jag tycker ska vinna nu... Båda är bra på olika sätt. Great iaf att Andreas åkte, gillade aldrig honom. Skrikröst.. blä

Efter maten såg jag och Sara på Idol och pratade litegranna. Linda stängde in sig i köket och övade på sin gitarr. Haha... Sara, måste säga, TACK för att du finns :) Och för att jag kan prata med dig och lita på att det inte sprids vidare.  När Sara stack vid halv 10 såg jag på White Chicks.. Bra film, men hade lite svårt  att koncentrera mig. Vet ej varför.

Imorgon ska jag sova uut. Eller, beroende på om vi tar fikan imorn.. Får se hur det blir. Natti!
PS. Grattis i efterskott på 25årsdagen och på namnsdagen idag, Andres! DS.

Kommentarer
Postat av: Sjökan ;P

Tack för en mysig kväll gumman! Är så glad att vi har kommit varandra så nära ^^ ! Finns alltid här för dig, det vet du! TACK för att DU finns ! Älskar dig

2007-12-01 @ 12:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback