Mässa & shopping

image1202
Vilken dag! Är verkligen så slut..
Kom till Sacomässan vid 10.00. Gick runt lite och så, pratade med några, fick lite information och tog lite godis, haha ;) Blev riktigt förvirrad när vi kom in där först, har ingen som helst aning om vad jag ska ta mig till efter gymnasiet. Så det var lite jobbigt, på så sätt. Såg massor med kända ansikten, det var roligt :)

Vid halv 12 fick vi nog. Vi satte oss på en bänk och vilade lite och sen tog vi tåget in till Söder. Som vanligt händer det alltid massa skumma saker runt oss; i Söderhallarna hade det brunnit, när vi sen skulle vi äta satte vi oss bredvid en fånge på permiss (jag tyckte det var läskigt!!!) och sen körde en bil in i en annan bil, haha. Efter att vi hade ätit besökte vi den nya gallerian som jag inte kommer ihåg vad den heter nu.. Felicia?.. Men det var rätt kasst så vi åkte in till Sthlm central och fortsatte shoppingen där. Handlade upp mina julklappspengar.. Skit också. Kom hem med en t-shirt, en väska, ett linne, en linneklänning och två tröjor. Sen handlade jag lite julsaker på Åhléns!

Har 500 kronor kvar till julklappar nu då. Haha, det kommer ju inte att hålla. Men det får lösa sig!

Traveler om en timme! Nu eng-läxa..


Kommentarer
Postat av: sarre

haha, knas att det alltid ska hända så mkt konstiga saker runt dig asså X) haha ;P! men fan, nu blir jag besviken, jag som skulle önska mig en gucci väska av dig, nu får ju inte jag den :( ;D

2007-11-23 @ 16:00:09
Postat av: Camilla

Haha ja, alltid. Skumt värre..
Haha synd, du får nöja dig med en väska från In och finn ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback