Camilla Maria Elisabeth..

image1188
Jisses, allt är inte bra just nu. Nej, allt är rätt kasst. Drömde en rätt jobbig dröm inatt. Den förstörde min dag. Känslorna bara går upp och ner just nu.. Påfrestande. Jag saknar dig

Somnade nyss och vaknade jätteseg.  Inga läxor är gjorda och känner jag mig själv rätt kommer jag inte ta tag i det heller. Eller lite tursim måste jag göra. Jävla arbete som ingen fattar någonting av. Har ni någonsin hört om ett arbete som man ska lämna in lite av i taget? Eller ja jag vet inte, men så är det ungefär. Man ska göra lite, skriva ut, ge till henne. Hon ska hjälpa, sen ska man fortsätta med det. Slöseri på papper?


Jag har faktiskt namnsdag idag!!
Elisabeth är det. Hade jag ingen aning om förrän imorse när min moster smsade grattis. Som tur är brukar man få en present i det här huset när man har namnsdag.. ^^, Jag väntar med spänning. Skulle verkligen behöva något som kan muntra upp mig nu. Grattis Sara, Madde, Jenny, moster, mormor, Natalie, Barbro och Elin som också har namnsdag ;)  (Och såklart alla ni andra om heter Elisabeth!!) Hoppas ni har haft en bra dag :)

Kommentarer
Postat av: Eliszabeth

jag då? :(

2007-11-19 @ 20:41:28
Postat av: Camilla

Se ändringen ;)

Postat av: Eliszabeth

Woho!

2007-11-19 @ 21:55:44
Postat av: mathilda

grattis :)

jag hade också namnsdag! haha

2007-11-22 @ 17:39:47
URL: http://mathildaas.blogg.se
Postat av: Camilla

Haha tack och detsamma! ;) Verkar finnas många Elisabethor :P

2007-11-22 @ 20:48:16
URL: http://camillamariaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback