28 nov, tja

Tjaaaaaa.

Idag har det hänt mycket roliga saker! Skulle jag ha önskat, men det har det inte. I skolan hade vi lite trista lektioner. Fast en var faktiskt rolig och det var idrott. Vi höll på med akrobatik, eller vad det nu heter. Efter många om och men lyckades vi i klassen få till en mänsklig pyramid, som också hamnade på kort. Roligaste idrottslektionen på länge, och imorgon ska vi åka skridskor i ledning av Sebbe och Jocke ;) Haha, jag gillar skidskor! Fast kul är det att man ser så rolig nu när man åker, eftersom man typ måste böja på benen så man inte faller pladask baklänges (som en viss miss som börjar på F, hihih). Som tur var lärde jag mig åka som liten, slipper se ut som bambi på hal is (återigen som en viss miss, hah).

Vi fick sluta 20 minuter tidigare sista lektionen, jippi, och när jag kom hem var så jag jäkla trött och inte på speciellt bra humor. Men helt plötsligt vände det, jag kände mej gladare än på länge, gick runt i hela huset och pysslade, pratade och så.. haha, och jag längtade, jag upprepar LÄNGTADE till tränigen. Fast det var nog mest pga. att  jag kände mig sysslolös. En dag kommer mina känslosvängar ta död på mig. Tänkte hela eftermiddagen att jag skulle ta en macka så att jag inte skulle bli hunrig på träningen, men jag sköt upp det men åt tillsist en vid fem. Det skulle jag inte gjort.. Resulterade i en hemsk håll på träningen, usch och fy. Vilket förstörde allt, man kan inte hoppa omkring spec mkt med håll. Märkte jag. Felicia hade gjort samma misstag, haha.. Inga mera mackor en timme innan träning!!!

När vi skulle åka till träningen så hände två spännande saker. Först så var det värsta krocken pga. att det var halt och sen körde pappa på en hare!! ..... Nej, så var det inte, men det kunde ha varit. (förutom det med haren!). På riktigt vare så att en bil sladdade så att en annan bli HÖLL PÅ att köra in i den. Sen SÅG vi en hare. Ingen krock alltså.. Och ingen död hare.

Nu ska jag läsa Dr Glas. En jättebra bok som jag kan rekomendera .... :)
Till er som gillar lite tråkigare böker som man somnar av.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback