Aj

Jag har en hemsk huvudvärk.. och det blir inte bättre av alla i det här huset är i uppror, alla bara skriker, gapar och bråkar. Måste bort härirån! Orkar inte vara kvar här. Måste ta en huvudvärkstablett också. Är helt seg i bollen av huvudvärken och har just sovit. Min huvudvärk börjar gå mot gränsen för migrän snart känns det som :( Att kolla på dataskärmen är inte det lättaste just nu.. Så varför sitter jag här och plågar mej själv? :S Hm kul, med helgen kommer huvudvärken.

De två proven idag har jag inga kommentarer på. Eller det gick väl hyffsat, förhoppningsvis. Får se sen.. Efter skolan drog jag ner på stan med Johanna & Felicia. Lämnade tillbaka shorts, köpte skor. Älskar dem, frågan är bara om den ena är lite för liten.. Hope not. Får prova o gå lite i dem sen. De var ju inte så dyra iaf. Sen käkade vi litegranna och drog sedan hem. Jag hamnade här och somnade sedan. Nu ropar mamma om mat men vet inte om jag vågar gå upp med tanke på allt tjaffs där uppe, vet inte om mitt hvud klarar det.. Men jag måste ju äta.. Tufft.

Ikväll ska vi (jag, elin, felicia) till Johanna. Se Talang, kanske på film och så sjunga singstar. Hoppas verkligen att huvudvärkstabletten hjälper! Skönt att komma bort från det här huset, hur som helst..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback