VAD VET DU, JAG KANSKE TYCKER DET KÄRRING

Jag fryser mycket mycket och jag funderar på lite saker. Skumma människor det finns ..

Idag gick jag till skolan och vi hade idrott. Vi gjorde nått som tydligen hette ''Superstar'' som var helt okej, och sedan duschade vi och gjorde oss iordning. Fattar inte hur de kan tro att vi ska göra oss iordning och allt på 10 min .. Det är LITE lite, om man duschar. Men sen kan man ju skita i och duscha också(som vissa), men jag föredrar att göra det :S SKulle känna mej skitofräsch annars.

Jaja, men vi var snabba idag. Så vi behövde inte stressa så mycket upp för trapporna. Vi skulle ha italienskaprov (usch!).. Men vad händer när vi är påväg upp för trapporna? Larmet går :D Fråga mej inte vilket, för det vet jag inte. Inbrottslarmet? Brandlarmet? Brönd-bulle-i-mikron-larmet? Vem vet. Men vi fortsatte uppåt, för detta händer varje dag på Colin Leclair :) Haha nej, men det hände förra veckan också. Då var det någon som brände en bulle i en mikro.

Sen när vi kommer upp till våra skåp så står det två tjurkärringar där, fifan för sånna, och säger att vi måste gå ner. Så säger jag att vi har prov snart, så säger hon, skitbitchigt: ''Jag tror nog inte det är värt att riskera livet för.'' VAD VET DU, JAG KANSKE TYCKER DET KÄRRING, hade jag lust att skrika :) Men sen i nästa sekund så slutade larmet och jag log mot kärringen och frågade om vi fortfarande skulle gå ner? Men då skulle vi tydligen avvakta, så då gick vi till italienskan. Så hade vi prov och det gick väl som det gick, inte direkt dåligt, men jag blev lite förvirrad över vissa saker.

Sen hade vi lunch, vilket var lika gott (inte) som vanligt och sedan svenska.. Led mej igenom den, vi håller på med upplysningne. Finns ej något tråkigare .. Sen hade vi körkortsteori, fick sluta tidigare som alltid och sedan gick jag hem i sällskap med Johanna. :) Hade 30 sidor i engelskaboken att läsa idag, hann läsa 10 förut innan jag somnade. Så 20 kvar nu då ... Och släkten kommer snart :O Men får väl göra det när de åkt.

Grattis pappa ;-) (vi har slutit fred, haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback