Hoot

Gud vilken värme. Är över 30 grader i skuggan på vår altan. Har legat i solen tills nu, äntligen lite färg. Inte mycket, men lite. Va helt vindstilla i början, det var rätt jobbigt, men när det började blåsa blev det så mycket skönare. Ska snart se reprisen på Greys.. Känns nästan som det redan är sommarlov idag. Är avundsjuk på min syrra som är ledig tills torsdag. Känns så otroligt onödigt att gå till skolan nu, inget nödvändigt kvar att göra ju. Få veta lite betyg och så, men det får man ju veta när man får hem dem sen.. Mm, vi ska tydligen inte få betygen på avslutningsdagen detta år, utan de kommer skickas hem istället. Bara för att lärarna ska kunna sätta betyget så sent som möjligt :S Nödvändigt, nödvändigt.. Varför inte bara sätta ett betyg dagen innan, ska de fundera hela sommarlovet eller?

Ser fram emot den här veckan lite. Imorn slutar jag 12, så då blir det sola om det är fint väder. På tisdag börjar jag 11.20 och slutar 13.00. Måste iväg till Moraberg, får se om jag kanske drar dit då. Måste köpa mp3..

Onsdag ledigt, ska troligen förhoppningsvis kanske hälsa på min kusin och hennes bebis! På torsdag börjar temaveckan och då tar min kusin studenten så då ska jag till Torekällberget och senare hem till dem! Sen också troligen, om jag hinner, till kristians studentfest. På fredag är det mattes studentfest och sen ut!

Igår låg det en fet geting i trappen. Haha, jag blev helt hysterisk och mamma med, men det erkände hon inte. Jag skulle slå den med en tidning, men jag var tvungen o vänta på att den skulle krypa lite så det skulle gå bättre att slå. Så kryper den lite och mamma: ''SLÅ DÅ SLÅ DÅ SLÅ DÅÅÅÅ!!'' Jag: ''MEN JA TA DET LUNGT'' haha herregud. Jag hatar kryp.

image240

I love you, sweethearts. Tänk så kul vi kommer ha i Grekland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback