Avslutning imorgon

Idag hände inte mycket intressant. Skola först, vi hade muntlig reodvisnign om våra projektarbeten inför klassen. Sen fick vi sluta. Då drog vi ner till biblioteket och kollade om vi hade fått mejl från Trosa tryckeri. Det hade vi. Det stod att vi skulle ringa. Så vi drog hem till mej och käkade lunch och sen ringde vi. Skit på det, säger jag bara. Var den krångligaste personen jag någonsin pratat med. Pratade med han i fem år och fick inte ut mycket av det. Så vi deppade lite men sedan ringde min kära mor och hade nummret till hennes kompis/kollegas man som jobbar på en reklambyrå. Han var (tvärtom från den andra gubben) den (vad säger man?) enklaste personen jag någonsin pratat med. Det tog 3 minuter och sen var allt klappat och klart! Perfa! Det var skönt, med tanke på att vi måste veta konstander och så (att tycka några böcker + binda dem) till imorgon. Så nu vet vi!

Sedan åkte Felicia hem och jag började kolla på film, Rånarna. Trodde jag hade sett den förut men icke. Den var bränd och när den första skivan var slut orkade jag inte byta så jag somnade. Väcktes av att ett surt cp ringde. Blir man ju inte så glad av.. Men men. Sen senare kollade jag klart på filmen som var rätt kass egentligen.. Dålig version av Beck eller något i den stilden. Sen kikade jag på Lost och Project Runway right after dinner.

Nu vet jag inte vad jag ska ta mej till, är uttråkad :D Sova kanske? Fast börjar ju 11 imorn... SKOLAVSLUTNING! Tänk så många gånger man längtat och önskat att den dagen ska komma. Och imorn kommer den! Perrrrfa. Och sen snart Gotland, om närmare bestämt 10 dagar! Det går fort, men innan det ska jag be för att solen kommer tillbaka och sen fila lite på brännan ;D Kommer ju se ut som ett spöke jämfört med Felicia när hon kommer hem från Kroatien! Hon åker på lördag, btw. :( TA MEJ MED DEJ!

Fick en ros av mamma när hon kom hem från jobbet idag förresten. Bästa mamman har jag! ÄLSKAR HENNE MEST!

Aa men godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback