Bombnedslag

Haha, jag är inte en person som städar i första taget. När jag väl städar så blir det rätt så ordentligt. Och det håller i högst två dagar. Känns som jag alltid har bråttom, och då blir det att man slänger kläder m.m på golvet. Tänker hela tiden att jag ska skärpa mej, lägga tillbaka saker där jag tog det osv, men nej.. Jag är ett hopplöst fall. (Ett av säkert många många andra) Haha, iaf, jag kollade just runt här och inser att det ser värre ut än det brukar. Jag ska ge er den stoooora äran att få se mitt bombnedslag till rum.

    

Hahaha, jag garvar. Men alltså, det kunde varit värre. Men det kan det väl alltid. Jag funderar på att investera i en städerska. Men egentligen borde det vara mamma som betalar då, eftersom det är hon som lider mer över stöket än jag. Det jobbigaste med att ha det stökigt är nästan att höra hennes jääääävla gnäll varje gång hon sätter foten här.

Haha fan, det är nästan så jag skäms. Men bara nästan

(Måste bara säga att det ser värre ut i verkligheten än på bilderna, helheten liksom. Plus att det har hunnit bli värre sen jag tog bilderna, haha. För varje minut.. Hjälp snart kommer jag inte se golvet längre)


Kommentarer
Postat av: Felicia

Har inte du heller packat upp än? haha :D

2007-07-07 @ 01:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback