Nu är det jul(känsla) här i vårt hus

Det blev tillslut lite julkänsla på första advent. Jag såg julkalendern, tände ljus, åt trotsallt pepparkakor och en lussebulle och fick en chokladkalender av mamma. Min syster åt upp sin på en kvart.. Jag ska vara duktig och öppna en varje dag. Det är smartiesar i våra chokladkalendrar, ha! Det ni.

Simon är knäpp, han hatar julmust och lussebullar och julen. Som sagt, han är knäpp. Skulle förstå om det bara var julmust, det är faktiskt inte såå gott men det är juligt. Men lussebullar, det är det godaste i bakväg någonsin! Skulle jag få välja skulle vi baka lussebullar året runt i det här huset. Men mamma vägrar. Och att han hatar JULEN. Liksom... :O Det enda jag hatar just nu med julen är att det inte är någon snö.

Det jag har åstakommit i pluggväg idag är att jag har läst 30 sidor i min svenskabok. Jag känner mig stolt.  Jag lyckades såklart somna. Det är jag inte så stolt över. Men jag vet faktiskt att Jocke också gjorde det när han läste Dr Glas, så det gör inget. Dr Glas = sömnpiller

Sovdags, godnatt & sov gott
image1254

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback