Mitt i natten

Klockan är återigen mitt på natten. Jag borde återigen sova men jag sover återigen inte. Som sagt, vänt på dygnet.. inte lätt. Idag vaknade jag.. Duschade.. Åt lunch.. Sen åkte jag och mamma iväg för att se på kamera till mig. Åkte till Moreberg. Blev kär i en kamera, en rosa. Kollar lite mer men bestämmer mig för att jag vill ha den. Såklart och jag är inte förvånad så finns den inte inne. Den fanns i svart, men inte rosa. Det var ju den rosa jag hade förälskat mig i. SKITSNYGG. 8.1 megap, touchscreen, bildstabilisator osv osv .. Perfekt. Såg dessutom på Onoff att den hade fått ''bäst'' av bra, bättre och bäst. Min förra kamera var ju ''bra'' och den va crap. Men ja, den fanns ju såklart inte. Varken på elgiganten, onoff eller siba. Så vi frågade om den fanns på Elgiganten någon annansans. Det fanns den, weho. I kungens kurva. Så vi åkte dit.. Där kostade den 3500 nästan!!! Till skillnad från de 2500 på elgiganten i Södertälje. Nästan 1000 kronor dyrare, helt sjukt. Så vi kollade onoff, fanns inte.. Kollade expert, fanns inte.. Kollade mediamark, fanns inte.. Fyfan min vanliga jääävla otur. Vi var alltså i 6 olika affärer men icke. Nu vet jag varken in eller ut, ska jag köpa den svarta imorn eller be dem köpa in en rosa? Åh.. Vill inte ha min crapy korvkamera på nyår. Hatar den.

Kom hur som helst hem utan en kamera men med två filmer och första Desperate housewives-boxen från Media Markt. Huuur billigt som helst, jag gillar den affären skarpt. Förutom att de inte hade kameran. När jag kom hem segade jag lite och tog det lugnt, vilket jag inte skulle gjort för rätt som det var var det fem minuter kvar tills jag skulle möta Felicia och jag hade varken gjort mej iordning eller slagit in Johannas present. Men Felicia kom hit och jag speeade lite, sen drog vi dit. Johanna hade dukat upp med ett närmast bufféliknande fikabord. Även fast många inte kunde komma, bla sara, så hade jag vääldigt trevligt. TACK alla tjejer och framför allt Johanna. Och grattis igen ;) ..

Kom hem för en dryg timme sedan och nuuu ska jag sova. Ska upp och handla med Sara i skaplig tid imorgon. Köpa/beställa kamera o sen laga mat. Sen kommer alla tjejer!!! Åh jag längtarrrrr puss

image1321


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback