Andra advent

Åh, jag är så trött.. Konstigt eftersom jag sov till 12.00 idag.

Jag trodde att jag var på bättringsvägen när det gäller min sjukdom men mådde inte det minsta bättre när jag vaknade idag. Har hostat lika mkt som jag gjorde igår och idag har jag dessutom ont i hela kroppen :(.. Känns inge vidare med tankte på veckan som väntar med tre prov. Man kan ju inte plugga om man inte kan sova på nätterna..

Idag åkte vi till Vagnhärad, till Mattias som fyllde år. Fullt hus där idag, var jättekul att träffa alla. (Som vanligt) Känner mig så lycklig lottad som har en så bra släkt. Efter fika spelade vi lite Buzz - music quiz. Var väldigt roligt faktiskt, även fast jag var sämst, hä hä. Men någon måste ju var det också.. ;) Jag vill ha ps2!!!! Jag ska bli ett tv-spelsfreak har jag bestämt. Fast inge jävla fotboll eller hockeyspel dårå, utan roliga spel. Och singstar såklart!

Jag börjar få lite smått panik när det gäller juklappar. Inte vad jag ska köpa utan vad andra ska köpa till mig. Vet inte vad jag ska önska mig, alltid lika svårt.. Hur kommer det sig när man väl kan få massa saker vet man inte vad man vill ha? Så typiskt. Är ju inga som helst problem i vanliga fall.

Hare hej puss

image1282
Wilmer är glaaad. Suddig bild dock..

image1283
Födelsedagsbarnet!

image1284
Mums en boll

image1285
Liten tomtenisse

image1286
Kusiner minus 3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback