4 december - 20 dagar kvar..

Idag är jag är en sjukling. Jag mår väl lite bättre än igår kanske.. Men det kanske är för att jag har legat hela dagen? Men en sak är värre än igår. Har fått en mystisk och hemskt obehaglig värk nedanför hjärtat typ vid revbenen. Gör ont som fan när jag går och när jag andas. Hjälp? Jag vill inte dö.

Haha.. Idag har jag.. Ja, vad gör man när man är sjuk? Jar har underhållt mej själv lite med datorn, sett på Girlmoregirls & OC.. Läst läst och läst. 70 sidor kvar nu.. Kom ju förresten på igår att jag har glömt frågorna till bokförhöret i skolan. Great..

Ikväll blir det ännu mera tv såklart; Andra avenyn, slutet av Ugly Betty och Desperate Housewives. Och om tio minuter ska jag se julkalendern! Mysstämning här i mitt rum just nu, luktar jordgubsste och är sådär lagom varmt och tända ljus. När jag vaknade imorse trodde jag att någon hade flyttat min säng till Nordpolen. Med andra ord; det var svinkallt! Men som tur är har jag mina tända ljus och min dator som justerar värmen alldeles utmärkt. ;)

Efter julkalendern ska jag äta nudlar.. Mamma är också sjuk & pappa kommer hem efter en lång dags jobb så det finns ingen som orkar laga middag. Ang. julkalendern förresten. Måste säga att den verkar helt okej till skillnad från de senaste årens men jag stör mig hela tiden på ungen som bitchar. Hon höjer på ögonbrynen titt som tätt och pratar som om hon vore snarare 20 än 10. Haha, men annars så är den mysig. Julig.

image1263

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback