Spy i kyrkan?

Sov till 13.00 idag, ändå är jag dötrött nu. Idag har jag faaaktiskt städat lite. Det känns rätt bra nu efteråt faktiskt, inte massa högar kläder på golvet. Under högarna som jag städade upp fanns tvåå spindlar, små som tur var. Börjar nästan bli lite imun nu. Efter, vad är det.. Vet inte exakt men har kanske haft detta rum här nere i 5 år. Det tog sin lilla tid att vänja sig. Fast stora spindlar är alltid lika hemska.

På kvällen åkte vi till min morbror som fyllde år.. Vad han fyllde är fortfarande ett mysterium för mej. När jag frågade honom sa han 27 och på hans gratulationskort stod det ''Grattis på 40+dagen''. Så jag har faktiskt ingen aning. Men men, vi åt smörgåstårta och kusinerna badade. Wilmer, Jenny och Fredrik kom också, kuuul. Vi blev en del, men så är det oftast. Fick dock magknip mot slutet, så då drog vi..

Sara berättade för mej att det ska pågå ett annat dop i samma veva som Wilmers dop. Vilket betyder att vi ska sjunga för ÄNNU fler människor. Hm.. Över 100 definitivt. Siiiiing hallelulja. Kanske ska sjunga det istället :D En vecka kvar nu iaf! Och så hoppas jag att J tar sitt förnuft till fånga och har sin fest på lördagen, så Sara och jag kan joina i drickandet. Fest utan sprit? No fanks. Kan ju inte dricka oss fulla dagen innan vårt stora performance. Eller dricka överhuvudtaget, vill inte riskera något. Haha, skulle vara just snyggt, om någon av oss spyr mitt under det hela.

Ibland blir jag så trött på folk.. Men det är inte lätt. (fått det på hjärnan nu, damn.. ''Det är inte lätt'' alltså.)

Imorgon ska det hända något, för det är min sista lördag på detta sommarlov. Vad är däremot en bra fråga.. Den som lever får se. Eller är det ''veta''?

image641  


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback