Beautiful Girls

Oj, oj, oj vad jag är slut.. Ikväll blir en lugn kväll vill jag lova. Ser jag faktiskt mkt fram emot, bara ta det luuungt. Ska se på andra delen av Human trafficing på 3an.

Idag
Satte klockan på 11 för att inte sova bort hela dagen. Vaknade timat klockan tio i 11 innan mitt alarm hade ringt. Skönt, jag hatar att vakna av alarm. Tänkte då gå och duscha eftersom vi (jag, johanna och elin) skulle ner på stan. Men istället åt jag lite frukost först, vilket var tuur för när jag loggade in på msn då bestämdes det att vi skulle åka och bada istället, med tanke på vädret som var väldigt fint. Så då behövde jag ju inte duscha. Vi (jag, johanna, eliin, klara och hannes) tog 13.00bussen från stan och kom till Malmsjön en halvtimme senare. Där var nära på inte en människa, ovanligt att se - brukar vara fullproppat. Solen höll sig framme ett tag men sedan kom molnen.. Haha, återigen. Men var rätt skönt ändå, vi badade och pratade och solade de få gånger solen kom fram. Elin skulle jobba så vi tog 15.00bussen hem, och påväg till bussen ringer mamma och frågar om jag vill åka och bada, haha, med henne och Sara. Så efter att Johanna och jag köpt med oss mackor från Nancys så hämtade mamma och Sara oss och vi åkte till Tullan. Varn inte mer än ett dopp och inte mkt sol där heller. När jag kom hem tog jag ett bad, var himla skönt det även fast jag redan hade badat två ggr haha. Men badkaret var klart skönast! Badsaltet och badskummet gjorde det! 

Sedan jag har inte gjort så mkt mer än ätit middag och så. Igår övade vi ju förresten inför dopet. I början blev man lite skraj alltså, med tanke på hur det lät. Alla sjöng med olika toner och med pauser på olika ställen osv, haha, men det ordnade upp sig bra och tillsist lät det jättebra, tycker jag. Längtar faktiskt lite, det svåraste kommer vara att inte börja le när man sjunger. Kommer ju vara såå mkt folk, kommer inte kunna se på någon utan att le :P Så får väl stirra på någon punkt och tänka något ledsamt, så ska det nog gå bra :D Efter att vi hade varit i kyrkan åkte vi (jag, linda, sara) hem till oss. Käkade lite nudlar till lunch. Sen tog Sara och jag cykeln till brunnsäng och fikade med mamma och moster. Hon (moster) har varit i kroatien i två veckor, lyxxxx. Åkte hem med mamma, åt middag och gick sedan ner till Johanna där Elin också var, som har varit i Spanien i 10 dagar! Alltså jag blir så avundsjuk på er alla som fått vara utomlands :( Blev ju inget av våra planer.. Men på novemberlovet så!  Hos Johanna såg vi på What about Brian, tjattrade lite och hade mys.


image638
Sara är pepp. ;)

image639
 Detta ska vi sjunga

image637
Vi blev lite irriterade där ett tag när Kantorn (hon som jobbar i kykan, som ska spela piano till vår sång) var sen.. Haha, syns spec på Sara :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback