Annandag påsk

Idag mår jag bra :) Det känns jävligt bra .. Till och med så bra att jag funderar på att ta tag i städningen som jag har tjatat om nu i en vecka. Är så otroligt skönt att det är en veckans lov och inte skola som väntar nu. Kan inget annat än att känna medlidande med de som redan har haft lov, era stackare :P Och efter lovet har jag ju min födelsedag att se fram emot också. Idag ska jag som sagt nog städa lite utanför mitt rum, få upp lite skit på vinden och helst slänga desto mer. Har äntligen fått upp mina nya gardiner också ju, så nu känns mitt rum lite vårigare.

Och just det, jag blev helt förtvivlad inatt när jag såg att det snöade. Det var inte mycket men det hade blivit lite vitt på marken iallafall. Inte så förvånande kanske, med tanke på hur kallt det har vairt, men ändå. Trodde att vintern var över, så kommer det snö. Så vaknar jag i hopp om att snön skulle ha smält bort, men upptäcker till min besvikenhet att det är ett helt lager överallt :( Det passar sig liksom inte! Inte nu, inte när det snart är min födelsedag. Det ska vara sol, grönt gräs och varmt på min födelsedag.

Oj, nu kom jag på att jag har glömt att äta frukost idag .. :S Min mage är konstig, vilken annan mage som helst skulle sagt ifrån för länge sen men min mage är helt död, den är inte ens hungrig nu och det är liksom 21 timmar sen jag åt senast. Nästan ett dygn. Men för min kropp skull borde jag nog äta lite.. :P

I lördags kom ju släkten hit. Jag gillar min släkt, den är skön. Det är skönt att ha kusiner i samma ålder också.  Vi hade mys, åt en massa god mat (till och med jag tyckte att den var god, jag som inte brukar tycka om jul/påsk-mat), kollade på en massa bilder från resor och utflykter osv .. Alla från mammas sida var där utom min moster och hennes familj. Så vi var väl 14. Är 19 i vanliga fall. En hel del, men det är kul :) Efter maten skulle Saras (kusin) kompisar spela basketfinal i Täljehallen så vi drog dit och såg. Det var inte så spännande, för de hade ett övertag med ca 15-20 poäng hela matchen, men de vann iaf, så det var kul :) Sen drog vi hem igen, åt efterrätt och hade allmänt myys.

Igår, söndag, gjorde jag inte mycket på dagen .. Mamma och jag var till Moraberg och köpte nya lurar till min mobil, kollade lite på skor och annat. Såg en film jag ville ha, som var skitbillig :O Så bra att jag fyller år snart ;) Åkte hem, snackade med Johanna och drog sen till Täljehallen för att kolla på hennes brorsas final. Det var så spännande så jag fick ont i magen :P Det är läskigt vad man kan dras med när man sitter där och hejar alltså ;P De låg under ett bra tag med bara några poäng, tills de kvitterade när det var några minuter kvar. Men med någar sekunder kvar satte de andra laget bollen :( Så det vart 42-40. Suurt men silver är ju inte helt fel det heller.

Idag har jag inte gjort ett skit, kollat på tv, duschat och segat. Imorn kommer Felicia hem :D

Nu frukost ^^,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback