Kan man ens kalla det önskelista?

Kan ju inte dirket påstå att min önskelista är lång.. För att vara precis så består den inte av mer än två saker.  Mamma tjatar hela tiden att jag ska säga vad jag vill ha. Hon hatar att ge pengar, hon tycker det är tråkigt. Det är inte tråkigt, jag älskar att få pengar?


Glow
Hade denna parfym för några år sedan, den luktar typ skit när man luktar på den i flaskan men när man sprutar den på kroppen luktar den skitgott :) Massa minnen av den får jag också.




Säsång 1

Ocbox, säsång 1. Har 2an redan .. Vill ha 3an också men jag orkar inte önska mej två boxar samtidigt, kommer ändå aldrig hinna titta på allt, sen är det min födelsedag i april så får bli 3an då istället. Försökte få min syrra att önska sig den, haha, men får se hu det går med den saken .. Hon ville ha One trre hill boxen men den ska jag ju låna av Andrea, så onödigt :P OC <3


Sen är det ju alltid kul med nån DVD, smycken och så .. Kläder vill jag också ha, men skulle aldrig någonsin önskan mej det av mamma. Haha det kan sluta illa. Då är det bättre med pengar, så kan man köpa de kläder man vill ha:) Två problem är bara att pengar som man får i födelsedagspresent alltid lyckas försvinna lite i taget på onödiga saker. Sen hittar jag heller typ aldrig kläder när jag letar efter det. Eller ibland, men inte så ofta som jag skulle vilja. När man INtE har pengar, det är då man hittar kläder och saker som man vill ha :P


Hade lite sett fram emot att ta det lungt ikväll, men som vanligt så när kvällen kommer blir jag så uttråkad att jag dör. Vill inget hellre än att hitta på något. Men det verkar inte hända ett skit. Det kommer en film på tv som jag tyckte var skitdålig senaste gången jag såg den, men nu har jag så tråkigt så det är nästan så jag funderar på att se den ändå .. Hm?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback