Söndagsnatt

Jag har just skypat med Sara som kommit till sin nya familj, allt är jättebra hittills och för det är jag så glad. Ska nog kika på lite OC och dricka den där julmusten jag inte hunnit med än idag.. Problemet är bara att jag ligger på säsong fyra, sämsta säsongen men inte bara det, sämsta avsnittet. När det är jordbävning ni vet.. Jag vet inte varför men jag gillar det inte alls. För drastiskt och 'overkligt'. Men men, större problem finns ju. Lite smått kaos runtomkring mig just nu känner jag. Förresten, på tal om något helt annat, så sprutade pappa in luft i min datafläkt förut idag och jag märker jättestor skillnad! Nu när all damm i fläkten är borta jobbar den inte alls lika hårt och låter knappt något. Ganska bra gjort av pappa. BRA INITIATIV. Så att säga. Ikväll har jag knåpat lite på min önskelista. Tror det blir ganska bra. Nu är det bara att börja tänka på vad man ska köpa till alla andra.. En av ca sex stycken är köpta. Och som sagt drygt tre veckor kvar..

Tack gode gud för Skype. Vad skulle jag göra om jag inte kunde prata elr se dig på ett år?

Vila i frid

Idag tog lidandet slut.

Första advent

Nu har jag duschat bort röklukten i håret, spritlukten av kroppen och ätit lite mat. Så nu känns det lite bättre. Idag är det första advent och jag hade velat vara på julmarknad. Men har varken någon ork till det eller någon att gå med. Min mamma däremot hänger på julmarknad just nu, den jäveln. Förhoppnignsvis kommer hon hem med något fint åt mig iaf.

Jag ska äta en lussebulle och dricka lite julmus ikväll, det får bli mitt första adventsfirande. Måste skaffa mig ett sånt där ljus som ska brinna lite varje dag fram tills julafton fort som fan nu för på tisdag är det ju första december. Konstigt egentligen. Bara drygt tre veckor kvar till julafton då. Och på torsdag, så är det prick tre veckor kvar men också två månader kvar tills Jennys bebis kommer. Känns som vi nyss var på Kreta och listade ut att hon var gravid.

Ikväll blir det tvkväll, som vanligt på söndagar. Med start om 45 minuter, One tree hill.


?

Jag hatar söndagar. Så trött på söndags-känslan man får i kroppen. Speciellt dagen efter man druckit, får ångest vare sig jag gjort något att ha ångest för eller inte. Kanske får jag ångest istället för att vara bakis. Vet inte vilket som är värst egentligen.


Beloved

Haha. Har man en gång fått smaken av det goda så funkar ingenting annat. Pratar om Stockmos. Provade det första gången i somras och sen dess har jag druckit det nästan varje förfest. Det är så gott! Så, när jag duschat och ätit något så ska jag och Felicia åka ut till Coop Forum, endast för att köpa Stockmos, haha. Hon har redan varit på Ellbe, där det också brukar finnas, men de hade inte rätt smak. Skandal! Ska besöka systemet också, men det kunde jag lika gärna gjort på stan, närmare. Men ja.. vi behöver vår Stockmos.

Igår

Igår hämtade Felicia och hennes lillasyster upp mig så åkte vi och handlade mat. Väl hemma hos dem åt vi och såg på The terminal, en ganska rolig fillm tror jag vi alla tyckte. Den var dock lite seg ibland.. Över två timmar lång. Vid åtta såg vi Idol och det var ganska tråkiga låtar, tyckte jag. Kände endast igen två: Since you've been gone och You're the storm. Men det var väldigt spännande, man hade ju ingen aning om vem som skulle åka. Jag hoppades på Mariette och se så bra det blev. Jag tycker Calle är bra men inte så bra att han förtjänar att vinna, så därför tycker jag att Towe och Erik ska vara i final. Och att Erik ska vinna. Såklart. Efter Idol såg vi lite av filmerna The Cell och Ryktet går.


Happy fish




Fredag

Haha ojoj så sjuka drömmar jag drömt inatt. Vaknade klockan fem också och kunde knappt andas, panik.. Antar att jag inte var lika frisk som jag trodde.. Värsta är att hostmedicinen börjar ta slut och en natt utan hostmedicin är en heeeeeeeemsk natt. Och till doktorn för att få mer av den receptbelagda medicinen kan man ju inte gå förrän på tidigaste måndag.

Jag har ingen som helt lust eller ork till att ta mig ner på stan idag, jag har inte ens kommit ur sängen. Men jag borde få något i magen nu så .. får väl samla lite krafter och besöka duschen. Jag gilllar inte att äta innan jag duschat. Haha, ja, konstigt.

Den som väntar på något gott...


If you meet me halfway..

Jag har haft mystiskt ont på ett ställe hela dagen. Under vänstra revbenen ungefär. Och har funderat hela dagen på vad som sitter där under men har ingen aning och ingen jag frågat vet. Nu verkar smärtan, som har kommit och gått, ha lugnat ner sig. Skönt det för jag får för mig en massa saker. Cancer kanske???

Ikväll har jag spelat gitarr, lagat mat, sett på tv och så. Nu känner jag mig dock ganska uttråkad så jag ska nog borsta mina tänder och lägga mig och läsa innan jag sover. Har börjat göra det lite varje kväll, läsa några sidor. Twilight, läser jag, och fastän jag sett filmen är det ganska kul. Det är så annorlunda i boken, liksom mer. Fast jag tror nog det hade varit bättre att läsa boken innan man såg filmen, för då hade man fått egna bilder i huvudet. Som det är nu så ser man ju bara Twilight-filmen-Edward, Twilight-filmen-Bella och ser situationerna som i filmen osv. Om ni för står vad jag menar.. Men inte fy skam att se Twilight-filmen-Edward i huvudet iof. (Å andra sidan kanske det är bra att läsa boken efter för då blir man inte besviken pga. förväntningar inför filmen)


Dagens köp..

Idag, efter att vi ätit på Nancys, köpt biljetter av Tomas och sagt hejdå till Johanna så kollade jag och Felicia runt lite på stan. En ring från Indiska blev dagens köp. Och jag gjorde den förvånande upptäckten att jag hade hela 90 kronor på mitt konto! Men imorgon blir det ju ändring på det. Då ska jag nog göra ytterligare ett besök på stan.


Liz

Usch. Jag hatar döden. Jag vill inte stå vid en sjuksäng en gång till och inte veta om det är sista gången man ser personen som ligger där. Döden är hemsk och det är hemskt att man ska vara så sjuk att man bara ligger där. Bara ligger där och lider och väntar på att dö, i princip. Min bortgågne farfars sambo har ingen släkt som hon har kontakt med. Det är bara vi (min familj) som bryr oss om henne. Nu ligger hon ganska risigt till, man vet inte om hon överlever natten. Så innan vi gick ner på stan idag var jag förbi sjukhuset. Och sa hejdå. ''Hejdå, vi ses igen, visst?''. Hon är över åttio och har fått lunginflammation och har inga höga odds. Jag håller tummarna. Vet dock inte för vad. Eller, självklart för att hon ska bli frisk, men mest för att hon ska få sluta lida. Hur det än löser sig.

Jag är så trött på att folk bara dör runt omkring mig.. Det gör ju ont.


The Kin med flera

Godmorgon. Eller dag kanske. Jag ska när som helst ta mig ur sängen och in i duschen. Senare möta Johanna på stan och så ska jag, hon och Felicia köpa biljetter till på lördag (Oleary/The strip) och fika/äta lunch. Ett litet låttips: The Kin – Romeo (fick själv tipset från Jessicas blogg som sett dem live som förband till Joshua Radin i USA). Resten av deras låtar är säkert också bra men den där är den enda jag lyssnat på och fastnade för. När jag ändå håller på och tipsar: The Black Eyed Peas – Meet Me Halfway. Och: Skid Row – I Remember You - LP Version. Sådärja.


Tonight

Ikväll har jag varit med mamma till en liten prylaffär här i Rosenlund. De hade julrea och eftersom jag är på jakt efter lite nya julsaker så tänkte jag kika lite. Kom hem med en ängel för 47 kronor. Nu har jag precis sett på Greys och druckit varm Oboy.

Härnäst: Paradise hotel.

M-M

Fan! Jag hade verkligen velat se Måns Möller som kommer till Olearys ikväll. Gillar honom skarpt. Han verkar dessutom ha en riktigt schysst personlighet bortom kameran, bara det att han ställer upp för några killar i Södertälje en onsdagskväll visar ju på det. Och nu hittar jag ingen som vill gå dit med mig, så träffa och höra på Måns blir det inget av :-(


ett-tusen-kronor

Woho! Nu har jag gjort mina köp.

Jag hade sju saker i varukorgen först, men var duktig och tog bort tre saker. Så fyra saker köpte jag. Sammanlagt ca 1000 kronor. Blev ingenting av koftan, eftersom jag är så känslig mot stickiga koftar så ska jag kolla efter någon i butik istället. Bättre så. Nu är det bara att hoppas att allt är i rätt storlek och till min belåtenhet.

Black shoes

ÅH! Jag är så lycklig. Jag hade tänkt önska mig ett par skor i julklapp, dessa på bilden från H&m. Dessa skor kollade jag på dag efter dag och tänkte att jag skulle klicka hem dem.. Vet inte varför jag tvekade eller sköt upp det, men till sist var min storlek borta. Slut. Haha, så typiskt. Sorgligt var det. Men nu har de tydlgen fått in fler!! Och eftersom jag har en rabattcheck på 50 kronor som går ut i slutet av denna månad så ska jag passa på att använda den och köpa lite mer saker också. Min lön kommer ju imorgon och jag har känt mig så pank på senaste tiden så det förtjänar jag. Funderar på en kofta bland annat, men osäker på vilken färg jag ska ta. Vit är finast, men passar nog bäst i mörkgrå. Här är koftan på fina Johanna.



Ny familj - ny header

Hallå hallå. Sara, som gick in i rematch för ett tag sedan eftersom hon inte trivdes i sitt område, har nu hittat en ny familj. De bor i New Jersey och hon flyttar dit på Söndag. Det verkar vara en jättebra familj så jag hoppas verkligen att detta blir bra nu. Hon förtjänar det! Eftersom hon byter familj och stad måste hon ju byta bloggheader också så jag knåpade ihop en ny som hon lyckligtvis tyckte om! Hennes blogg är här och om ni vill ha användarnamn+lösenord så är det bara att fråga henne eller mig :-)

Längtar hur mycket som helst till maj då vi pratat om att åka till henne.

Tisdag 23.15

Hej. Sitter här och hostar mig själv till döds just nu känns det som. Blir nästan lite orolig ibland när det är så tjockt i halsen att jag inte kan andas. Ingen härlig känsla. Kostiga är att det kändes så mycket bättre idag på dagen, men nu när kvällen kommer är man tillbaka på ruta ett och känner sig lika död som tidigare. Jag som trodde jag var på bättringsvägen...... Jag har två olika halstabletter och en hostmedicin, det är ju bra det iaf. Jag måste även uttrycka min ilska, på tal om ingenting, emot lotter. MAN VINNER JU ALDRIG. Och om man vinner så är det tio kronor vilket är så värdelöst, då tar man kanske en ny lott och vinner antingen tio kronor igen och tar en ny lott igen eller så vinner man ingenting. Jag vill vinna storkovan. Det finns inget ''Plötsligt händer det'' in real life. Bara på tv. Om jag bara kunde vinna över ett hundra en endaste gång skulle jag kunna börja tro på det, men nej. Jag vinner aldrig, inte ens tio kronor. Lite tur när det gäller spel finns inte ens i min värld.

Jag ska ta och lugna ner mig en smula, suga på en halstablett så min hals blir bedövad, borsta mina tänder och sätta på Andra avenyn. Perfekt avslut på dagen.

I'm dreaming of a white christmas

Dear Tomten. Allt vi önskar oss den här julen är en vit jul.


24 november

Woho, tre dagar kvar till lön! Känns väldigt bra, jag har varit ganska pank nu i 10 dagar. Kanske kommer behöva låna lite pengar av  dig mamma, för att överleva, sa jag. Men jag har klarat mig bra! Inga utgifter och inga lån.

...

Imorgon är det en ny dag. Godnatt.

Booooring

Hej. Blä vad tråkigt jag har haft idag. Vaknade tidigt pga. halsen. Såg på film, Righteous kill, men kände mig uttråkad. Den var ganska seg. Funderar på att städa rummer nu endast för att ha något att göra! Och när mamma kommet hem från jobbet ska vi till Moraberg, köpa jacka till mig och spana efter julsaker. Om bara klockan kunde bli kvart över fyra....

Kreta.


Ångestsöndag.

Min dator är jätteseg, vet inte vad den har fått för ryck men det är sjukt störande.. :S Jag är seg jag med. Och sjuk. Fasiken, hostar och är hes, och det killar i halsen. Jag kan inte beskriva hur mycket jag hatar när det killar. Vart det än är. Hade nå slags utslag på ryggen när jag var yngre som jag fick ibland, var hos doktorn och allt med det och jag minns att det var så jobbigt! Och nu killar det i min hals, och jag blir galen, speciellt när man ska sova. Vill bara hugga halsen av mig själv eller något :-) och min näsa är död. Min visdomstand gör döont. Mitt huvud sprängs. Jag mår så bra just nu!

Men till nästa helg tänker jag vara frisk. Det måste man väl ändå kunna få begära? Har ju varit sjuk i två dagar och till lördag är det sex dagar. Sammanlagt åtta dagar. Längre än så tänker jag inte vara sjuk. En bra sak är att jag inte har någon feber, så det är inte svinis! När man tagit sprutan kan det ta upp till två veckor innan men har fått skydd mot svininfluensan, har jag hört. På onsdag har det gått två veckor! Men som sagt.. Ingen feber för fem öre, så det är luuuugnt.

Just nu ser jag på Vem kan slå Filip och Fredrik. Gillar att se på Fredrik. Hehehe. Efter det: Paradise hotel. Sen: OC. Jag såg på första avsnittet av Robinson Karibien tidigare idag. Ska nog följa det iår. Ganska så bra var det. Lite roligare med fina stränder än träsk som det var något år. Och Paolo Roberto sköter sig bra!


Lördag. Spel och soffmys.

Igår spelade vi spel hemma hos Elin. Fyra pojkar och fyra flickor var vi, perfekt. Spelade tre spel under kvällen: Vem får sista ordet, Upp till bevis och Alias. Alla var jätteroliga. När klockan blev halv ett och spellusten var borta blev det lite soffmys.









^^,


Mysteriet är löst


Hahaha ^^,

Oh, do you wonder where it starts?

Goddagens. Jag har just sett på en massa videor som jag har på datorn. Uppträdanden, morfar, Vilmer, fester och en massa. Två filmer berörde mig mest: En film på morfar när han fyller 75 och vi sjunger Ja må du leva för honom. Minnen! Sjukt hur en människa som är död kan kännas så levande när man ser på dem sådär. Andra videon fick mig att gråta, det var en video när min syster har uppträdande med sin klass, hon sjunger Leaving town alive (av Bethany Joy Lenz) och hon är så himla duktig. Vi kommer sannerligen inte alltid överens men när det kommer till hennes sång är jag så fruktanssvärt stolt. Det där är MIN syster, hade jag lust att ropa då. Haha. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen datea gitarren lite, man blir ju så sugen när man kollar på alla uppträdanden och videor när vi sjunger. Synd bara att min näsa är täppt och min hals är hes, haha.

I hope you had the time of your life

Herregud. Alldeles idag mådde jag hur bra som helst och nu på kvällen har jag bara helt plötsligt fått en helt förstörd hals. Ändå kände jag mig sjukt sugen på att spela gitarr och såklart sjunga till, det måste man ju. Kanske inte en sån smart idé, min hesa hals borde nog egentligen vila. Men jag blev sugen när jag såg Mariette sjunga Time of your life. Sökte upp den och såg att ackorden passde mig alldeles utmärkt. Sen fick jag lite tips av Tomas också så har spelat lite One of us och provat på Save tonight som dock var ganska svår.. Sen blev jag plötsligt jättetrött så nu har jag lagt av för idag. Jag vet inte vad jag ska göra nu, kankse sova? Jag har förbannat ont i halsen. Sucks!!


Favorit.


Så fint

Friday night

Dagen flöt förbi.. Geggamojja, gissa-sången och Melvin Igelkott var lite av det vi ägnades oss åt. Läste Melvin Igelkott, min och Felicias bok, för barnen på sagostunden. Den är alltid lika uppskattad, vilket är så himla roligt. Man blir så stolt att man faktiskt lyckats skrapa ihop något som barn gillar, vilket faktiskt inte är helt lätt. We did it! Koncentrationen var hög, vilket i princip aldrig händer. Alltid är det någon som ska busa med någon eller så.

Nu ser jag på Idol. Tråkigt nog känner jag förkylningssympom, halsont och lite hostande. Det går streptokocker på dagis så jag hoppas att det INTE är min tur nu. Ikväll blir det lugnt här hemma framför tvn och imorgon ska vi ha spelkväll. Lugn helg, utan sprit. Asbra.

Rosigt

När jag köpte det här fina rosiga fatet tog jag kort på det för att visa. Nu har det väl gått sisådär fyra månader.. Glömdes bort i någon mapp någonstans. Det är från Plantagen och kostade runt hundringen, används som samlingsplats för en liten del av mina smycken.


Made my day

Jag fick fina blommor, en hundralapp och choklad av mamma. Jag älskar min mamma. När jag hade tackat henne och börjat se OC kommer hon ner med något mer inslaget i blompaper. Vad nudå, tänkte jag. Mer blommor? Räckte det inte med de jag redan fått? ''Ett blombud!'' säger mamma. ''Det kom ett blombud och lämnade de här''. Klockan var då kvart i tio. Vi fattade ingenting, både blev helt WOHOHOHOHO. Haha. Lite exalterade sådär. Och jag tänkte tillbaka på gymnasiet då jag fick en anonym ros på Alla hjärtans dag av, som jag senare fick reda på, en kille i en parallellklass. Hur som helst, jag öpppnade. En röd stor ros. Ett kort. En lott. Från mormor kanske? sa jag till mamma. Men på kortet stod endast ''Grattis =)''. Åh så frustrerande det var, hur nice det än är att få en ros så är det ju så jobbigt när man inte vet från vem. Men så gick det upp för mig! Att jag nog visste vem det var. Och jag hade så rätt. TACK. Efteråt kunde jag inte sluta le.. För vem skickar blombud från Göteborg? Haha. Knasboll.


Torsdag = namnsdag

Idag får man säga Grattis till mig och till Sara. Vi har nämnligen namnsdag! Vi råkar heta det ljuvligt fina namnet Elisabeth. Jag har fått tre grattis idag, vilka två jag har behövt be om. Hehe! Även en liten present väntar, jag älskar att vi firar namnsdagar!

Jag har jobbat ifrån halv åtta till fyra idag. Dagen har varit lite upp och ner. På förmiddagen skulle jag och min mor gå till skogen med sex barn, men det slutade med att vi gick till bron mellan Rosenlund och Östertälje och kollade på bilarna nedanför på motorvägen. Länge stod vi där och vinkade. Alla, inklusive jag och mamma, blev helt exalterade när bilarna vinkade tillbaka och tutade, haha. Solen kom och sken på oss också. Jag avslöjade för mamma att jag hade gått balansgång på den där bron när jag var 15 år, hahaha. Hon blev ganska förskräckt. Minns du Felicia? Jag kollade om det fanns något sträck kvar (efter hur långt vi kom) men det fanns många stäck.. Vet inte vilket som var vårt eller om det ens var kvar. Ps. Sjukt idiotiskt att gå balansgång över en motorväg. Tror dock aldrig vi kom så långt som över vägen utan bara över slänten som ligger vid sidan av.

I mitten av dagen kände jag mig inte på topp.. Men det vart bättre. Llite pepparkakor så vart jag snäll och glad. Några målade hjärtan också. Finfint. På mellanmålet ägnade jag mig åt att försöka lära barnen säga ''Naj naj naj.. Du skulle ju inte vika lappen!'' på skånska. HAHA. A la Sune Bengtsson på Rosenborg. Så sa Sune (som var studievägledare eller något sånt) en gång till en i vår klass, och det har hängt kvar i alla år. Sen nian kanske? Inför gymnasiet skulle vi göra val och INTE VIKA LAPPEN. Det gick rätt bra för barnen att säga det, jag var stolt.

En slags plågeri,

Jag är så fruktansvärt jävla fitttrött på att leva i ett hus där det är svinkallt. Måste elda ljus i mitt rum och lägga mig under min filt när jag kommer hem för att inte frysa ihjäl. Man mår psykiskt dåligt när det är kallt. Jävla fittidiotfanhelvetesFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Tack pappa för att du hellre sparar pengar än låter oss må bra. :):):):):)::):):):):):):):):):):)

G-N

Jag brände pommesfritesen:( Haha.. Nu har jag precis sett klart på Paradise hotel. Det är lite roligt hur uppdelningarna är; Stefan och tjejerna och Catja och killarna. Trevlig mobbing där. Min favorit hittills är Cimon! Och Greta kanske. Hatar Anderas. Må han brinna i helvetet :-) Nu ska jag sova, puss.

Yes yes

HEHU. Idag har jag jobbat hela dagen, en skön dag eftersom det var relativt lite och lugna barn. Dagens sötaste mening var ''Vetu Camilla.. Det är sköönt att bajsa''. ?! Haha. Flicka 3 år. Skönaste var att hon var helt seriös också. XD När jag slutade åkte jag hem, somnade, sen har jag suttit i köket och stirrat i flera timmar. Verkligen bara stirrat. Jag var helt död när jag vaknade, obviously. Nu har jag iaf samlat ihop mig själv och håller på att fixa mat, avancerat som fasiken: Pommes frites. När det är klart i ugnen ska jag se på Andra Avenyn. Senare Greys och sen Paradise hotel. Imorgon jobbar jag ytterligare en heldag. Bra pengar yes!

Verkligen

Dagen som började så bra med jobb övergick till bråk, huvudvärk och känslan av att alla är emot en. Jävligt roligt.

Önskelista

Jag har skrivit på en önskelista idag, på ordet från min mor. Hon vill ha en tidigare än samma vecka som julafton är detta år. Önskelistor är jättebra. Men probemet detta år, till skillnad från tidigare år, är att har jag 10 punkter hittills. Om jag fick alla de tio punkterna skulle det kosta över 5000. Vilket är väldigt orealistiskt att jag skulle få julklappar för så mycket pengar. Därför måste jag bestämma vad jag helst vill ha. Sånt är så himla tråkigt. Jag vill ju ha allt.

ÅH vad roligt


Blir galen. Vart man än tittar. 1. Det stämmer inte ens 2. Bara sjukt irriterande.

We heart it

Det här är nog den finaste bilden jag någonsin sett.

(från 
Weheartit via Amanda Berg)


New moon


Haha!! ^^, Premiär på fredag! Längtar!

Oh happy night.

Hej. Igår gick jag och la mig halv ett.. Stängde av ljudet på mobilen så ingen kunde ringa och fråga ifall jag kunde jobba. Kände att jag behövde en extra dag att vila upp mig på efter lördagen. Vilken tur att jag gjrode det! För jag har haft en hemsk natt, den trejde i ordningen av hemska nätter på senaste tiden. Magknip på hög nivå. Jag somnade visserligen när jag gick och la mig, fastän jag redan då hade ont, men vaknade vid halv fyra och då ... var det inge roligt alls. Fy för dessa nätter! Vetesäcken, min älskade vetesäck var UPPTAGEN av min syster. Inte OK med tanke på att den är det enda som fått mig att somna de andra två gångerna. Men till sist.. när jag vidtagit den allra sista åtgärden jag kunde komma på(ingen rolig upplevelse), så gick det att sova efter ett tag. Vaknade vid tvåtiden idag av att mamma ringer på hemtelefonen. Ringer upp henne och ''Varför svarar du inte??''  ''Jag sov??!'' ''Klockan är två??'' ''Oj..'' Jag kände mig helt utmattad, kunde sovit minst tre timmar till. Men jag fick iaf jobbtider till imorgon. Frågan är bara hur jag ska kunna somna ikväll när jag sov till två. Men det ordnar sig.

Jag känner mig lika skör och rädd att magontet ska komma tillbaka som efter alla sånna här nätter så jag har inte vågar röra mig ur sängen. Men jag måste nog gå upp och fixa någonting att äta nu. Sen ska jag lägga mig tillbaka här och se OC.


Nov. 15, 2009

Idag har jag mest tagit det lugnt. Varit och hämtat mina saker hos Felicia, pratat snabbt om igårkväll med henne och senare har jag skypat med Sara. Var nog den sämsta mottagningen någonsin, konstigt och väldigt jobbigt när det hela tiden hackade så man fick säga om ungefär allt :p .. Hade tänkt sätta på en film nu, jag har hur många som helst på datorn som jag inte sett, men jag kan bara inte bestämma mig. Så jag tror det får blir OC istället. Hade kanske tänkt se The Alphabet killer men jag tror jag sparar den till när jag har sällskap, hur mycket jag än brukade se skräckfilmer ensam förut så gillar jag inte det längre. Jag får bara för mig en massa när jag ska gå och borsta tänderna sen, haha.


yesterday

Gårdagens förfest hos Felicia kan sammafattas med: Sång och spel. Och en hel massa dricka. Sånger som En och två och tre Huliganer och En elefant balanserade (haha, battle i form av tjejerna med den förstnämnda sången vs. killarna mend den sistnämna sången). Spel som ölspelet, The hulahula-game (som vi förtvivlat försökte lära killarna, och till slut gick det!) och andra som såvitt jag vet inte har några namn. Var en trevlig förfest iallafall, men som vanligt gick tiden fort och kvart i tolv tog vi taxi ner på stan till The Strip. Klockan halv två var jag ute igen och kände verkligen för att ringa Sara. Så det gjorde jag. Och som jag sa till henne, det kändes som att hon bara var hur nära som helst, bara satt hemma eller så. Inte tiomiljoneretttusenåttahundra mil härifrån. Det var skönt att prata med henne. Efter det tog jag bussen hem. Innan det skickade jag detta sms till mamma: ''Jag är påväg hem nu. Ensam. Så du vet. Så om jag inte är hemma innan halv är jag död''. Haha. När jag kom hem såg jag OC. Alltid lika roligt att försöka hänga med i serier när man är full.

Thim vet hur man tar kameran


Killarnas kamera a.k.a Tegelstenen


Felicia sänder en hälsning


Emil bjöd på shots


I Felicias kök


Thim och Marcus langar posen


Felicia och Johanna var söta som vanligt


(i want) money money money



Fina armband och ringar från
chicy.se. Gillar speciellt ringen i mitten. 89:-


Tv

Söndag.
Reprisen av Greys anatomy, One tree hill, Gossipgirl, Vem kan slå Filip och Fredrik, Premiär av Paradise hotel, Entourage x 2. Ikväll kommer mina ögon bli riktigt fyrkantiga


Två helger..

Idag är det exakt två veckor kvar till första advent. Det drar ihop sig! Jag har bestämt att denna jul ska jag både gå på julbord och på julmarknad. Allt för att göra julstämningen så hög som möjligt.. Julbords-delen har jag redan diskuterat med min mor, det verkade gå bra. Pappa äter tusen julbord genom jobbet varje år medans jag knappt minns senaste gången, ''Den där gången med farfar'' sa mamma, ''vilket jävla gång'' sa jag. Han har liksom varit död i ett x antal år redan.. och innan det var det väl tio år, så kan väl tänka mig att jag var fem eller något. Minns det iaf inte. Men denna jul är det dags. Julmarknader finns det väl lite varstans, så det ska nog inte bli något problem. Taxinges, till exempel. Ska pynta mitt rum extra mycket också, kanske till och med ta in den lilla minijulgranen som jag hade när jag var liten. Nu fick jag lust och baka lussebullar! Och pepparkakor, detta år ska jag fan ta tag i det där med att sätta glasyr på dem. Jag ska dessutom ha en chokladkalender som jag öppnar precis som man ska och ska äta de äckliga chokladbitarna. Ett sånt där ljus också som man bränner upp lite för varje dag, med 1-24 ni vet fram till julafton. Ska ha ett eget sånt.

Två helger kvar, det är ju inte alls mycket!

The Strip

Blev ändrade planer. Min snälla syster som har tjejmiddag denna kväll lät mig vara hemma på mitt rum. Generöst av henne. Så nu ska jag sminka och sedan hämta Johanna. Sedan ska vi hem till Felicia och förfesta med lite pojkar också. Utgång: The Strip. Iallfall om jag får bestämma. Jag gjorde ett test och ikväll har jag 13% luck. Det lät ju inge bra.

Jay-Z – Empire State Of Mind [Jay-Z + Alicia Keys] - Explicit Album Version
Patti Smith Group – Because The Night
Lustra – Scotty Doesn't Know
Itchy Daze – Monster
CC Lee – You're The Inspiration
Queen – Don't Stop Me Now

Utgång på schemat

Vi åt middag på Heron igår jag och Felicia. Sen såg vi Saw 6. Vi är saw-fans vi två. Idag har vi varit nere en sväng på stan för att köpa lite nödvändigheter såsom strumpbyxor, nagellack och vin. Och nu ska jag snart fixa mig för att åka hem till Sara och äta middag. Sara kommer ju förstås inte vara där.. deprimerade. De andra ska se hockey så jag ska nog ta med mig datorn, sätta mig i Saras soffa och låtsas som att Sara bara är på toaletten. Haha. Vid 19 hämtar jag Johanna på centralen (sara blev kvar på toan) och så åker vi hem till mig. Hur kvällen ser ut sen är ett litet mysterium, när man tror att allt är planerat kan det plötsligt visa sig att det inte alls är så. Men det löser sig nog, det brukar det göra. Utgång står iallafall på schemat.

Älskar NRJ Wake up call!

Här är veckans: http://www.nrj.se/?underpage=165.30841

Fredag den 13e

Nu är jag hemkommen från stan, och med mig hem följde en paljettjacka och en mascara.. Precis innan jag åkte kom mamma hem från stan med en jättefin ros till mig. Stor och ljusrosa. På kortet stod: Till dig för att du var så modig! Ibland lönar det sig att vara spruträdd ;) Haha. Jag tycker själv att jag var modig. Men jag vill inte göra om det. Har hört att man behöver ta en andra sputa mot denna influensa men så har jag också hört att man inte ska behöva det, så jag undrar hur det är? Förresten så mår min arm så mycket bättre idag, vilken lättnad. Hade inte velat gå ut (vilket vi nog ska göra imorgon) med den onda armen jag hade igår alltså. Jag är bra rolig förresten, inatt har jag sovit på min onda arm hela tiden, för jag gav mig fan på att jag skulle ligga på min favoritsida fastän det gjorde ont :D

Snart ska jag skjutsa min mor och far till min faster och sedan kommer Felicia och hämtar mig. Mot Heron city ska vi åka då.

För det är fredag idag

Hej! Denna förmiddag har jag ägnat åt att se på OC och göra en ny header. Sånt är så roligt! Gjorde en men blev missnöjd, så då fick det bli en ny enklare som jag älskar. Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen för jag ska vara på stan vid halvtre, har ett möte. Typ.

Faan.

Har haft rätt ont i armen hela dagen och nu på kvällen har det blivit lite värre. Jag överlever men det är ju inte skönt. Skumt nog har jag också haft ont i båda handlederna. Fast jag är mest glad att huvudvärken är borta, hellre ont i båda armarna, båda benen och båda handlederna än i huvudet. Jag är rätt känslig tror jag, har gått runt och gnällt för mig själv hela dagen. Känner mig lite handikappad. Och jag hatar att jag inte kan ligga/sova på min favoritsida! Nu ser jag på finalen av Nöjespokalen så hejdå.


In med Jerry på planen

Hallå! Ikväll har vi (jag och felicia) mött Johanna på stan och hyrt en film. Sedan har vi handlat naturgodis och varit på jakt efter julmust. Vi hittade ingen kall julmust, vad ere för skitaffärer vi har här på stan kan man fråga sig. Sen åkte vi hem och satt och babblade om allt mellan himmel och jord i min säng, insåg efter ett tag att det inte skulle bli någon film för prata och sånt verkade mycket roligare. Sedan satte vi igång med ett litet projekt som det så ofta kan bli när man är hemma hos mig, denna gång gjorde vi om en låt. Indianerna went Huliganer. En och två och tre huliganer.. om någon vet?? Det tog en jävla tid innan alla hade lärt sig den nya sången och ännu längre tills vi kunde spela in en någolunda felfri sång på kameran. Haha. Reslutatet kommer kanske på Facebook imorgon.. Kan ju säga att Ica-Jerry är inblandad.

Så vi hyrde en film vi aldrig såg, haha. Men om jag orkar ska jag nog kolla på den efter jobbet imorogn och sen åka ner och lämna den. Ska jobba till halvfyra imorgon på småbarnsavdelningen, det blir nog lugnt. Det brukar vara lugnt där, men lugnt kan ju också bli ganska tråkigt.. Men det finns några guldkorn, man får inte ha favoriter säger min mamma men när man är vikarie så får man faktiskt det har jag bestämt. Fast inte så att jag ger mer mat till de jag tycker mer om... Eller jo, mohahaha. Nejdå. Vill ju inte göda dem! ;) Nej jag behandlar faktiskt alla lika. På riktigt. Men det är klart det finns vissa barn som är charmigare än andra.

Nu ska jag sova så jag är utvilad imorgon inför den tuffa dagen.. Hehe. Godnatt

Tusen nålar i huvudet

Det är sjukt härligt att jag har haft huvudvärk sedan ungefär två timmar efter sprutan tills nu och det har inte slutat än. Det roligaste av allt är att huvudvärkstabletterna inte hjälper.. Jag undrar om det är en biverkning? Verkar ju inte bättre. Men va snabbt den kom isåfall! Nu har jag även fått för mig att jag kommer ha hvuudvärk resten av livet som en biverkning. Hahaha.. Peppar peppar......

Jag har iaf varit till Coop nu, skaffat ihop lite pengar (genom att lämna tillbaka lite saker som sagt) som jag nu ska ge till min pappa. Är även skyldig mamma 350 kronor. Jag planerar därför att ge henne min påse med mynt som råkar vara exakt 350 kronor. Mohahaha. Jag undrar om hon kommer gå med på det? Jag har ju ändå ingen aning om hur man växlar in sånt och orkar knappt bära den där påsen, allra minst ända ner på stan. Jag hoppas hon går med på det. Då är jag äntligen skuldfri! Halleluja

Ikväll ska jag få främmande, det är föstås om jag inte hunnit sticka in något vasst föremål i huvudet pga. denna huvudvärk och kolat vippen innan det. Vi får se hur det blir.. Jag hoppas det inte går så långt. Kanske blir huvudet gladare om jag kollar lite i nya H&m-katalogen som kom i brevlådan idag. Har ju trots allt en 50kronors rabattkupong!

Spöken i huvudet

Haha allvarigt. Jag har värsta ångesten.
Känns som jag kommer dö nu bara för att jag har tagit den här sprutan.
Får för mig att hela kroppen känns konstig.
Jag hatar att jag får för mig saker!
Jag hatar att jag är hypokonriker och alltid tror det värsta.
Jag är typ övertygad om att jag antingen kommer dö eller bli förlamad.
Det ska bli väldigt spännande att se vilket det blir.


En sommardag ute på sjön..







.. skulle jag inte säga nej till just nu. Det värsta är att man inte uppskattar det tillräckligt när det väl är..

22.53 - godnatt!

Ikväll har jag ätit tacos och sett på Desperate housewives.
Och jag har fått huvudvärk så nu ska jag gå och lägga mig.

Imorgon är en ny dag, då ska jag ta och åka bort till Cooop forum,
lämna tillbaka en väska och ett par skor,
för jag har insett att jag kan ju inte bara köpa och köpa.
Sedan ska jag nog också betala av mina skulder till mamma och pappa.

Jag inbillar mig hela tiden att min arm gör ont,
men har ingen aning om ifall så verkligen är fallet eller inte, haha.


Happiness

Jag är så sjukt stolt över mig själv ska ni veta. Det är jättestort för mig detta. Jag försökte in i det sista och lyckades. Pratar förstås om sprutan.. Men det gick absolut inte helt smärtfritt. Men nu är det gjort och nu kan biverkningarna vara hur hemska de vill för JAG TOG EN SPRUTA!

När vi stått i kö länge och kommit så långt fram att jag var tvungen att be mamma om en näsduk så sa jag bara om och om igen i mitt huvud ''Om Hedwig kan så kan jag''. Haha, Hedwig är en treåring på dagis som tog sprutan tidigare idag. In i det sista visste jag inte ifall jag skulle kunna ta den, men det gick.. YES.

Var ganska uppskakad efter och allt släppte liksom då, så mådde inte allt för bra. Men det blev litelite bättre när jag fick hämta ut en julklapp på posten som jag inte kan vänta på att få ge! Det blev så himla bra så jag var tvungen att visa mamma fastän jag hade bestämt att ingen skulle få se förrän på julafton. (Respons: Åh.. guud.. åh.. jag vill också ha, gud.. åh.. naaaaw) Kvällen blev ytterligare lite bättre när jag såg att jag hade fått ett vykort från Thailand :-)

Vill inte riskera att den som ska få julklappen läser här så detta är allt jag visar:

??

Jag ska snart iväg och jobba. Och i eftermiddag är det meningen att jag ska ta den där sprutan. Jag är livrädd för att jag är spruträdd, blev lite kaos i mig när jag fick smset från mamma där det stod att vi skulle ta den idag. Men nu känner jag mig även lite rädd för denna spruta.. Biverkningarna. Som jag förstått det så är experterna oense om hurvida det är farligt eller inte att vaccinera sig och många experter säger att de inte tänker vaccinera sig själva eller sin familj. Vad ska man tro?? Samtidigt är det ju jättemånga man känner som vaccinerat sig så? Men ändå lite läskigt att man inte vet vad som kan hända i framtiden om man tar detta vaccin. Fan, först ska man vara livrädd för svininfluensan och sedan för vaccinet. Frågan är bara vilket man ska vara räddast för.


Varför måste man välja?


18.10

Filmen var bra och berörande men rätt jobbigt lång.. Vart lite segt. Men nu har jag sett den iaf, efter att ha haft den på datorn hur långe som helst! Starkt jobbat. Jag ska åka och hämta lite saker hos Felicia nu, sen laga mat, köttbullar och makaroner. Och se på fredages Idolavsnitt. Har lyckats undvika att få reda på vem som åkte ut men med min tur så ser jag väl det precis innan jag ska sätta på det, haha. Lets hope not. Man måste verkligen blunda när man går in på hemsidan och ska klicka sig fram till programmet, för det är ju intervjuer överallt med den som åkte ut. Hur tänkte de där?¨

Vill få tag på Sara också, har till och med smsat henne men inte fått något svar. Fast tror hon jobbar nu så jag hoppas hon svarar sen. Har inte pratat med henne på ett tag och med tanke på en sak jag precis såg vill jag gärna göra det. ♥

Lunch och film

Jag har varit och handlat precis så nu ska jag fixa lunch och kolla på The Curious Case Of Benjamin Button. Tre timmar lång är den, får se om den är så bra så jag orkar kolla hela.

Jag gick in på H&ms hemsida imorse och höll på att avlida för jag hittade så mycket fint. Det är fan tortyr att inte har några pengar när man vill köpa en massa. Men lite ska jag nog kunna ha råd med.. Fast det är ganska kass o köpa kläder på internet, man har ingen aning om hur de sitter eller om de passar. Men accessoarer går ju alltid bra!

Årets första..

Jag har sett på film och tv idag. Smekmånaden på dagen och nu på kvällen allt det vanliga som går på söndagar och så halva Along came polly. Bra filmer båda två men hade sett dem förut. Nu ska jag nog sätta på OC och äta min lussebulle och dricka min julmust som jag köpte i fredags. Blir höstens första av dem båda!

Haha, måste bara garva åt att jag typ var full när jag vaknade imorse. Lite småborta, kände mig som en zombie när jag gick upp och kollade läget och ostadig som fan. Det har nog aldrig hänt förut. Så kan det gå! Himla glad för att jag inte ens har haft så mycket som en huvudvärk idag. Vilken tur man kan ha.

Lars Winnerbäck

Min syster var på Lars Winnerbäck igår på Annexet. När jag gick förbi hennes rum tidigare idag hörde jag henne spela upp videor de filmat där. Kom ihåg mig och Om du lämnade mig nu bland annat. Jag fick rysningar och blev så oerhört avundsjuk. Varför var inte jag där? Lars Winnerbäck är grym. Har nog aldrig hört en dålig låt med honom. Fast jag vet varför jag inte var där, för jag inte är någon konsert-människa och sen vet jag väl inte direkt någon av mina vänner som delar intresset för hans musik?

Om du lämnade mig nu och Kom änglar är två av de bästa.



8 november - Fars dag

.. är det ju idag! Min far har varit borta hela dagen, men när han kom hem låg en liten present på hans säng. Högsta betyg för inslagning måste jag ju ändå få, kanske inte lika högt för sjävla presenten. Men så kan det gå när blomsteraffären är stängd och man fortfarande har för mycket alkohol i blodet för att åka någonstans. Haha ;-) Synd också att han aldrig kollade på sin säng när han kom hem så några timmar senare fick jag helt enkelt gå och hämta den och ge den till honom. Hoppas den var uppskattad!
Godare än blommor iaf.


Får jag inte nitar och läder, sätter du vår kärlek på prov

Åh vad bra det blev igår! Förutom några missöden.. Men sånt får man räkna med har jag lärt mig. Vi började kvällen hos Felicia där hon, jag, Linnea och Linnea lagade mat. Potatisgratäng och kött vart det, gick dock inte smärtfritt då oljan som vi stekte i skvätte som fan. Stack på armarna när man stod där och stekte. Vart jättegott iaf! Sen korkade vi upp våra flaskor och lite senare kom Emil och Geroge. Och ungefär när vi skulle dra kom Paulina. Vi åkte ner på stan med Linnea som körde och gick till 550. Bra kväll där, inte jättemycket folk men ju längre kvällen gick ju fler blev det. Ganska skönt att inte behöva trängas! Kvällen slutade väl sådär.. Men jag träffade iaf på några vänner som skulle åka taxi hem, så de släppte av mig på vägen. Snällt.






























Ta eller inte ta??

Tja! Dagens har sett ut som så att jag inte kände för att gå upp ur sängen över huvud taget. Mår ju inte helt bra. Nu känns det däremot helt okej, bra det! Min moster kom och fikade, vi hade en debatt, haha, om hurvida man ska ta svininfluensa-sprutan eller inte. Det såg väl ungefär ut såhär: Alla tycker man ska ta den (såklart?) utom min syster. Vilket jag tycker är så idiotiskt. Jag är så jävla spruträdd, men jag är ändå smart nog att inse att jag ska ta denna spruta för mitt eget bästa. Och dessutom för de som inte KAN ta sprutan, vi ska snart få ett spädbarn i släkten, hur kul är det att ha på sitt samvete att man inte tog sprutan, blev sjuk och smittade honom/henne? Jag ser verkligen inte fram emot den förbannade sprutan men det är ju självklart att jag ska ta den.

Jaja.. Jag håller på och fixar mig, skulle precis locka håret när jag inser att jag satt i fel sladd så den var iskall och ganska useless. Så nu hamnade jag lite efter.. När jag är klar skjutsar mamma mig till Felicia.


Are we human?

Den här låten är så sjukt bra: The Killers – Human
EMA's: 10 of the best performances på MTV just nu.

Minnen minnen minnen


Denna låt ger mig så otroligt mycket minnen. Och den ska vi lyssna på ikväll! Bland annat, vi har en alldeles nygjord spelningslista för kvällen. Och efter middagen blir det utgång, det kommer bli så bra! Några låtar från listan:
Kings Of Leon – Sex On Fire , Pitbull – Hotel Room Service , Cindy Lauper – Girls Just Wanna Have Fun , Lady Gaga – Paparazzi - Moto Blanco Remix - Radio Version , Sean Kingston – Face Drop , Lady Gaga – LoveGame

E det såhär när man är kär när man är liten?

PJU. Idag mår min blogg bra igen. Vet inte om ni såg den igår? Såg ut som jagvetintevad. Blev nästan lite orolig där ett tag. Igår jobbade jag iaf till två, skitbra jobbdag. Allt var frid och fröjd. Vid kvartövertretiden så hämtade jag Felicia och Linnea så åkte vi och handlade på Willys inför imorgon! Då ska vi ha avskedsmiddag för Linnea som åker till Dublin.. En månad ;p Haha. Vi handlade mat men vårat älskade Stockmos (till groggvirke) fanns inte så vi fick åka till Ellbe och köpa det. Det var det så värt! Men innan det hände en skum sak, haha. Vi hade just satt oss i bilen och var påväg ut från Willys parkering. Det regnade och var grått. En gubbe kom springande emot bilen och jag hann säga ''Varför springer den där gubben emot oss?'' innan han rycker upp dörren och jag hann få ont i magen och tänka alla möjliga tankar, och Felicia skriker och Linnea likaså, haha. Det var så jävla kul, vet inte vad jag trodde han skulle göra. Men visade sig att han hade tagit fel på bil, haha, ''Sorry'' sa han och stängde igen. Och där satt vi vettskrämda, haha! Kollar man inte in i bilen innan man går in i den??

På kvällen åkte jag och Felicia till Emil och spelade playstation. Playstation, inte playstation 2 eller 3 utan playstation. Haha, min systers gråa gamla playstation. Vi spelade Tekken, nått Hacke hackspett-bilspel och Crash bandicoot. Det sistnämnda är ju bäst! Synd bara att det hängde sig efter en bana.. Haha. Men det var en rolig bana! Efter det såg vi på bilder från Emil, Tom och Thims suntrip och på Bert, och sedan vare 1000 frågor á la Felicia. Trevlig kväll!


?!?!?1

Varför ser min blogg ut som kaos???????????

Det snurrar i min skalle


Ganska skum musikvideo men jäkligt skön låt! Haha. NOTBOA

4.0

Idag blev jag väckt vid åtta och fick frågan om jag kunde jobba. Men jag sa nej eftersom jag inte mår helt bra, vilket jag har haft dåligt samvete för hela dagen. Men som sagt så mår jag ju inte helt bra så det borde jag väl inte haft. Har iaf sett film och tagit det lugnt bara.. Mådde lite bättre där mitt på dagen men nu är det samma igen, ont i halsen, vänstra halsmandeln och under tungan på vänster sida. Lite skumt. Varm och kall om vartannat men tror inte jag har feber.. Jag ska iaf jobba imorgon, till klockan två.

Såg förresten Die hard 4.0 idag, trodde inte jag hade sett den men det hade jag märkte jag när jag började kolla. Den är jäkligt bra!! Gillar alla Die hard-filmer. Yippie-Kay-Yay, Motherfucker!

Criminal minds nu!


Gorgeous

Tudiiii. Blä va dåligt jag mådde förut.. Men sen tog jag en tablett så blev det lite bättre. Och vid halvsjutiden åkte jag och Felicia och hyrde film, The proposal och Drag me to hell. Den förstnämnda var jättebra, en av de bästa jag sett på länge. Gorgeous kille också! Skräckfilmen var lite av ett skämt, haha. Mer en komedi, gud så overklig och nä.. Den var ingen höjdare. Ändå hade den fått fyror och femmor (av fem) i betyg, fattar inte varför?? Den var ju kass. Gamla tanter som sög på hakor, ögon i pajbitar, sprutande blod ur munnen, katter som kom ut ur munnar, golv som öppnades med eld och ännu mera konstigt.



Vet ej riktigt vad som hände där.. ;p


Nov. 4, 2009

Hej. Ligger under min filt med tända ljus och känner mig sjuk och kall. Eller lite sjuk iaf, har ont i ena halsmandeln och i huvudet. Känns inge roligt alls. Tidigare idag mötte jag och Felicia Johanna på Tratten och tog en fika/lunch. Tratten borde verkligen göra någonting åt kylan på övervånigen, det är svinkallt. Inge skönt alls??? Men på nedervåningen där de själva håller till är det minsan varmt. Känner knappt för att gå dit mer för hur skönt är det att sitta där när man fryser i jacka, mössa och halsduk tilll och med. Vi hade iaf en mysig fika och när Johanna tog bussen för att jobba besökte jag och Felicia H&m, och jag vet inte riktigt vad som hände med mitt shop-förbud för jag kom därifrån med en ring, ett par vantar och ett linne. Men funderar på att lämna tillbaka linnet, får ju fan dåligt samvete. Haha. Fast det kostade bara 100 kronor.

Och idag var det svinkallt ute, med små smöflingor. Frös ihäl.




Oh ja.


New shoes..

Tja. Jag är asvarm. Idag hämtade jag Felicia vid tvåtiden så åkte vi ut till Coop Forum. Först besökte vi Skopunkten där jag var ute efter ett par boots jag sett på tv, de såg dock ut som skit på riktigt. Men hittade ett par andra fina, som ni kan se längre ner. Sen gick vi till KappAhl men där fanns inget att ha, det fanns det däremot på systemet! Hehe. Så nu har jag laddat upp för helgen. Kom på nu att jag glömde köpa ett par alkoläsk också som jag hade tänkt. Smart där. Får göra det på stan imorgon kanske.. När vi satt oss i bilen öppnade jag min Thailand-present som jag fick av Felicia, så fint inslaget i en H&mpåse. Den var en jättefin sjal i en jättefin färg. Så då fick hon en kram som tack. Det var allt jag hade att erbjuda.. och hålla kryckan, fick hon också ;) .. Ingen fattar.

När vi var där fick jag ett sms av mamma också där hon skrev att jag FICK följa med och ta sprutan idag om jag ville. Ja men det är klart jag ville utsätta mig för min största fobi. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte, jag kände mig lite smått svimfärdig vid bara tanken, men som tur var slutade det hela med att mamma inte orkade åka så då slapp jag med. Det var rätt skönt.. Men som jag sa till mamma, om jag ändå måste ta den där sprutan någon gång så kan jag ju lika gärna göra det nu än att vänta. Det är dock lättare sagt än gjort. Har inte ens tagit sprutan man skulle ta i sexan än.. Räknade fel igår, va nio år sen jag tog spruta, i fyran. Stelkramp. Det var kul det.

Vi åkte hem från Coop och gjorde te och samtalade i mitt rum. Ringde Linnea och planerade lite inför helgen. Jag längtar dit! Fast jag känner mig inte alls bra, mår ganska crapy men jag hoppas det går över alt. drar sig tillbaka lite.






??

Jag har ont i halsen! Fan va roligt woho. Jag är dessutom uppe alldeles försent.. Kanske är svinis som kommit till mig från någon på krogen i lördags. Åh va trevligt. Kanske hinner dö innan jag tar sprutan då.

Dö eller spruta, dö eller spruta?

Tudilu. Jag har sysslat med mormors julklapp hur många timmar som helst. Väldigt rolig sysselsättnings faktiskt, men nu är jag rätt färdig tror jag. Ska kolla igenom det en sista gång imorgon, blev så trött nu. Ska nog sätt på någonting, Alias kanske, och sen sova. Imorgon ska jag besöka Skopunkten weho! Och kanske, bara kanske ska jag också ta en spruta. En spruta. Jag vet inte om jag ska skratta av nervositet eller gråta av skräck. Haha. Jag har inte tagit en spruta på sju år och innan det inte sen jag var liten. (Sprutfobi för er som inte vet). Men, jag vill ju faktistk inte dö av någon löjlig svininfluensa och eftersom alla ska vaccinera sig verkar det som så vill inte jag vara ensam kvar och dö all by my self. Så imorgon får alltså alla på mitt jobb gå och vaccinera sig. Vet dock inte om det gäller mig, som är vikarie, eller jag tror inte att det gör det. Men min mor skulle höra efter iaf. Annars råkar jag veta att man kan görat på Telgeakuten på onsdag också. Så då blir det väl det. Så hur det än blir så ska jag förmoligen ta en spruta inom några dagar. Fanfanfan. Hehe.. Jag ska försöka låta bli att tänka på det nu, nog bäst så. Dö eller spruta, dö eller spruta. Lätt val fast när jag står där, redo att få den instucken i mig, så kommer jag nog säkert hellre välja döden :D

Måndag!

Tjaaa. Känner mig ganska så mörbultat idag. Vaknade klockan halv elva och sen dess har jag fixat med en massa bilder. Ska nog ta mig något att äta nu och se Andra avenyn.

Senare ska jag nog börja kolla upp och fixa med mormors julklapp. Det var första november igår vilket betyder att det om ungefär en månad är första advent. Sjukt vad tiden går fort, var ju fasiken just sommar. Men gärna för mig, jag vill att det ska bli maj så jag kan få åka och hälsa på Sara. Synd bara att de pengar jag tänkte spara till resan av denna lön gick till kläder, skor och väskor istället.. Hehehe. Men sånt behöver man ju också. Får spara lite mer av nästa lön istället, eller något.

Lördag (halloween) och söndag

Hej! I lördags blev allt så jättebra till slut. Sofie kom till mig och vi fixade iordning oss och så. Till Familjen och Sex on Fire, våra favoriter såklart ;) Så blev vi bjudna på förfest hos Robin så vi beställde en taxi och åkte dit. Där var våra kära killkompisar och några fler, blev en jätterolig förfest för min del iaf. Eftersom Sofie och jag hade varsin mask och killarna inget så tog de fram sin kreativa sida och klädde ut sig till: Ölman, kille med kastrullhatt, påse och mumie. Jättesnyggt alltihop. Låter bilderna tala för resten.

Tiden rann iväg, som när man har roligt, och rätt sent kom vi iväg till Olearys eller The Strip som det heter.. Lagom kö, lagom folk. Jättebra utekväll! Med en massa folk man kände, dans och snygga utklädslar! Missade dock säkert att hälsa på hälften jag kände eftersom jag var lite väl förfriskad. Efter lite mat på Sibylla, Kringlankiosken och lite bråk med två kärringar om taxi så kom jag, Sofie, Jocke och Emil hem till mig iaf. Däckade gjorde vi sen.

Dagen efter åkte vi och åt mat på Mc Donalds, vilket var ett litet äventyr i sig då Jocke fortfarande var utklädd. Inte till något så vanligt som doktor eller skelett, utan till tjej. Haha! Tjejpirat, närmare bestämt, tror jag det var? ''Haha kolla där barn!'' sa en mamma och garvade. Jocke tog illa vid sig och blev ledsen, alla skrattade ju åt honom. Haha ;) Efter att Emil blivit hämtad av Tom och Jocke blivit hemskjutsad åkte vi till Jackan och såg på lite bilder från Notboa med han, Pontus, Robin och Putte. Jättefina bilder, favoriten är Jackan i badbyxor med Sofies röda mössa och en lykta i handen. (den finns längre ner) Året julkort, kom vi fram till. Vad glada Jackans släktingar kommer bli när de får det kortet! God jul.

Vi åkte till Robin och hämtade min halsduk och sen åkte jag hem och tog ett bad. Dog i min säng och såg på tv. Sönagens tvkväll i form av One tree hill, Gossip girl och Vem kan slå Filip och Fredrik. Tråkigt bara att de förlorat två gånger i rad nu, programmet liksom tappar sin charm då. Sen såg jag slutet av Knocked up, ganska dålig film.