Jag har förälskat mig i den här låten


28 sept.

Tråkigt väder idag, hoppas att resten av veckan blir fin som smhi lovat. Jag var helt död sista halvtimmen innan jag gick hem idag, helt orkeslös. Somnade nästan inne på kontoret när jag skrev ner dagens jobbtimmar. Men jag tog mig hem och somnade i sängen istället, sov hur länge som helst, sen vad jag seg, såg idol. Nu är det snart sovdags igen.


...

 
När vi var på standupen förra gången var ju Mårten Andersson där och kollade, denna gång ståuppade han också! Dock var vi inte så himla imponerade eftersom det inte verkade så planerat utan jag tror han hoppade in (han bor i samma hus som standupen ligger) för Martin Lagos  som inte kunde komma. Martin Lagos hade jag velat se, han är jätterolig,
han är alltid konferencier när Olearys har standup här i Södertälje..

Men men, kvällen var iaf asbra!!


Dumma idiot

 
Min fina älskade ring som jag förla på en toalett på Barolo. Jag hatar mig själv för det.


Lördagen,

Igår kära vänner, så drog jag och Felicia hem till Jepser och hade som lite spelkväll med han och Hansén. Och drack flädersaft. Braaa kväll, och ännu bättre (och ganska självklart) var att vi spöade dem i båda spelen, och sen spöade jag alla med min Harry potter-kunskap. Nördigt säger ni kanske, men alltså näe?? Harriet Potta är ju bäst. Sen såg vi lite på Sammys äventyr, spelade wordfjuuuud, och bara myste litegranna.

Idag kände jag fan suget efter att plocka svamp men det blidde inte så, en annan gång. Svamp är nog det godaste som finns, smörstekt på en rostad macka.. Bäst.

Tjugofjärde september

  
  
Idag har mamma och jag varit iväg till Snedbro på loppis. Jag blev ganska besviken för det var verkligen bara skit och jag hittade ingenting.. Sen åkte vi vidare till Mångfaldens hus, där däremot fanns det mycket fint men där är det väldigt dyrt.. Så vi tog en fika i solen istället. När vi skulle åka hem började bilden låta konstigt mitt på motorvägen och lite smått panik utbröt "Stanna bilen mamma!!!" "Men man får väl inte stanna på motorvägen!" "Jo om det låter såhär så får man det!!" Alltså vilken tur att vi inte var påväg till Heron city för där finns det ju inga vägrenar så då hade det varit kört. I samma sekund som mamma svängde in på vägrenen så ramlade vårt avgasrör av. Hahaha.. Och en till sak hängde ner i marken där bak. Så vi fick åka hem i vägrenen i 30 km/h med den där saken skrapandes och med avgasröret i bakluckan. Yeees!


22-09-2011

Det finns verkligen inte mycket att skriva om här när man bara jobbar, äter och sover..... och spelar wordfeud. Känner ingen vidare inspiration heller. Men.. I måndags var jag nere på stan för att göra ett ärende och eftersom jag är totalt okapabel till att gå ner på stan utan att köpa något, hur snabbt mitt ärende än är, så köpte jag en väska. Den var fin och dyr. Hade jag orkat hade jag visat en bild på den.

Igår började jag otroligt tidigt och sov jättedåligt och lite på natten, jag drömde min klassiska instängd-mardröm och levde rövare som vanligt. Vilket resulterade i två jätteonda handflator. Normaaaal. Hur som helst, jag slutade två och för att inte somna i min säng mitt på dagen hängde jag med mamma till stan, fast jag köpte inget. Helt otroligt, det kanske är möjligt ändå. Jag var nog för trött. Var påväg att köpa en halsduk.. eller jo jag köpte en macka på Nancys.

Ikväll har vi myyyyst. Och just det, vi såg nya Two and a half men-avsnittet! Ashton Kutcher.. Dör lite. För att han är så bra. Sen såg vi också när Filip och Fredrik försökte dricka sig till 2.47 promille på 20 minuter, det gick inge bra. Men fulla blev dem.. Jäättekul.

 

För vi lever alla med känslan att falla

Död blogg. Den här helgen har det inte hänt så mycket.. I fredags var jag hos Jesper och myste, och igår på Stand up för tredje söndagen i rad. Otroligt bra tradition.


??

Jag sov sjukt lite inatt, sedan jobbade jag åtta timmar och nu har jag varit påväg att somna sedan jag kom hem typ. Jag fattar inte varför jag inte bara går och lägger mig faktiskt. Eller jo för det är fredag och då måste man ju njuuta lite innan man sover.


Femtonde september



Mmmmmhm.


Fjortonde september

Jag var ledig idag och har typ städat hela dagen, och jag tror att jag fick bort det mesta dammet men fan så mycket damm.. Äckligt var det. Nu på kvällen har jag varit hos Jesper och kollat film, vi sågs No strings attached och den var väldigt bra och Ashton var väldigt snygg som vanligt. Och charmig. Han är min favorit.

Men, nu ska jag bädda ner mig i min nybäddade säng och imorgon är det jobb igen.

  

Be mig så stannar jag kvar.

 
Blä, jag hade jätteont i huvudet när jag kom hem från jobbet idag så jag somnade och sov några timmar. Nu är det lite bättre så jag ser Idol under mitt duntäcke med tända ljus. Det blir svinkallt i det här huset när det blåser ute..


Innan jag kände dig

 
Åkte ner på stan efter jobbet och träffade Felicia och Johanna. Fikade och pratade, nästan två månader sedan vi träffade Johanna så det var på tiden. Sen tog vi en liten runda på stan och jag köpte en väska och en tröja. För jag är ju så rik...... Nej verkligen inte.

Melissa har ett nytt album ute på Spotify, underbart.
Melissa Horn – Innan jag kände dig

Galet..


Galet att det igår var tio år sedan jag var hemma hos Elin och hennes pappa kom in till oss och berättade vad som hade hänt, galet att jag och Elin inte förstod innebörden av det han sa eller hur förskräckligt det var. Galet att det förut stod två stora höga skyskrapor på den här bilden som nu är totalt borta. Galet att så många människor dog och att de där hemska människor lyckades ta kontroll över fyra plan den där dagen 11e september 2001.

...


Just stop for a minute and smile



Igår var vi på Standup på Söder igen!! Det blir så himla bra söndagar om man avslutar dem med lite humor, och dessutom med människor man tycker om. Asbra. ♥

Jag är fortfarande inte helt frisk och jag börjar fan bli irriterad.. Men jag har iaf ätit lunch, sett gårdagens Idolavsnitt och nu ska jag snart iväg och jobbba denna eftermiddag.

Jessie J – Who You Are

Jag längtar till 4 november och Veronica Maggio

 
 
Veronica Maggio – Välkommen in Veronica Maggio – Snälla bli min Veronica Maggio 
 – Sju sorger
 Veronica Maggio – Mitt hjärta blöder Veronica Maggio – Satan i gatan 

Jag har nog aldrig fastnat för så många låtar på ett och samma album.


är det inte underbart?

Jag säger bara skiiit, jag vaknade med nackont och det vägrar släppa.. Vafan?? Jag som tänkte att det skulle bli en bra söndag. Men jag ska lägga mig i badet och spela Wordfeud (och inte tappa mobilen i vattnet....) och hoppas på att jag mår bättre efter det. Annars får jag ta till värmekudden. Det är snart höst och det blir mörkare och mörkare för varje dag men ändå känns höstdepressionen längre bort än någonsin. Är det inte underbart?

Vem kan glömma att stjärnorna någon gång måste bli stela? Och vem vet hur länge vi har varandra.

 

If you fall, i will catch you

Jag har haft en helt okej bra och lugn helg med film hos jesper på fredagen, vi såg senaste pirates och den var braa, och igår var jag och mamma med mormor hos min moster och lagade otroligt god middag, såg på postkodsmiljonären, åt glass och jordgubbar och såg på Samos-bilderna från i juni. Otroligt många bilder så det tog typ två över timmar.

 


Melissa.


It's time to try defining gravity

 

Idag har jag varit ledig, och jag har inte gjort en enda vettig sak. Sett på Pretty little liars, spelat Wordfeud och läst Harry i badkaret. Men har haft ont i mitt jävla huvud hela dagen så det är okej. Ikväll är det Idol, woho. I onsdags hade jag en lite stund på mig att handla och laga mat innan Idol och jag stressade som en idiot och blev klar typ två minuter över åtta, på med tvn och möts av... Bonde söker fru!! Haha. Inte okej.


Raindrops are falling on my head,

Det har varit en ganska stressig dag och jag mår verkligen inte helt bra, jag har varit krasslig nu i flera veckor och varje dag känns det som att jag har feber och så är jag otroligt hängig. Undrar när det kommmer sluta. Jag jobbade på mammas avdelning idag och hur stressig än dagen var så när klockan var halvfyra stod vi plötsligt där med ett barn kvar, jag och mamma, och dessutom började solen skina ute. Då kändes det ändå helt okej.

Even in the best of days love will be hard


Truly madly deeply

Woho, nu är jag hemma från jobbet! En kollega nämnde smoothie precis innan jag slutade och jag kunde inte släppa tanken så jag gick (med min cykel som hade fått punka.....) förbi affärn på vägen hem och köpte tillbehör. Jag ska spela lite wordfeud (totalt besatt, love it), slå in presenter och sen när mamma slutar ska vi åka och hämta pizzor och åka till mormor där vi har lite släktingar just nu. Min lilla bebis-syssling bla. Bra måndag.
 
  

Standup

Idag åkte jag som sagt på standup med dan, jesper, rasmus och daniel på Söder, på ett ställe som hette Bigben. De har tydligen gratis standup två dagar i veckan, hur nice som helst och det var riktigt kul men otroligt varmt. Tror det var nio stycken som uppträdde sammanlagt om man räknar med konferenciern och tre av dem var professionella komiker från Kanada och Kalifornien medans resten var nybörjade. Tyckte tjejen på bilden var bäst!

 


Otroligt

Hej kära lilla bloggen. Igår när vi hade grillat så drack jag drinkar hemma framför fångarna på fortet sjukt mobbad och ensam, men det varade som tur var inte så länge för jag gick till Rasmus och mötte han, William och Jesper och vi gick vidare till Linda där det var en massa trevligt folk. Där blev vi kvar till två, då drog vi och åt hemma hos Rasmus sen däckade alla plötsligt. Idag har jag varit otroligt död så jag somnade typ i badkaret, vaknade av att jag hade munnen full med vatten :) Otroligt. Helt otroligt...
Och ikväll ska vi ha otroligt kul för vi ska på Standup på Söder. Helt otrolig söndag.








Grillning,




Tredje september

Nej hörrni, idag är det lördag och vi ska få gäster och grilla. Jag är dock inte på topp, jag var på sjukhuset tidigare idag och fick antibiotika som jag ska äta nu i fem dagar. Och nu måste jag verkligen städa mitt rum, som jag har tänkt i några veckor nu. Så nu är det väl dags. Älskar att städa med grym musik på högsta volym, det är ju så mycket mer nice nu när jag har köpt mina högtalare också!!


Det är okej att känna


Jag satt och grät när jag kollade på den här, sen grät jag efteråt när jag tänkte på den.

Min mormor och min faster har överlevt cancer, men min farmor, farfar och låtsasfarfar hade inte samma tur..

Första september

Idag har jag äntligen gjort lite nytta, jag var nere en sväng på stan för att lämna tillbaka en jacka och laga min klocka. Nu ska jag bara dränka klockan i alsolsprit innan jag kan använda den........

Nu kollar jag på robinson, alla i lag kalinga åt en rot till middag som gjorde att alla blev höga. Hahaha.. så himla kul. Sen fick en en hjärnblödning..

Galet att det är första september.