Måndag

Guud vad jag är slut. Så otroligt trött. Ligger i sängen o ser på tv och satan vad det gungar. 4 timmars båtresa idag, och det blåste en del, så det är väl kanske inte så konstigt. Ska se på OC nu, god natt!

:)

Smart tanten


Adam Alsing frågar en tävlande i Pokerfejs, Ingalill:
- Är du säker?
- Näe, men det låtsas jag vara.

Haha, smart tanten

---

JAG VILL HA TILLBAKA MITT HÅR :'(

Hälsans stig, Sthlm och Galtholmen

Dagen började med att jag blev så sen så jag var tvungen att ta bussen ner till skolan. Patetiskt, jag vet :D Men jag kunde ju inte komma försent, vi skulle ju på promenad med klassen, de skulle gått ifrån mej! Vi skulle gå hälsans stig, hade våra klassföreståndare bestämt. Va synd för dem att de inte visste var hälsans stig gick då. När vi kom till första vägskälet, så är det en skylt som pekar på en stig. Så säger Felicia och jag att det är dit man ska gå! Men nej, vår klass (förutom Jocke) och våra klassföreståndare säger att man ska gå en annan väg. Ingen fattar att vi gick fel, fan va sura vi blev. Efter 500 meter ger de med sig att de hade fel. Jävla töntar. Så vi går på måfå på en väg och sen hittar vi äntligen tillbaka till hälsans jävla stig. Vi gick längst kanalen till maren där Spju2 satt, dvs Johanna :D Sen fick vi sluta.

Jag och Felicia drog till Sthlm. Johanna skulle med men hann inte för hon skulle jobba :( Hittade en jävla massa saker i Sthlm. Kommer jag ihåg rätt så inhandlade jag: 5 linnen, en tubtop(också linne, men), ett par shorts, en kofta, en typ klänning, en väska, en hårspray och ett puder ;D En en present till Felicia också, ett armband. :)

Drog hem, kollade på talang 2007 :D Sen kom Felicia o sen Johanna. Sen kom Elin :P Var meningen att vi skulle se en film men det vart massa skitsnacka och en jävla masa garv istället :P Och lite (mkt lite) planering inför valborg. Tror inte att vi riktigt kom fram till något alls, men :P Att båten ut till Galtholmen går klockan 9, iaf, och att vi då måste åka hemifrån typ 6. Oh my, im dead.

Nu ska jag se på OC!


Från Felicia till mamma

''Mamma, jag brukar inte våld och jag använder inte droger''


.. ?

ofta man säger så till någon

aja, det var ju kul att höra...

Torsdag

Usch.. Sitter o gör spanskan, som ska vara klar till imorgon. Det går inte så bra, jag känner mej helt seg i huvudet och jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Just nu känns det som jag inte kan någon spanska alls! Not goood. Men imorgon är det inga lektioner, skönt. Och skönt också med sovmorgon. Jag mår verkligen skit av att gå upp tidigt.

Sitter och kollar på Jerry Springer show. Haha, det är alltid så kul för det blir alltid värsta fighterna! Nyss vad det typ en tjej som nästan bet av en annans finger :D och sedan kom en annan tjej in och attackerar samma tjej med sin klacksko, haha! Och fyfan va skabbiga alla i den showen är alltså. :P

Ne men ska nog sova nu.. Kom fan på nu också att jag har glömt att äta middag :( Det kurrar i magen. Men godnatt!


With or without you

Skolan var rätt skön idag, skrattade en hel del :D Fick gå från körkortsteorin efter att  vi hade fått tillbaka proven. VG vart det, helt otroligt. Jag trodde typ på G-. Så det var ju bra. När jag skulle gå hem gick jag och tänkte på att det var humlor överallt, hela tiden såg jag humlor som flög omkrig eller på nån blomma. Så rätt som det är så flyger det in en humla i mitt huvud. Snacka om läskigt :P Men både han och jag klarade oss smärtfritt. Eller ja, han flög iväg så jag antar det iaf.

Jag är fett trött och jag ska träna om en timme. Det känns ju inge vidare men det är bara att bita ihop.. Får sova när jag kommer hem. Längtar till fredag, då har treorna mösspåtagning så klassen ska göra något med klassföreståndarna. Vi ska ut och gå. 7 jävla km. (Det längtar jag inte efter). Men vi börjar 10 och slutar vid halv 12, så då ska jag och Felicia till Sthlm. Måste nog ta lite av mina sparpengar :$ Oh nej, inte bra, men jag måste ju köpa sommarkläder! Fast nu kom jag på att de är ju den 27 på fredag och jag får ju min månadspeng vid ny månad, så jag kan säkert få den lite tidigare. Hoppas ;) Sen har jag ju faktiskt 450 kronor på H&m också, presentkort. Så, sen på kvållen ska jag ta det luuuungt och så får vi se hur det blir med lördagen, ska troligen på fest i Nacka. Men som sagt, får se hur det blir.


Keane - With Or Without You.

Ibland

Jag är trött och jag är deppad. Och just nu känns inget nå vidare bra. Den här dagen var den sämsta på länge. Va länge sen jag mådde såhär.  Bläää. Och jag har varit helt snäsig mot lärarna hela dagen, inte bra. Hoppas de fattade att jag bara hade en dålig dag. Var så otroligt trött, irriterade o allt vare va imorse. Ett tag kändes de bara som jag ville gråta :S Måste verkligen börja sova mer om nätterna. Sen är jag deprimerade för att jag slängde ju min digitalkamera i golvet i helgen. Den gick sönder och att laga den kommer kosta lika mycket pengar som att köpa en ny. Men jag måste ju ha en kamera i sommer?! Jag panikar lite. Varför kan jag inte bara vara lite försiktig?!?! Ibland hatar jag mig själv.

Tisdag

Jag är vädligt trött. Kände jag nu.. Är van vid att gå hem och lägga mej i sängen efter skolan och kolla på tv m.m och bara slappa. Men idag har jag varit på stan, sen hemma, sen stan och sen hem igen, med Felicia. Slutade vid halv 1. Gick då ner på stan i solen, gud va varmt det var. Vi kvävdes lite. Det var meningen att jag skulle klippa mej. jag fick en liten impuls i skolan. Ja, en sådan jag fick för 3 år sedan när jag färgade håret svart och klippte lugg. Denna impuls var också att klippa mej och färga hårtet. Men denna gång bara klippa lite, eller klippa bort det fula risiga längst ner, och färga blondare. Det var tanken. Så när vi kom ner på stan hade jag lite för lite pengar. Felicia köpte en present åt mej, ett hjärthalsband, suuperfint. Sen åkte vi hem till mej för att hämta mer pengar till klippning och toning. Sprang till bussen igen men missade den. Satt där i solen och kvävdes lite mer, det var värre (bättre?) än sommarvärme. Eller alltså varmare än på sommaren, typ. Sen åkte vi ner, jag köpte en present till henne, väldigt försenad. Sthlm boogie, tror jag den hette? Sen gick vi till frisörsalongen och jag satte mej för att ja, rent utsagt avrättas :D Eller mitt hår blev, det blev 8549858 ggr kortare än jag hade tänkt. Men jag hoppas mitt hår växer snabbt! Men så det vart totalt misslyckat iaf, inte hemskt kanske, men misslyckat. En aning för kort för att jag ska känna mej bekväm i det. Ja efteråt gick vi iaf och köpte hårfärg. Vaniljblond, hette den. Andra misslyckandet för idag. Var meningen att mitt hår skulle bli ljusare blont, men det blev mörkare. Förjävligt va fel det kan gå.. Dumma färg. :S Jag hatar misslyckanden. Så nu iaf är min hårfärg fulare än förut. Jag vill ha tillbaka min riktiga :( Den hade iaf några fina ljusblonda slingor i sig, nu är allt bara mörkblont. Hårfärg, DET STOD ATT DET SKULLE BLI LJUSBLONT. Nej, jag blir besviken. Jag vill inte ha den här hårfärgen.

Var ett tag sen jag skrev här, så här kommer se senaste dagarna:

Fredag:
Hade släktfest! Det kom runt 25 pers och det var trevligt. Fick en massa fint: Oc-boxen säsong tre, pengar, kläder, presentkort på h&m, halsband. Min kusin hjälpte mej att få igång det trådlösa internet! Det var bra, för det skulle jag nog aldrig klarat själv. Vi (kusinerna) kollade på talang 2007. Tycker det är rätt coolt att se :D Sen drog alla rätt tidigt, alla var trötta efter jobb/skolan. Såg på en film och sov sedan..

Lördag:
Segade i sängen ett tag, åt frukost och åkte och handlade med mamma. Köpte massa gott och maten till middagen jag skulle ha på kvällen. Kom hem, såg på OC och seeegare. Skulle laga matan själv, eftersom mamma och pappa skulle bort på fest rätt tidigt. Jag segade lite för länge och blev lite sen. Johanna, Elin och Felicia kom och vi åt gooott. Fläskfilé och pommes frites, som jag hade lyckats ganska bra med om jag får säga det själv ;D Vi hade vädligt trevligt och mys :) Blev en väldans massa bilder tagna! Vid halv elva (efter att ha pimplat vin i några timmar, haha + smirre + cider) drog vi till Åsa som fyllde 18 och hade fest. De va fett kul, för man kände igen så många :D Var en vädlgit lyckad kväll. Efterlyser fler sådana. Gick hem med Elin, Johanna, Johan, David och Johnny vid 3 någongång och sen somnade jag rätt så snabbt om jag kommer ihåg rätt.

Söndag:
Kommer inte ihåg vad jag gjorde, så det var nog inget speciellt. Såg OC på kvällen iaf :D

Måndag:
Var i skolan, hem o sov ett tag, tränade, såg prison break.

Hottieeee

Killar med mjukisbyxer. grrrrrrrr

Birthdayyy

Japp, födelsedag idag. :) Fick det jag önskade mej, en bärbar dator! Och precis den jag ville ha också, så jeedra snygg, men jag trodde aldrig jag skulle få den. Fattar inte hur man kan ha så schyssta föräldrar :) Ja, så idag skulle vi ha temadag i skolan, vi såg på bio - Crash - som Felicia och jag hade sett förut och som faktiskt var bättre än jag kom ihåg. Sen tillbaka till skolan för diskussion om filmen. Vi åt lunch och sen sket vi i sista saken, nån gubbe skulle snacka i aulan. Jag drog hem och städade upp i mitt rum, dammade och så, känner mej duktig nu. Sen läste jag körkortsteori, som kommer gå åt helvete imorn, men jag orkar inte bry mej just nu. Vi åt god mat, som jag hade bestämt ^^, Sen kom mormor och morfar och jag öppnade mina paket! :D Fick två halsband, en film, en bok, prydnadssak av mormor, bärbara datorn. Mycket nöjd, och mer kommer det imorn ^^, Haha, jag älskar presenter.

Sovdags, tror jag bestämt ..

zzzzz

JAG ORKAR INTEEE! Jag vill sovaaaa

Vem har gett mej platina på pa? :S

Misslyckat

Misslyckad dag som vanligt. Skoldagen gick snabbt.. Jag gick hem. Jag skulle plugga, eftersom jag har prov på 35935784 sidor på fredag. Jag var för trött för att plugga, så jag tänkte att jag skulle sova en timme, så att jag skulle bli lite piggare sen. Det misstaget skulle jag inte ha gjort. Jag satte klockan så att jag skulle vakna efter en timme. Vilket skämt, jag vaknade efter 4 timmar. Sen åt jag middag och nu har jag pluggat nada idag. Och börjar få lite lite smått panik inför fredag. Fuck. Och nu om 20 minuter kommer Ulgy Betty. Efter det Desperate Housewives. Inte lätt inte.. När tänkte jag plugga? Imorn ska jag träna, så det kommer inte bli mycket tid. På torsdag fyller jag år, då vill jag ju inte plugga hela dagen. Jag är dålig på att planera.. Och på att ta tag i saker. Iaf när det gäller att plugga. Jag är ett stort fett misslyckande när det gäller att plugga. Ibland blir jag så jävla arg på mej själv

Ringde just till Liz (min farfars ''tjej'') och tackade för presenten.. Hon är så söt :P Fick pengar och en liten påskkruka av henne, mamma sa att hon hade varit orolig att det skulle vara för barnligt för oss, haha. Jag kan inte fatta, jag får inte in i mitt huvud att jag aldrig mer kommer få träffa min farfar. Jag fattar inte.. Att han inte kommer sitta i vår trädgård i en stol i solen som han brukar göra, att man inte kommer se honom på bussen eller att han inte kommer komma åkande i sin gröna bil mer. Jag dör, jag hatar döden. Jag saknar honom. Varför kan inte alla dö samtidigt, så man slipper sakna. Min släkt är fan cursed. Min faster har/har haft (inte riktigt säker, träffar henne inte så ofta) cancer. Min farmor dog i cancer. Min farfar dog i cancer. Min mormor har haft cancer. Tänk om hon skulle dött.. Jag var så liten då, så jag tyckte inte det var så farligt och det var nog aldrig så allvarligt heller. Kommer inte ens ihåg vilken sort hon hade, men det botades iaf lätt, har jag för mej. Det är jobbigt, för jag tror hela tiden att jag ser farfar överallt.. På bussen, när jag går hem från skolan, på stan.. Så kommer jag på att det kan ju inte vara han. Det är tungt


Slut

Jag är verkligen helt slut. En kombination av träning och för lite sömn. Allergin gör mej nog också hängig.. Iaf, jag är så trött så jag skulle verkligen kunna lägga mej för natten nu! Men kan ju inte missa 24 och Prison Break! ;-)


For all I care

Jag är så otroligt trött. Tröttheten bara slog till, nyss. Jag försöker plugga men mitt huvud är huur segt som helst och min kropp vill bara lägga sig ner över tangentbordet och somna. Men det skulle ju knappast vara nå bra.. Orkar inte sitta där på min födelsedag och inte ha pluggat någonting, så måste göra det nu så jag slippere på födelsedagen! Ska träna om en och en halvtimme... Döda mej nån. Jag orkar knappt sitta rakt upp och nu ska jag sitta på en cykel och trampa järnet i en timme.. Längtar redan till avslappningen! :D Nej men ja.. skärpning med träningen nu, två månader kvar till sommaren.  Ska inte äta nå mer skräpmat tills sommarlovet, nu! ...... (a) Haha, in my dreams.. Död åt skräpmat. Nej måste återgå till boken nu. Bara 4665 sidor kvar :)

Imorn är det en kort dag, skönt, men jag längtar inte hem till körkortsteroriboken ändå så kunde lika gärna varit en lång dag for all I care... Men, det är ju faktiskt lite intressant att läsa om landsvägskörning. Not. Nej, det måste vara det tråkigaste jag har läst om någonsin. Nästa kapitel om bilen lär juuu vara way more funny! Hör ni ironin :)

I helgen blir det feest (haha släktfest) och middag, förhoppningsvis. Jag fyller år om 3 dagar, oj :O Jag undrar hur många gånger jag har tänkt och sagt att jag längtar tills jag fyller 18. Och nu gör jag det, om 3 dagar. Slipper man tjata om det i fortsättningen då :D Fast jag vill hellre vara 20. Fast någon sa att efter 20 har man inga fler födelsedagar att se fram emot.. Så jag kan väl nöja mej med att vara 18 ett tag, då.

Prison Break och 24 väntar efter träningen! Och sedan får jag äntligen soooova.


Hatar listor

Tio första
Första bästa kompis: Min granne Lisa eller min kusin Sara kanske ..
Första bil: Aldrig haft
Första kärlek: Johan, dagiskärlek :P
Första husdjur: Hamstern Cazy .. Den blev förlamad :(
Första semester utanför norden: Kreta
Första jobb: Har aldrig haft ett jobb :D
Första köpta skiva: Ofta man kommer ihåg det
Första riktiga kärlek: Matte
Första piercing: Har bara i öronen
Första konsert: Har inte varit på så många men typ Per Gessle?

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: Smirnoff
Senaste bilfärd: Har inte åkt bil på länge .. :S Men måste varit till Östertälje station i torsdags
Senaste film: The day after tomorrow
Senaste ringda telefonsamtal: Till min kära mors mobil
Senaste bubbelbadet: Minns inte
Senaste spelade cd: Bränd skiva med låtar från datan
Senaste kyss: (A) ...
Senaste gången du grät: Var faktiskt ett tag sen .. eller ett tag, några dagar iaf :P Kommer ej ihåg
Senaste måltiden: Middag, pannbiff

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nejnej
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär inte
Fastnat med blicken i någons urringning: Haha
Fått ditt hjärta krossat: Har hänt
Sagt att du älskar någon utan att mena det: Jo
Haft ett one night stand: Nja .. beror väl på hur man ser det :D
Busringt till någon: Har vi väl allaaaa

Sex saker du gjort idag
1. Ätit muffins
2. Solat
3. Duschat
4. Sett OC
5. Sett på film
6. Längtat efter min födelsedag!

Fem favoritsaker utan rangordning
1. Mamma
2. Datorn
3. OC
4. Felicia
5. Tvn

Fyra personer du kan berätta allt för
PASS :D

Tre val
Blått eller rött? Beror på vad det gäller ..
Sommar eller vinter? Sommar!
Choklad eller chips? Choklad

Två saker att göra innan du dör
1. Skaffa en kattunge
2. Få barn

En sak du ångrar
Inget jag har lust att berätta iaf


Söndag kväll

Är såå förkyld! Eller, jag tror jag är allergisk, men det är väldigt jobbigt. Det svider i min näsa. Har suttit ute på altanen i soolen i princip hela eftermiddagen, läst på till provet. Gick in när jag såg en mygga :P Myggor är faktiskt en av mina stora mardrömmar, efter förra sommaren .. Varje kväll när jag skulle sova var det myggor i mitt rum som surrade i mina öron så jag trodde de skulle flyga in i dem! Hemskt, jag hade världens problem med att sova, så fick jag sova med öronproppar så att jag inte hörde surrandet men då låg jag och inbillade mej att de satt och sög blod någonstans på mej istället, och då kunde jag inte sova för det! Iår är tydligen allt stort :S Ja, humlorna är gigantiska och även så myggorna. Gud vad hemskt .. Har inget emot humlor så länge de inte bränner mej, men gigantiska myggor? Ryser bara jag tänker på det. Hoppas inte det där stora gäller även getingarna. Getingarna är värre än myggorna, för det gör så satans ont att bli stucken. Och getingarna förstör ju en trevlig middag eller fika genom sin närvaro! Kan inte sitta och äta med massa getingar brrr'andes (:P) runt mitt huvud. Ska se på film om 20 minuter, hade jag tänkt. The day after tomorrow kommer på 3an. Har sett den förut, men kommer inte ihåg så mycket.



Några (dåliga) bilder från Elins tjejmiddag:

    
   



Mysbrasan från i fredags, Udden




Sommaar

  

Past days ..

Sista dagen på lovet :( Hatar verkligen söndagar. Men just denna söndag är det så jävla fint och underbart väder att man inte kan låta bli o känna sig lite vårglad :P Och även fast det är skola imorn och några veckor frammåt så är det ju faktikt min födelsedag på torsdag också :) Senaste dagarna .. Ja i onsdag var det ju middag hos Elin, det var mycket  trevligt och mysigt. Hon bjöd på räkor, kex och lite småplock sådär. Så körde vi lite ''Så kan det låta'' och sen Singstar! Skitkul hade jag, iaf :) Tack Elin för inbjudan! Felicia och jag gick hem till mej nån gång vid halv 2. Vi var skittrötta men orkade inte sova, så vi gick till moraberg och käkade lite nattmat. När vi närmade oss mc donalds var det släckt :O Vi blev helt förtvivlade haha men sen gick vi runt och kollade på baksidan och då var drivein'en öppen iaf! Vi kom 2 minuter innan de skulle stänga, 01.58 :P Tur vi hade. Sen gick vi hem och soooov, skönt.

Dagen efter gick vi på bio i Sthlm, såg ''Jakten på lycka''- Den var väl bra, lite lam kanske :P På fredagen var det jääättefint väder, så då grillade vi här hemma. Det var fan det godaste jag ättit på länge, jag njööt. Så sköönt på vår altan när de är sol. Så efter det drog vi till brunnsäng och ner till Udden. Det var kolsvart och vi lyste oss fram med min mobillampa. Jag är så jävla rädd när det är mörkt tror att allt möjligt ska hända och så helt plötsligt skriker Felicia så jäävla högt och jag kollar runt efter läskiga gubbar men det var ju helt mörkt och jag skriker till Felicia att vafan är det Felicia och så är det bara en jävla GRODA! Då blev jag en aaaning sur, jag trodde vi höll på att vi våldtagna liksom .. :S Aja senare drog vi hem från udden, bytte om till mjukisbyxor och gick återigen till moraberg, denna gång lite tidigare. De hade stängt där inne den här gången också, så vi handlade i drivein'en och så ber vi honom släppa in honom, så gör han det :D Så vi satt där inne ensamma och åt, haha :P Schysst. Vi drog hem sen, då var det ganska så kallt och sen sooov vi.

Lördagen drog Felicia hem vid 1 och jag gjorde mej iordning, så kom släkten. Min syrra fyllde år. 15. Och hon fick en moppe, som hon hade önskat sig. Hon vart glaaad och det vart jag med. Ne alltså inte för hennes skull utan för min :D Eller mest för min. Haha, kan ju vara ganska så säker på att jag får det jag önskar mej nu :) Min kära släkt stannade och käkade med oss och sen spelade vi nått jobbigt spel som Linda fick, var nog det mest komplicerade spelet jag spelat .. Eller ''spelat''. Det tog typ 1 timme att läsa instruktionerna. Haha sen hann vi spela i kanske 10 min innan kusinerna skulle åka hem. Haha, aja.. Sen tog jag det lite lungt här hemma bara, satt här och såg på film och på OC.

Jaa, nu sitter jag här och lyssnar på Per Gessle-låtar som påminner om förra och förrförra sommaren och jag är rätt så förkyld. Hur kan man vara det, när det är sånt här väder? Idag ska jag (måste jag) läsa i körkortsteoriboken och sen inte så mycket mer .. njuta av sista lovdagen. Låt denna vecka gå fort så det kan bli min födelsedag! :D


Pain in ma head

Idag har jag varit i moraberg. Kollade på mp3 och lite på data.. Tycker det finns jäkligt dåligt med mp3er :S Men jag kollade lite iaf och hittade en som får duga.. Man har ju den trots allt i fickan nästan hela tiden, så det viktigaste är väl att det är bra minne och att den inte är så stor. Den som jag kollade på kostade inte allt för mycket heller, 1100 ungefär. Så det blir nog den..

Har en hemsk huvudvärk nu.. Hade det igår också, vad är det här :( Blir nog sova snart för jag orkar inte med att vara uppe när jag har såhär ont. Imorn blir det ner på stan och köpa present till Elin som ska ha middag på kvällen sen. :) Så får jag väl se om jag hittar nått till Linda också.. Fast har ingen lust att köpa någon present till henne just nu faktiskt, är sur på na. Fattar inte hur det kan vara nått fel på datorn varje gång hon har haft den. Det är alltid nått fel och jag får alltid starta om den. Det är så jävla irriterande. Hon tar väl emot massa virus som hon brukar göra.. Kan man inte använda en data utan att den blir helt konstig så tycker jag man kan låta bli. Det må låta krävande men just nu känner jag att jag bryter ihop om jag inte får det jag har önskat mej i födelsedagspresent.. Är så otroligt trött på att inte kunna sitta vid datan när jag vill och att den krånglar så fort hon har haft den. Och så är jag trött på det här rummet, den här stolen som är så jävla hård och ja.

Ne borde sova nu, huvudet värker.. Hoppas jag inte har huvudvärk imorgon :(

Just a little

Let me feel, I don't care if I break down
Let me fall, even if I hit the ground
And if I...
Cry a little
Die a little
At least I know I lived, just a little...

Är Södertäljes stolar kaxiga?

Hahaha. Jag garvar! Satt här vi datorn, kollade pa och så, så skriver en kille hej till mej. Jag skriver hej tilbaka och så säger han något om att han vill lära känna mej, men att södertäljes tjejer är så kaxiga. Jag börjar svara på det, och mitt i allt kommer mamma in och börjar tjata om ''ska den här stolen stå här'' och ''går inte de här sladdarna sönder om de ligger på golvet om nån stol kör över dem?''. Så när hon går ut, så tänker jag precis skicka iväg svaret när jag ser meningen som jag skrivit, hahah:

''Haha, är Södertäljes stolar kaxiga? :P ''

Hahaha, det är skumt vad fel det kan bli när man försöker göra två saker samtiigt. :P Han skulle väl trott jag var helt dum i huvudet om jag skulle svarat det där, hahah. :P

Var i köket förut .. Skulle bre en macka, när jag hör mamma och pappa viska ute i vardagsrummet :O Eller ja.. försöka viska. Ja, jag vet att det är min födelsedag snart men jag blir ändå orolig, tänk om de snackade skit om mej :O Haha ''Ne jag tycker inte vi ska ge Camilla några presenter ..'' Så när jag går förbi vardagsrummet, påväg ner till mitt rum tystnar samtalet .. När jag går ner för trappan hör jag ''tycker inte .. '' Bådar inte gott :( Hoppas de snackade om att de inte tänkte ge min lillasyster en moppe, och inte om att de inte vill ge mej det jag önskar mej. Jag fyller faktiskt 18 och om man inte ska få nått speciellt när man fyller 18 år, när ska man då få det? Liksom .. Jag fick inga presenter för 5000+ när jag var 15 år :S Så varför ska hon få det. Fast jag skulle bli väldigt glad för henne skull om hon fick det, men står det mellan min present och henne så tar jag min! (haha nähäää)

Känns helt skumt att man inte ska gå till skolan imorn .. Det är verkligen hell: stressigt, tråkigare kan det inte bli, man är konstant trött för att man går upp så tidigt. Men nu kan man bara slappna av en vecka :D Förutom att jag måste plugga på körkortsteorin .. Får inte glömma det. Fast det blir väl sista dagen, as usual.


Har kollat lite mer på Ellos.se och blev kär i detta linne. Och så ska jag nog beställa några av kläderna jag visade förut + halsbandet. De är ju faktiskt väldigt billiga! Och jag gråter fortfarande över att hjärthalsbandet (sista bilden) inte finns kvar på ASOS.se :(

  

OC

image111

Älskar den här serien! Bästa någonsin.


Annandag påsk

Idag mår jag bra :) Det känns jävligt bra .. Till och med så bra att jag funderar på att ta tag i städningen som jag har tjatat om nu i en vecka. Är så otroligt skönt att det är en veckans lov och inte skola som väntar nu. Kan inget annat än att känna medlidande med de som redan har haft lov, era stackare :P Och efter lovet har jag ju min födelsedag att se fram emot också. Idag ska jag som sagt nog städa lite utanför mitt rum, få upp lite skit på vinden och helst slänga desto mer. Har äntligen fått upp mina nya gardiner också ju, så nu känns mitt rum lite vårigare.

Och just det, jag blev helt förtvivlad inatt när jag såg att det snöade. Det var inte mycket men det hade blivit lite vitt på marken iallafall. Inte så förvånande kanske, med tanke på hur kallt det har vairt, men ändå. Trodde att vintern var över, så kommer det snö. Så vaknar jag i hopp om att snön skulle ha smält bort, men upptäcker till min besvikenhet att det är ett helt lager överallt :( Det passar sig liksom inte! Inte nu, inte när det snart är min födelsedag. Det ska vara sol, grönt gräs och varmt på min födelsedag.

Oj, nu kom jag på att jag har glömt att äta frukost idag .. :S Min mage är konstig, vilken annan mage som helst skulle sagt ifrån för länge sen men min mage är helt död, den är inte ens hungrig nu och det är liksom 21 timmar sen jag åt senast. Nästan ett dygn. Men för min kropp skull borde jag nog äta lite.. :P

I lördags kom ju släkten hit. Jag gillar min släkt, den är skön. Det är skönt att ha kusiner i samma ålder också.  Vi hade mys, åt en massa god mat (till och med jag tyckte att den var god, jag som inte brukar tycka om jul/påsk-mat), kollade på en massa bilder från resor och utflykter osv .. Alla från mammas sida var där utom min moster och hennes familj. Så vi var väl 14. Är 19 i vanliga fall. En hel del, men det är kul :) Efter maten skulle Saras (kusin) kompisar spela basketfinal i Täljehallen så vi drog dit och såg. Det var inte så spännande, för de hade ett övertag med ca 15-20 poäng hela matchen, men de vann iaf, så det var kul :) Sen drog vi hem igen, åt efterrätt och hade allmänt myys.

Igår, söndag, gjorde jag inte mycket på dagen .. Mamma och jag var till Moraberg och köpte nya lurar till min mobil, kollade lite på skor och annat. Såg en film jag ville ha, som var skitbillig :O Så bra att jag fyller år snart ;) Åkte hem, snackade med Johanna och drog sen till Täljehallen för att kolla på hennes brorsas final. Det var så spännande så jag fick ont i magen :P Det är läskigt vad man kan dras med när man sitter där och hejar alltså ;P De låg under ett bra tag med bara några poäng, tills de kvitterade när det var några minuter kvar. Men med någar sekunder kvar satte de andra laget bollen :( Så det vart 42-40. Suurt men silver är ju inte helt fel det heller.

Idag har jag inte gjort ett skit, kollat på tv, duschat och segat. Imorn kommer Felicia hem :D

Nu frukost ^^,

Kan man?

Dagens(nattens) jävla fråga: Kan man bli dummare än detta?

-- säger:
vill du chatta med mina släktingar ?
     Camilla K. säger:
bespara mej det, är du snäll

(så bjuder han in en av sina släktingar)

     Camilla K. säger:
men åh, säger nån ''bespara mej det'', betyder det att den INTE vill det. lär dej svenska 
-- säger:
okej ''bespara mej det' vill dricka vatten 
-- säger:
förstår du nu?


Glad påsk

Jag tycker faktiskt att du kan komma hem nu Felicia .. Jag har ju en massa att berätta för dej! Eller en del, iaf .. Så kom nuu, catch a plane and come home!

Igår var jag ute med Simon mfl, jag höll ärligt på att frysa ihjäl. I alla fall om händerna .. Jag fattar inte varför det jämt är mina händer som får ta stryk, jag kände inte av dem och de gjorde så fruktansvärt ont. Så frågar jag Jeppe i stoty sett hela kvällen om jag kan få låna hans vantar, eller i alla fall EN, men nej .. Så efter ett tag, vad tror ni han gör, jo, han ger varsin vante till Simon och Jocke :( Mmm, det tog hårt, ska ni veta! Men Jocke är så svag, så jag tog vanten av honom! Ni fattar inte hur skönt det var, jag KÄNDE min hand igen. Trodde nästan jag skulle få amputera dem där ett tag .. Sen efter tre år ute i kylan så gick vi in till Matte och såg på Hitch, eller jag hann inte kolla klart, men har sett den förut och den är  väldigt bra! Mattes källare var hemsökt också, av myror! Jag tänkte, så farligt kan det väl inte vara .. Ändå tills jag tog upp min mobil (jag var ensam där nere då, de andra hade gått ut och rökt) och över displayen kilar en myra! Jag fick en mindre hjärtattack och sprang upp till de andra :P Jag tycker väl inte myror är farliga i sig dirket, men när de är på en eller springer omkring snabbt är det rätt snuskigt :P Sen iaf fick jag skjuts hem av min kära mor, tog en macka hemma och såg lite på parlamentet. Pratade lite i telefon och sedan slocknade jag .. Ikväll blir det påskmiddag med släkten och så ska vi väl ta och se på The Holiday, som vi hyrde iförrgår.

Nu kommer släkten! Gotta gooo.. Felicia <3

Just det, GLAD PÅSK.


"Berlinmurenkvinnan"

http://www.youtube.com/watch?v=CgYydRJMZPU&mode=related&search

Så skumt så det är inte sant :P



Vakande idag vid 11, låg och drog mej ett tag .. Satte på tv:n. Kollade lite på Lotta på Bråkmakargatan, haha det var bra :) Sen kommer mamma och säger att vi ska åka till mormor och morfar och fika, så jag dushar och sen åker vi. Där fikade vi, träffade Sara som kom från Budapest i förrgår, hon var där med klassen. Hon hade haft skitkul :) Så tar mormor fram tre tröjor till oss tre tjejer, som hon hade skickat efter från ellos. För att det hade varit extrapris, sa hon, haha. Tröjan jag valde var faktiskt rätt fin :) Det är den på bilden här under, men min färg var korall. Lite för stark färg för min smak, men men :) Snällt av mormor, tycker jag :D



Kollade på Ellos hemsida och hittade en hel dej söta toppar

     

Och så..

  

Och det här halsbandet såg jag på ASOS.se för et t tag sen, men när jag kollade igen för några dagar sen så var det borta. /:

 

Honey

image92image91 

Jag saknar dej

You give me something

Tjena .. Nu mår jag lite bättre, minsan och är lite lite gladare också. Fick ju god mat, och så var vi och hyrde film. Hyrde The holiday och Nära & kära. Ska väl snart komma på någon av dem. Har, som jag trodde, inte fått ett skit gjort idag, här hemma. Men det får bli imorn .. Vill sätta upp mina nya gardiner men mamma segar! Eller alltså, jag kan ju sätta upp dem själv men de måste sys upp och det känner jag inte att jag vill ge mej in på :P Hade iof MVG i syslöjd, men jag vill ju inte äventyra mina nya gardiner, de var faktiskt rätt dyra. :P

James Morrison - You give me something

Håller på och kollar på OCboxen säsong 1 .. Bästa säsongen. Så jäkla tråkigt att Mischa inte ville vara med längre, för jag tycker hela serien har förändrats helt och hållet efter att hon lämnade. Hon och Ryan var ju huvudpersonerna, så .. Aja. Har box 1 och 2, har önskat mej 3an i present. :)



image89

5/4 -07

Jag mår inge bra .. Har ont i magen och länge upp, typ vid revbenen. Gör ont när jag andas också .. :( Det är inge kul. Fast skönt att jag är ledig iaf .. Så jag kan ta det lungt. Men min plan om att städa idag lär ju inte hända nu, gör jätteont när jag står upp :( Då kan jag ju knappast flänga omkring och byta gardiner, damma, damsuga osv ..


Idag är det två veckor kvar tills jag fyller år

Aj vad ont jag har :'(

----

Så jävla pinsamt. Det kommer en bil utanför, och så plingar det på dörren. Jag är påväg mot den för att öppna och ser då genom glaset en massa röda färger och så. Påskkärringar. Ropar på mamma men hon hör inte, hon är nere i källaren och tvätter vår jävla toalett. Pappa vägrar öppna, jag vägrar öppna. Jag har väl fan inget godis att ge dom :S Så ropar jag på mamma, och pappa ropar också så tillsist efter typ 10 jävla minuter kommer hon upp och tror att de ska stå kvar där. Fan va sur jag blir, SEGA JÄVLA FAAN. Skitpinsamt ju, för de såg säkert mej genom glaset när jag var påväg att öppna. Fan va schysst att dissa små barn som vill ha lite godis. Men kul att öppna dörren och sen inte kunna ge dem nått godis .. OH jag blev så jävla sur på mamma, sega jävel. Tror att de var några barn från hennes jobb, för de kom ju i bil .. (hon jobbar på dagis) Aja. Sen börjar vi bråka för att mamma tyckte jag skulle ha öppnat dörrjäveln men hon får väl fan sköta sina dagisbarn själv :S Vad skulle jag sagt ''Ne jag har inge godis småbarn, men om ni väntar i 10 minuter så kaaaanske min mamma kommer och då kaaanske ni får lite godis. Den som väntar på nått gott!'' Haha, ne .. Så synd, det blev inge godis här, skyll på er sega dagisfröken.

Fattar inte hur den där jävla människan kan göra mej så jävla arg HELA TIDEN

Ohh nu springer det omkring fler påskkärringar här utanför :O
Ööö, och nu snöar det :S

!!!

Don't waste good mascara crying over a guy

Hej

Dagen:
Första lektionen var idrott, uteidrott, vilket våran lärare hade glömt meddela oss. Lektionen var att man skulle få konditionesträning. Eva (lärare) sa att om man inte hade utekläder, så fick man väl vara inne då. Så ville alla typ vara inne och spela fotboll. Jag är ju ingen hejare på det så jag bestämde mej för att gå ut. Lånade ett par skor och en tröja, efter att Eva hade lovat att de var tvättade :P Så skulle man gå stavgång i Kusens backe. Var bara fem stycken, men det var riktigt skönt, inte så kallt som jag  hade trott att det skulle vara. Ångrar att jag inte tog med mobilen bara, hade varit skönt med lite musik. Så slutade vi, 10 minuter försent, så fick duscha och allt på 5 minuter, men jag hann.

Så vare italienska, vi gjorde några övningar och sedan påskkort. Haha jag mitt pucko gör ett påskkort åt vår lärare (alla passar på att fjäska när man ska göra kort, haha) och kommer sedan på att jag skrev på svenska, och inte på italienska. Oops, aja.

Hade lunch, ringde Sebbe och de var i matsalen så drog dit. Skulle vara ''påsklunch'' men det var kyckling och ris också. Sen vare 40 minuter kvar till vi började och vi skulle ha svenskaprov då. Spelade lite kort och läste på lite inför provet. Provet gick bättre än förväntat, men blev jätteirriterad över ett årtal som jag inte kunde, det stod ''vad hände 1772?'' och jag kunde inte ens komma ihåg att ajg hade sett det årtalet någonstans i boken eller häftet. Så jag skrev nått om att Newton dog, haha, och sen efter provet frågade jag honom vad fan svaret var .. Engelska revolutionen säger han, och jag blir helt förvirrad. Stod nämnligen klart och tydligen både i mitt häfte och i boken att Engelska revolutionen var 1866. Så jag visar honom boken och han, som alltid är så envis och tror han vet bäst, får ge med sig och ber om ursäkt, säger att han ska stryka frågan. Haha, vad fan fick han 1772 ifrån? Hur kan man blanda ihop det med 1866.

Sen vare väl 45 minuter tills körkortsterorin börajde, spelade ltie kort och gick sen dit. Vi gick igenom några frågor, tog ungefär 15 minuter och sedan fick vi sluta. Kom hem och pratade lite med mamma och hennes kompis. Eller jag gnälle mest :P Sen såg jag på tv men såklart somnar jag .. Sover från 4 till 9. Haha, 5 timmar, hur ska jag kunna somna ikväll? Har ju redan fått min nattssömn, typ. Men det gör inte så mycket, är ändå ledig imorn ju :D Och 11 dagar framöver .. skönt.

15 dagar kvar tills jag fyller år :)

Tisdag

Fan va skönt. 4 lektioner av 5 är inställda på torsdag, så jag tänker ju knappast gå på italienskan då. En dag kvar till lovet nu, då :D Fast jag kan ju säga att jag inte ens kan hälften av det man ska kunna på svenskaprovet imorn, men jag orkar ärligt inte bry mej .. ´Känner ofta så innan lov, orkar inte BRY mej jag vill bara ha lov.

Dagen:
Hade matte, var faktiskt inte så hemskt, det var så väldigt lätt det vi gjorde: Pythagoras sats. Håltimme, och sedan spanska. Den var inte heller så farlig, vi gjorde nån övning och sedan såg vi klart på filmen som vi höll på att se. Vi åt lunch sen, eller jag åt lite fil och ett äpple. Och sen hade vi datakunskap. Gjorde två upgifter, inget svårt direkt, som vanligt. Klassföreståndartid var det sen, vi gick lite information och sen fick hälften (däribland jag) gå.

Jag gick hem, skulle ta fram svenskan och läsa lite. Klarade väl mej i ungefär 10 minuter högst, sen somnade jag, när klockan var 13.30, över bordet. Vaknade till och förflyttade mej till soffan. Sov till 1.715 .. Hur ska jag somna ikväll, haha? :P Ja sen har jag iaf gjort lite svenska, men som sagt så kan jag inte mycket. Syndsynd. Sen har jag iaf sett på Desperate Housewives och nu är jag här. Ska snart se på Am. Idol ..

Ciao

Datakunskap

Datakunskap .. Oh, jag orkar inte gå hem, måste göra svenskan. Öppnade inte ens boken igår ^o) Perfekt .. En dag och lära sig 48598490 saker om jävla fittor som levde på Upplysningstiden. Och till råga på allt har jag ju tappat bort en jävla massa anteckningar som jag behöver inför provet, också.

Gotta go, handledartid .. Booring.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du finns inte, stilen du kör med finns inte du har fan personlighetsklyvningar, du är helt körd i huvet

Har aldrig träffat en mer elak person än dej, seriöst talat, vart kommer du ifrån? du kan fan inte va från denna jord, för du är sjukt störrrrrrrd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Förbannad

Nu är jag mest förbannad :) Så det löser sig nog. Allt löser sig med våld .. Och hjälper inte det, använd mer våld. Haha

Helgen + idag

Ja, helgen. Hände inte mycket, ingen vidare kul helg, men kände att jag fick en del uträtt iaf .. Fast en del gick åt skogen också. Får ta det sen ..

Idag hade vi engelskaförhör på boken som vi har läst, igen. Och återigen var det bara jag och Felicia där .. Fast det var skönt, men som sagt, det blir lite stor press. Vi satt som frågetecken ett x antal gånger, när Elisabeth frågade frågor :P Haha, ingen fattade nått .. Men men. Får sovmorgon nu på torsdag iaf, till halvtolv :) Och sen har jag för mej att vi inte hade nån matte då heller :S Då har jag bara italienska och sen idrott. Känns som jag skulle kunna hoppa över hela dagen egentligen. Har typ inte varit borta från idrotten nån gång, och Gunilla, italienskalärare bryr sig nog inte så mycket .. För Felicia är ju inte i skolan på torsdag, då har hon åkt. Så då kan man ju säga att jag har lov om två dagar ;D Skönt.

Mina nya skor stinker nytt.. :S Det är skitäckligt. Hatar sån lukt.
 
Måste ta tag i svenskan snart, har prov på upplysningen på onsdag och jag har inte öppnat boken än. Sen kan jag inte sluta irritera mej på att vi har körkortsteoriprov dagen efter min födelsedag heller. Dumt, jag orkar inte tänka på det när jag fyller år. Kan ju alltid sitta där med boken när folket kommer hit på kvällen :) 17 dagar kvar, föresten :D

Nej, måste göra svenskan nu ..

...

'Cause it's getting harder and harder to breath

Grattis

GRATTIS JEPPE, du är en fin vän. hahaha, ne nu är jag trött .. Klockan är ju trots allt 3.  Aja iaf, Han blir 18 år idag. Som jag blir om 19 dagar :D Godnatt.

Speciell

Sorgligt.. men sant. Du kommer alltid vara speciell :) <3