..

Roast på Berns hette det visst!


Komik

Satt och skrattade gott åt Thomas Järvheden förra måndagen klockan tio på femman. Denna måndag är det Henrik Dorsin, och jag har gett honom en chans nu i to minuter men jag känner mig inte road alls.. 7e september börjar något humorprogram med flera komiker, kommer inte ihåg vad det hette nu men det var på femman om jag inte minns fel.. ?


Heej.

Filmen vi såg igår blev The Guardian.. Sett den förut,, den är bra. Ashton är snygg. Inga popcorn fanns det i skåpet här hemma så det fick vi köpa på statoil... Men Emil hade ju ingen micro!! Skandal.. Hehehe. Så vi fick poppa dem för hand.. Kanske.. typ. Eller så hade han visst en micro. Och popcornen blev perfekt poppade fast jag fick strålskador på kuppen för jag kollade in i micron. 

Idag vaknade jag av att det ringde från jobbet, så jag skyndade mig dit. Gosigt att träffa lite gosbarn igen, men man blir fan slut hur länge man än jobbar, spelar ingen roll om det är en timme eller åtta. Efteråt gick jag hem, hann se några minuter av 24 innan jag dog i min säng. Sov och sov i vad som kändes som hur länge som helt, vaknade halv åtta  typ.. Nu måste jag börja fundera på middag!!! Hoppas hoppas att det behövs personal imorgon också. I need money.

''Man kan inte äta kalkonen men samtidig ha de kvar'', Sofies nya ordspråk ;D ..

Jag har försökt öppna batteri/minneskortsluckan på min kamera i en kvart nu :) Det går inte. Tappade den ju i skummet på tullen (KLANTARSEL) och efter det tog den suddiga bilder. Lite senare funkade den inte alls. Ytterligare senare funkade den men sen inte, och morgonen efter så funkade den. Jag har fått upp luckan förut en gång men då var den också seg, me nu sitter den fast. Helt jävla fast. Var det lim i skummet eller?! Ångrar kvällen med tanke på att det kommer kosta mig minst 2000 att köpa en ny kamera. 2000 jag absolut inte har....

Sunday

Hejhej. Helgen har varit sådär.. I fredags hade vi förfest på min altan och sen var vi ute i Södertälje, Olearys. Inte allt för mycket folk som vanligt där nu för tiden men hade en kul utekväll ändå! Igår förfestade vi hos Emil i Hölö för att sen åka in till Tullen. Denna gång var det nog förfesten som var roligare.. Bilder och shit finns på facebook, och kanske här snart..

Eftersom Sofie sov här inatt efter Tullen (tack tack tack Thim för skjuts hem därifrån) så har vi pratat pratat pratat idag när vi vaknade och även kollat lite Eniro ;p Spännande det där. Sedan Sofie åkte har jag bara degat och nu ska vi snart åka till Emil och se film med honom och Thim. Jag röstade på skräckfilm men Emil är för rädd för sådant tydligen.. ;)

Nu ska jag gå och kolla om det finns några popcorn i skafferiet att ta med!! :D


Den här filmen måste jag se!!

http://www.youtube.com/watch?v=B0I3SAizRbk

The Exorcism Of Emily Rose.

Höst.. depp?

Alltså det är höst snart. Det är första september på tisdag. Vart fan tog sommaren vägen? Fast nu känns det ändå rätt okej för jag intalar mig själv att hösten är mysig. Friska vindar, mysiga halsdukar, vantar och sånt. Men vad man inte tänker på är ju att det regnar 90 % av tiden. Så hur mysigt det än är med vantar och sånt så blir man blöt och det finns inte det minsta mysigt med blöta vantar eller kläder. Man kan ju hålla sig inne.. Dricka varm choklad och sånt. Supermysigt att göra det säger några men jag tycker regn och grå himmel är så deprimerande att man helt glömmer bort hur mysigt det är att dricka varm choklad med tända ljus.

Blä...

Känner ingen ork till höst.. Ingen ork till någonting när jag tänker efter. Jag vill att allt ska vara bra, vill ha ett jobb som jag älskar, och en massa andra saker, som jag inte känner för att skriva här och nu. Vill ha en lön också, samtidigt som det känns som att pengar ger väl ingen lycka direkt sådär.

Ah jag vet inte???? Hösten har redan börjat deprimera mig...
Vilket kluvet inlägg. Om ni förstår vad jag menar.


..............

fanfanfan:)

Skype!

Sara ska ju fly landet till USA snart så idag installerades Skype på denna dator. Sen var vi ju tvugna att provköra det också.. Skitroligt var det :D Fnissade oss igenom halva samtalet på tettio minuter. De andra femton använde vi till att prata allvar om helgen.. Kom fram till ett och annat, faktiskt. Saras nya cam hade lite roliga funktioner till skillnad från min från 2004 som bestod mest av brus.

Haha .. morbror ;D










Haha XD


Peta näsan med tungan och slicka på tårna?




Say you feel the way I do

Fasiken. Jag har städat och städat.. Men nu satte jag mig här vid datorn och fastnade. Men det känns iof som att jag har fått en hel del gjort och kan göra resten en annan dag.. Har rensat ut två stora påsar med kläder bla. som min syster ska få kolla igenom. En halv påse skor också.. Rena rama julafton för henne. Stött på ett x antal spindlar och tusentals dammkorn vilket resulterade i tusentals nysningar. Jag har insett att jag har så himla mycket skor varav häflten jag aldrig använt eller bara använt en gång. Så mycket jag kunde sparat på det.. Flera tusen tror jag. Gamla brända skivor från alla möjliga årtal har jag lyssnat på medans jag städade.. Sjukt hur så många låtar kan ha minnen med sig. Eller att man tänker på vissa personer när man hör dem.

Städandet har skapat lite ärenden som jag måste fixa imorgon:
- Åka till Elgiganten och kolla varför min rosa fina externa hårddisk plötsligt började glappa (hittade kvittot när jag städade!)
- Åka till V och lämna tillbaka väska och film.
- Till en skomakare för att se om de kan göra något åt ett par skor som totalt håller på att rasa ihop.

Jag undrar hur många av dem punkterna jag kommer få gjort..

Måste även ner på stan och lämna tillbaka en blus. Nöden har ingen lag, inser att jag måste prioritera andra saker än blusar just nu eftersom jag inte har så mycket pengar. Dyra blusar går bort. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag att komma hem med någonting annat från stan istället... På tal om det, så köpte jag ett par leggings iförrgår med dragkedja längst  ner. Använde dem igår och så kändes de helt förstora, sådär jobbigt så de åker ner hela tiden.. 100 kr åt fanders!!!

http://open.spotify.com/track/1i5foUEas1aDwPQzON3Xw9

,.,.



fina barn

Viktiga beslut

Haha hade en sjuk dröm inatt. Sara sa ''Just det.. Jag har inte berättat men jag har hånglat med en massa av dina kompisar''. Jag bah aha.. vilka då? Så räknade hon typ upp alla mina killkompisar.

Lösaktiga lilla Sara ;D

Förövrigt hade jag inte mycket att säga..
Jag måste spåna på en massa saker idag.
På vad vi ska ta oss till i helgen, på om jag ska ha kvar vinterjackan jag köpt och sånt.. På vad jag ska äta till lunch. Många viktiga beslut som måste tas! Måste även spåna på hur jag ska betala 24-boxen säsong 7 som jag betällde och nu fått hem. Tydligen så tycker jag det är mer värt att ha den o vara pank än att inte ha den och ha lite pengar. Ibland undrar jag hur jag resonerar.... men jag ångrar det inte. Den stillar ju min 24-absinens.

Men jag undrar på allvar vad det ska bli av helgen..


Onsdag

Alltid någon som fyller år i vår släkt.. Igår var det min morbror så idag var vi där på fika på kvällen, i Vagnhärad. När vi inte fikade blåbärspaj körde vi ''straffar''.. Man blev helt beroende, haha. Körde hur många gånger som helst. Kösystem och allt!

Grönalund!

Grönalund i fredag var en jättekul dag. Vi hade dock hoppat på toppenväder men fick lite sämre.. En och annan skur men vi överlevde. Det bästa med det var att köerna var minimala, så otroligt skönt. Stå och vänta en timme för att åka ett åk på trettio sekunder känns inte så värt.. Som det var nu stod vi i kö allra högst tio minuter, oftast ca 2-5,. Skitbra. Insane går inte att beskriva på något annat sätt än INSANE. Skönaste karusell jag varit med om. Det hade jag inte trott. Vi åkte självklart kärlekstunneln, gick i lustigahuset, spökhuset osv. JA, vi åker slänggungorna ropade någon när det började regna, hur vi tänkte där vet jag inte för vi blev rätt så dyngsura.. Mitt i fikat kom Agnes upp på scenen, så vi kollade lite på henne. I slutet tänkte vi spela lite och några minuter senare var vi ca 6 kilo choklad rikare.

Av någon konstig anledning var jag inte speciellt trött när vi kom hem runt halvtolv så jag och Sofie gick upp till Grusåsen där hennes bil stod och mötte Thim och Emil. Vi hängde lite på ett ställe innan vi åkte hem till mig och roade oss lite i mitt rum.

















































Slumdog Millionaire

Det blev pizza, smoothies, milkshakes, Slumdog Millionaire, gitarr, dagböcker och Youtube ikväll. Helt okej kväll alltså tjejer och ni är helt okej gosiga ;D Filmen var jättebra tycker jag, sevärd och berörande. Riktig dörsing han som spelade lillkillen ;-) Citerat Saras dagbok.

Ps. Patriks pung kliar och Alex nipples är styva.. Tydligen?

Nuså

Jag hade inga hål!! Helt underbart. Då behöver jag inte oroa mig för lagningen då.. Blev helt förvånad när hon sa att det såg bra ut. ''Men här då, här är det väl hål??'' Men tydligen så såg det ut precis som det skulle.

Nu ska jag byta om och få skjuts av mamma till Ellbe. Möta Alex och Sara, köpa mat, hyra film tror jag minsan? En kväll hos Sara, blir det..

Mörkö vildmark

Igår åkte jag med Sofie till Hölö där vi mötte upp Marcus, Thim, Emil och Lans. Planerna var något diffusa.. Men vi åkte ut till en strand på Mörkö, gjorde upp en eld. Åt lite mat, grillade äpplen, marshmallows.. Inspekterade larver, hoppade över eldar, letade grenar att elda med, åt vindruvor, körde Geni, kollade på stjärnorna, spelade gitarr och så. Jättemysig kväll faktiskt.





































Dagens planer

Dagens planer ser ut som så att jag ska ner på stan och träffa Felicia, Sara och Alex. Lunch/fika blir det, och en massa tjejsnack och sånt. Var länge sen vi träffades vi fyra över en fika? Sen till dagens mindre roliga, jag ska lämna mina vänner runt fyra och gå till tandläkarn.. Ni anar inte mitt magknip inför det. Jag är ingen orädd tandläkarpatient inte.. Får creeps bara jag befinner mig i deras lokaler. Och det blir ju inte bättre av att jag vet att jag har ett hål.. Jag kan satsa mycket på det, jag känner det och jag ser det. Man tycker väl att någon som har skräck för att laga hål skulle hålla sina tänder i gott skick, men tydligen inte.. Fuck

Dagen

Happymealdaten var supertrevlig, enda störande var att det inte gick att stänga våra jävla Happy meal. Inte heller förstod vi meningen med leksaken man fick. Helt värdelöst. Efteråt gick vi lite på stan, jag åkte ner med två påsar som jag lämnade tillbaka och kom hem med två nya, typiskt. Johanna köpte ett superfint linne som hon ska ha på lördag :D Visst? I en av mina kassar fanns ett doftljus från Indiska och i den andra en lång sak från H&m..

Happymealdate med Johanna

Tudilu. I fredags var vi ju på Grönalund. Himla kul hade vi! Berättar mer sen.. För nu måste jag hoppa in i duschen och sen ta mig ner på stan, ska möta Johanna. Vi var smarta nog att slå vad om en sak, det blev oavgjort och priset var ett Happy meal. Så nu blir det Happymealdate!


Kräftskiva med släkten

Vi hade en trevlig kräftskiva med en massa mat, sång, hattar och sånt.





















Det vankas kräftskiva!






.

Flamingo

Onsdags! Dagen började med att jag kände för att sätta mig vid maren och äta lunch, så jag smsade Sara som jobbade på Intersport o kollade om hon var på. Tråkigt nog jobbade hon inte på stan utan vid Moraberg, så det fick bli Mcdonlads uteservering istället, haha.. Åkte dit och fick vänta på lilla Sara i åtta år, sen käkade vi lunch och snackade med Johanna om kvällen. Utgång Flamingo bestämde vi, förfest hos SaraJ.

Senare hämtade jag Sara på jobbet och fick vänta ytterligare, jag blev så trött på att vänta.. Men det var reans fel. Konstiga kunder som inte förstår att man ska  gå hem när affären stänger och så. Åkte hem till S och gjorde iordning henne, sen till mig och gjorde iordning mig. Sen fick vi skjuts till Sara.J som bodde vid sjukhuset, där var även Johanna, Anna, Sara.P och Emma. Och så Sebastian och Robin. Många Sara inblandade.. Och sedan kom ju Felicia också! Vi hade en sjukt kul förfest enligt mig och även promenaden ner på stan.. ;D Flamingo var dock ingen höjdare, och sen vet jag inte riktigt vad som hände..

Haha i torsdags hade jag min värsta bakisdag någonsin, tror jag.. Låg i sängen till sex, åt först vid nio och när klockan var tio på kvällen kändes det fortf som att jag skulle va bakis resten av livet..























Haha går runt o sjunger på den här låten ... ''Jag är ens inte Cp... cp cp....''


KROCK

Usch, känns som allt bara krockar. Ikväll ska vi kanske ut. Men imorse när jag vaknade hade jag ett missat samtal från jobbet, de hade behövt hjälp. Men jag låg ju och sov, hehe.. Nu vet de inte om de kanske behöver hjälp imorgon med. Såklart. Precis som förra veckan.. Men slutar inte där, nej jag mår ju inte BRA heller. Vaknade med ont i magen och illamående. Inte kul. Dessutom känner jag hur huvudvärken ligger där redo att komma vilken minut som helst. Så ?? Jobba, gå ut eller ta det lugnt?

Ska iaf åka och äta lunch med Sara snart.. :-)


''Och låt det brinna.. ''

Shit pommes frites, ser nu att mina ljus snart har brunnit ut. Jag har börjat tända ljus på senare tiden, innan stod de alltid i fönsterna utan att vara tända. Nu för tiden använder jag de flitigt, varje gång jag kommer in i rummet börjar jag med att tända dem. Det är sjukt lugnande och mysigt. Tar bort oro och ont i magen. Inte helt men lite.. En visit till Indiska imorgon möjligtvis.. Visst har de doftljus där? Att åtminstone ett av ljusen ska vara doft är viktigt, mycket viktigt.

Slut absolut

Nu är mina pengar slut. Blev en hel massa kläder.. Samt två halsdukar, ett halsband och ett armband.
En vinterjacka lyckades jag hitta :-)

Kanske kommer lite bilder imorgon om jag får lust. Nu ska jag se film och käka middag. Rätt så sent men jag har inte kommit på något att äta så då blir det så.

Möjligtvis så att någon ska ut på Flamingo imorgon?

Thomas Järvhedens Feeder och Fejkade Fejs




Sthlm

JUHU. Jag ska duscha, klä på mig, äta sen bär det av till Stockholm med Sara. SHOPPA. Inte för att jag är speciellt tät men någonting fint har jag säkert råd att komma hem med.

Pruna flickor

Hur orkar du leva med dig själv?

Du kan säga vad du vill Sophie, men det finns inget som rättfärdigar det du gör. Ljuger och stjäl. Lyckat liv.

Ett öga rött

Av alla filmer på min externa hårddisk valde jag att se Ett öga rött, en film som visade sig vara totalt värdelös. När jag kollade igenom vilka som fanns hittade jag iaf en skräckfilm som jag tänker se med mina vänner någondag. Har sett skräckfilmer ensam för många ggr för att veta att det inte är kul.. Och dessutom finns det ju ingen att skrämma då :D

Ikväll tänker jag inte missa Thomas Järvheden - Seriöst roligt klockan fem i tio på femman!

Minigolf och skräckfilm

Det blev minigolf. Tänker dock inte nämna resultatet ;-) Det var kallt och jävligt, blåste som fan. Höstfeeling. Ingen rolig feeling. Efteråt åt vi, trots kylan, ändå den obligatoriska glassen. Sen sa Sara och jag hejdå till killarna och åkte hem till henne och såg på film. Skräckfilm vid namn The unborne. Första skräckfilmen på länge som faktiskt tog lite på mig! Den var nice, bra för att vara skräckfilm. Efteråt började vi se på lite videor, Vilmer som liten, våra sånguppträdanden osv.. Morfar som leker med Vilmer på en video, det kändes i hjärtat det.



Nykter utgång

Gårdagen slutade som så att jag åkte till Felicia. Vi skulle gå ut, var tanken. Fast nyktert, eftersom hon skulle jobba idag. Åkte och hämtade Jocke, Jens och Tomas i Geneta och hem till Björns lägenhet ett tag. När vi kom ner på stan kom F på att hon glömt sitt leg, så efter att ha hämtat det gick vi in på 550. Träffade alla möjliga där inne, Sara bla. Så efteråt åkte jag och Sara och lämnade av Felicia och sen till Mcdonlads och käkade o snackade.

Ska snart duscha, käka korvstroganoff och sen kanske spela minigolf med Sara, Calle och Andreas. Har inte riktigt bestämt mig än.. men lutar mot det :-)








Cover!

Fått ''I'm on a boat motherfucker'' på huvudet.
Dock gillar jag inte låten speciellt mycket, har lyssnat på den en gång typ.
Men sen finns det ju denna också -


Fika

Jag har fixat med lite bilder sen jag vaknade och nu ska jag hoppa in i duschen. Sedan följa med mamma till mormor och fika. Lilla mormor behöver människor runt sig nu. Kan inte vara det lättaste att mista sin livskamrat, 60 år tillsammans är ingen kort tid.

Jag är helt förkyld och tröttt.. Inte nice

We built this city on rock and roll



Spotify:
http://open.spotify.com/track/4BnCfiUAkzqsjPImJSss1e

Dåliga filmväljare

Hejsan. Det blidde så att jag och Felicia åkte och hyrde film. Skäckfilm hade vi ställt in oss på men eftersom vi vet att det finns så många kassa skräckfilmer så hoppade vi det och letade efter en annan istället. Fyfasiken vad jag hatar att hyra film.. Jag har nog aldrig någonsin i mitt liv valt en film snabbt. Står minst en halvtimme och läser på sjutton filmer innan man till slut är så varm o trött så man bara tar en. Vi lyckas aldrig.. Verkligen aldrig. Vi hyr bara en massa skit. Konstiga franska filmer om galna kvinnor eller konstigt filmade som man inte ens orkar se mer än fem minuter på lyckas vi komma hem med.

Vi hyrde iaf en film som jag nu inte minns namnet på.. Den var seg ända till slutet, då var den väl okej.
Innan var vi ända till Maxi och skulle handla för allt annat hade stängt.. Jordgubbar, choklad, bigarråer plockade vi på oss innan vi kom på att vi inte ville ha något av det. Så vi poppade popcorn hemma istället. Det var gött det. Gött mos som F skulle sagt.

En dejt?

Angående förra inlägget med videon, så börjar jag fundera på om det är kanske är ett skämt ändå. Ingen normal människa beter sig sådär.. Eller? Skandal isåfall.

Hur som helst, jag vaknade nyss. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men frukost känns som ett bra alternativ och jag är sugen på pannkakor. Tänker inte vara hurtig och ställa mig och steka, utan råkar veta att det finns frysta pannkakor i frysen. Till efterätt så vet jag att det finns Sandwich också. Vilken tur man kan ha såhär på en fredag. För det är ju fredag idag!! Hallelulja.

Jag tror jag har en dejt ikväll. Om jag förstått det hela rätt? Spännande.

Kvällens underhållning


Sorgligt nog är det nog inte ett skämt..

Heeeelt sluuuuut

Försöker koncentrera mig på CSI men jag är så slut så hänger inte med för fem öre.. och ändå sov jag tre timmar efter att jag jobbade. Förstår inte riktigt, var det inte just helg? Imorgon är det fredag, woho!

Dagens humornivå by Kalle:
Titta upp - du är en tupp!
Titta ner - du är en bajsblöja....

Hmmmm :-)

Fan av skönt väder det var idag!!!

Nu ska jag se Fringe, sen sova.
Imorgon ska jag nog försöka få något vettigt gjort. Typ städa bort en massa gamla kläder och saker.
Eller nått

workinsteadofparty

Hellu. Inatt drömde jag att jag färgade håret mörkt igen och klippte kort. Hemsk dröm! Ikväll skulle vi till Flamingo, allt var fixat och bra innan de ringde från dagis och frågade om jag kunde jobba 9-16 imorgon. Så inställd kväll.. Får bli nästa onsdag istället. Jag är i rätt så stort behov av pengar så vore väldigt dum om jag sa nej till att jobba imorgon. Jobbigt bara att jag sov till tolv idag och imorgon måste jag upp vid halv åtta..


Volleyboll vid mälarbadet

En dag förra veckan var jag med Sofie och några grabbar och spelade Volleyboll. Volleyboll, märkte jag, är inte min starka sport.. Bollen kommer så fort och hårt att jag i ren reflex duckar. Haha. Men faktiskt så gjorde jag en assist-assist-assist. Det var ju iaf något ;-) Jag måste nog jobba lite på min bollrädsla innan jag spelar mer volleyboll. Och skaffa lite mer styrka i armarna kan ju vara bra också.



















Movietime

Jag städar mitt rum, på tiden.. Ska ju få gäster nämnligen. Jag, Felicia och Sara ska hyra film och köpa mat. Marley&me har vi redan bestämt, för den är jättebra säger Johanna. Hope she's right ;D

Hejsvej


Tudilu



10 Augusti

Godkväll. Ganska händelselös dag. Den enda nytta jag gjort är att laga mat och det var ju inte direkt det jobbigaste. Köttbullar och makaroner blev det. Så såg jag lite 24, lite CSI och nu ser jag på Ett herrans liv. Imorgon ska jag leka med Felicia.. Hon är LEDIG. Hallelulja praise the lord.

I lördags kväll kom Sara och Felicia till mig. Vi satte oss på min altan och pimplade lite allt möjligt, lyssnade på Spotify och pratade om glada och tråkiga saker. Sen kom Alex och chockade oss alla med att hon inte skulle dricka, varpå hon delade ut Alkohollinjentelefonnummer till oss berusade människor. Sen gick tiden så vi tog bussen ner på stan, Sara och Alex gled bort mot 550 medan jag och Felicia hamnade på Flamingo en liten stund. Över till 550 där vi faktiskt mot alla odds hade en jättebra och rolig kväll. Fortsatte efteråt i Lina med Christoffer och Issa. Vattenpipa, korvmackor och massage. Det ni.































Soon to be storebror


Morfar


Min fina morfar dog igår. Han blev sjuk för ungefär ett år sedan, då fick han Alzheimers. Så eftersom hans personlighet försvunnit successivt är det ingen plötslig saknad. Men allt är ändå så overkligt. Som alltid när det gäller döden.. Har aldrig sett en död människa förut.. Det var konstigt. Han hade blommor i händerna.

Men i februari kommer ett nytt liv till vår släkt, Vilmer får en lillebror/lillasyster :-)
Min kusin ska få ett till barn.

L.A Gigolo

Dagen.. Början orkar jag inte skriva om just nu känner jag. Men efteråt badade jag med mamma i grannens pool. Sen la jag mig på ett täcke på gräsmattan och skulle vila lite. Då började grannen klippa gräsmattan.. Inte så fridfullt. Somnade sen iaf. När jag vakade var det sjukt varmt. Tog en dusch och sen åt vi Abborrevock. Helt okej för att vara fisk, det är inte det godaste jag vet. Nu på kvällen har jag, Johanna, Emma och Sara varit på bio på Heron. Vi såg L.A Gigolo. Tycker den va bra, faktiskt. Annorlunda.. Mååånga sexscener. Konstigt slut. Så kan man sammanfatta den. Sen fikade vi litegrann. Och nu ligger jag här och har ont i magen, blev en hård kväll/natt igår. Imorgon drar allt igång igen, dagisar som varit stängda öppnar och det är återigen chans att en vikare behövs. Så jag ska nog sova nu så jag är fit for fight imorgon om det skulle behövas.


-

Dub-i-dub-i-dub-i-dubb dubb dubb- yeah yeah


Kolla s, made for you


Glass glaaaass

Idag kom Sara förbi. Vi tänkte stranden först men blev en stund på min altan istället. Vi hade planer på att gå till kiosken och köpa glass men så stannade glassbilen precis utanför min uppfart. Peerfekt. Sen såg vi film med min syster som ligger sjuk.. Hon har halsfluss. Nu får jag för mig hela tiden att jag känner smärta i halsen. Fast säkert är jag frisk som en nötkärna. Var tal om Flamingo där ett tag men blev inget av det.


Allsång på Skansen

Halloj. I lördags gick jag en sväng på stan med Felicia innan hon jobbade. Ångestskapande nog köpte jag ett par skor som jag verkligen inte känner att jag har råd med.. Å andra sidan har jag inte köpt skor på månader. Så?? Fina var de iallafall. Efter det åkte jag nästan dirket till familjen Sjökvist som hade kommit hem från Spanien. Fikade rödavinbärspaj och fick höra om deras resa. Min familj avlägsnade sig men jag stannde och åt grillat med dem. Och senare såg jag och Sara på Yesman, som vi såg när den gick på bio. Den var rätt så mycket roligare första gången.

Och igår åkte jag, Sofie och Sara upp till Sthlm, och så till Djurgården där vi käkade lite. Spanade drömmande mot Gröna Lund när vi satt och åt, diit ville vi ju helst. Men det kommer.. Gick in på skansen och där var Marcus Krunegård i full gång med att genrepa Jag är en vampyr.

Stod en massa folk där redan såklart men vi gick och skulle kolla på djuren istället. De var inte allt för lätta att hitta, men till slut hittade vi några sälar iaf. Fascinerande djur. Ta sig upp på en sten utan armar och ben, det ni.. Som en liten korv. Söta nosar också. Det olyckliga med det hela var att vi missade gå-in-och-klappa-killingarna med två minuter bara för vi skulle kolla på sälarna först. Ledset! Fast sen fick vi klappa en älg istället, så. Såg supersöta björnungar, vi såg en tiger (heheh eller sofie gjorde iaf), vi såg en räv springandes lös??.. Fattade ingenting, trodde den hade rymt. Sen såg vi massa tråkigt. Ugglor... Woho. Äckligast var nog kanadagässen som sprang lösa. Och lukten inne vid Björnpappornas pool. Fyfasiken.

Sen köpte vi sockervadd för det är ju gott och trodde vi hade hittat bästa platsen på en ihopfälld studsmatta men där fick vi såklart inte sitta, så vi satte oss bakom den istället mot ett staket. Då kommer tusen kisar och sätter sig på studsmattan. Så vi ser inte ett piss :-) Så vi gick och ställde oss istället, såg Anders nån gång i kvarten kanske bakom alla huvuden. Asbra! Han är så töntig förresten. Tackar vet jag Lasseberghagen. Men varför sjöng han inte Teddybjörnen Fredriksson? Och varför sjöng inte Björn Skifs Det blir alltid värre framåt natten eller Living next door to Alice? Enda låten på hela kvällen jag kände igen som inte var en allsång var Jag är en vampyr. Och hela tiden stod vi och trodde att det skulle komma en superöverrasning på slutet, för de hade nämnt något om överraskning innan. Men icke.. ? Tror vi var på sämsta allsångsgången någonsin.

Men förutom allsångstimmen som var sådär så var det ju en bra dag :-)


































,

Man får inte stoppa köttbullar i näsan Sara!

Hårigt

På tal om Älgar i diken. Vi klappade en älg idag. Fattade ingenting, hornen var helt håriga. Wtf?

Så hiiiimla fascinerande.

Sommaren med Göran

Såg Sommaren med Göran med Johanna, Anna, Amanda och Sofia. Den var bra tycker jag, rolig. Göran var rolig. Men alla hade vi jättehöga förväntnignar, så på så sätt blev man ju lite besviken. För SÅ bra var den ju inte. Men rolig.. Sevärd.

Nu kollar jag på en film på femman, På slaget tolv.

Såg förresten att en ny Beckfilm kommit. Jag som trodde att det inte skulle komma fler.. Den måste ju ses! 26 augusti hade den premiär om jag inte minns helt fel. Och i november kommer andra Twilightfilmen :-)


Jaså?

Det är jättevarmt ute idag har jag hört.
Själv har jag inte varit utanför dörren på hela dagen.
Men nu ska jag minsan det, för jag ska på bio!

Bubblor i magen

När vi var i Norberg så skulle vi blåsa blåsbubblor med Vilmer. Dock missförstod han det hela och drack diskmedelblandningen istället. Han mådde inte så bra sen. Inte jag heller. Blev lite rädd där. Som tur är slutade det lyckligt :-) No more blåsbubblor för Vilmer på ett tag!



Älg i diket

Halu. Igår när vi åkte hem från Sofie påväg till Johanna fick jag en chooock. Såg en jävla älg vid vägkanten. Eller i diket typ. Det var hemskt , jag bara skrek och Johanna fattade ingenting. Haha så sjukt var det, helt plötslgit ser jag något stå där, som ett spöke o så på två sekunder hade vi åkt förbi o det var det borta och jag hade hjärtklappning. Men lite coolt också, heheh. Mamma säger alltid akta dig för djuren, kör försiktigt, whatever jaja ok tänker jag. Tack och lov att den inte stod på vägen bara, det skulle varit lite värre.

Jag har äntligen plockat upp i mitt rum, nu känns allt lite skönare. Man mår faktiskt lite dåligt av ett ostädat rum. Nu ere en massa ljus tända här och en röd fleecefilt över mig. Så har jag sett Gossip girl och 24. Var tal om utgång där ett tag men jag kände inget sug, var inte pepp för fem öre. Kanske för att jag köpt 4 flaskor sprit jag inte tycker om.... Varför gjorde jag så? :-)



Poker!

Tudilu. Igår hade vi Pokerkväll hos Thim :-) Jag och Sofie anlände runt elvatiden och sen spelade vi till tre, ungefär? Det var roligt faktiskt och spännande. Fyra-fem gånger låg jag nere på fem marker men tog mig upp igen, och trot eller ej men slutade med att jag vann :D I potten låg 350 kronor bestånde av två hundralappar, femtiotre enkronor, hundra kronor i presentkort på systemet och 11 femtioöringar. Perfekt.

Sen blev det lite gamla hits, sång och så innan jag började färden hemåt med Sofie och Johanna. Var hemma en och en halv timme senare, klockan fem, efter att ha skjutsat hem dem. Sov till halv fyra idag, hehe. Som sagt! Har hunnit fixa med lite bilder och ätit hemgjorda köttbullar hittills, nu undra jag vad som händer ikväll?


















??

Andras drömmar är ju rätt tråkigt. Men idag drömde jag att Patrik hade flyttat till Gotland. Och att jag, Johanna och Felicia höll på att bli våldtagna (inte av patrik) Jag försökte fly och skrek som fan. Undra om jag skrek på riktigt också? Det är inte helt otroligt, brukar göra så. Får fråga mamma om hon hört något panik skrik under dagen. (vaknade halv fyra hehe)